1.600.000 tevreden klanten
Info
Belangrijke boodschap :
Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip.
Home > Geneesmiddelen (zonder voorschrift) > Homeopathie > A.Vogel Famosan 200 Tabletten

A.Vogel Famosan 200 Tabletten

van A.Vogel
A.Vogel Famosan 200 Tabletten
17,46 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
Beschrijving

A.Vogel Famosan 200 Tabletten

Eigenschappen:
A.Vogel Famosan is een homeopathisch geneesmiddel dat gebruikt wordt bij overgangsklachten zoals opvliegers, een zwaar hoofd, prikkelbaarheid, overmatige transpiratie, innerlijke onrust, een tijdelijk gevoel van somberheid en moeilijk slapen.*
*De werkzaamheid van dit homeopathische geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Indicaties:
Klachten tijdens de menopauze

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Ambra grisea D4 19.17%, Cimicifuga racemosa D6 23.96%, Lachesis mutus D12 9.58%, Sanguinaria canadensis D12 9.58%, Sepia officinalis D6 23.96%, Zincum metallicum D8 9.58%.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: aardappelzetmeel, magnesiumstearaat (E470b) q.s. pro compr. uno.

Gebruiksaanwijzing:
3x daags voor de maaltijd 2 tabletten in de mond uiteen laten vallen.
Het middel bereikt zijn hoogste werkzaamheid wanneer het enkele weken na elkaar wordt gebruikt.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat u moet doen wanneer u A.Vogel Famosan vergeet in te nemen:
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Famosan om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Famosan heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Famosan heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Famosan niet:
Als u overgevoelig bent voor Ambra grisea, Cimicifuga racemosa, Lachesis mutus, Sanguinaria canadensis, Sepia officinalis, Zincum metallicum of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Famosan.

Pas goed op met A.Vogel Famosan:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van de inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
A.Vogel Famosan buiten bereik en zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Famosan in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopathische middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Famosan van A.Vogel heeft, voor zover bekend, geen nadelige gevolgen wanneer het overeenkomstig de voorgestelde dosering tijdens de zwangerschap werd gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines:
Dit homeopathische geneesmiddel beïnvloedt de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken niet.

Gebruik van A.Vogel Famosan in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathische middel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:
200 tabletten

Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 17,46 €
Gewicht 140 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.