A.Vogel Cinuforce Neusspray Baby & Kind Verstopte Neus 15ml

van A.Vogel
5,89 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 48u via Mondial Relay of 24u via DPD
Beschrijving

A.Vogel Cinuforce Neusspray Baby & Kind Verstopte Neus 15ml

Eigenschappen:
Volle neusjes weer open
Cinuforce Neusspray Baby & Kind helpt om vrijer te ademen. Het bevat plantaardig hyaluronan en kamille. Het verweekt hinderlijke korstjes en verdunt ingedikt snot en slijm, zodat het makkelijker kan worden verwijderd en de doorgang in het neusje weer vrij komt. Op die manier helpt Cinuforce Neusspray Baby & Kind uw kindje vrijer te ademen, ook tijdens het liggen en/ of slapen.

Zacht voor kleine neusjes:
Cinuforce Neusspray Baby & Kind is zacht en verzorgend voor de neus. Het ondersteunt de bevochtiging en daarmee de natuurlijke functie van de neus. Hierdoor herstellen kleine irritaties sneller en voelt het kinderneusje minder schraal en geïrriteerd aan.

Belang van gezond neusslijmvlies:
Eén van de belangrijkste functies van de neus is het zuiveren van ingeademde lucht. Daarvoor beschikt de neus van nature over een vochtig neusslijmvlies met fijne trilhaartjes. Samen reinigen zij dagelijks talloze liters ingeademde lucht en zorgen ze er zo voor dat zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen in het lichaam binnendringen.

Kinderneusjes:
Voor baby’s en kinderen is het extra lastig om een verstopte neus weer open te krijgen. Tijdens de slaap verergert een liggende houding het volle gevoel in de neus. Dit gaat ten koste van een vrije ademhaling. Cinuforce Neusspray Baby & Kind helpt om de verstopte neus weer te openen.
Daarnaast kan het neusslijmvlies uitgedroogd raken.
Bijvoorbeeld bij neusverkoudheid of droge lucht. Dit kan kleine, bijna onzichtbare irritaties in de neusholtes veroorzaken. Cinuforce Neusspray Baby & Kind bevochtigt het neusslijmvlies en ondersteunt op die manier de behandeling van deze kleine irritaties in de neusholtes.

100% natuurlijk:
De ingrediënten van Cinuforce Neusspray Baby & Kind zijn 100% natuurlijk, zodat het neusslijmvlies zijn beschermende rol ongestoord kan blijven uitoefenen. De neusspray is verpakt in een unieke flacon die conserveringsmiddelen overbodig maakt. De spray bevat bovendien géén drijfgas en is daardoor vriendelijk voor het milieu. Cinuforce Neusspray Baby & Kind mag gerust regelmatig worden gebruikt.

Alfred Vogel, een wereldreiziger gefascineerd door de natuur:
Alfred Vogel reisde naar Afrika, Azië en Amerika, waar de inheemse bevolking hem het verband toonde tussen voeding, leefwijze en gezondheid. Na elke reis bracht hij een schat aan planten mee die hij verwerkte tot homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten. Producten die vandaag de dag miljoenen tevreden gebruikers over de gehele wereld helpen gezond te worden of te blijven.

A.Vogel tuinen - EKO-keurmerk:
De planten voor de A.Vogel producten kweken we grotendeels in eigen tuinen. Vanzelfsprekend op ecologische wijze (EKO-keur). Er komen dus geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas. Op het moment dat de plant de hoogste concentratie aan werkstoffen bevat. Om de plant vervolgens direct vers te verwerken tot natuurlijk A.Vogel product.

Zorg voor het milieu:
A.Vogel streeft ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten.
Daarom maakt A.Vogel zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerde verpakkingsmaterialen. Deze materialen hebben bij verbranding geen schadelijke effecten op het milieu of zijn geschikt voor recycling.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor baby’s (vanaf 2 maanden) en kinderen
Bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus

Contra-indicaties:
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling:
Sodium hyaluronate, sodium dihydrogen phosphate dihydrate, disodium phosphate dodecahydrate, sodium chloride, Chamomilla recutita (echte kamille), Aqua

Gebruiksaanwijzing:
Naar behoefte meerdere keren per dag 1x sprayen per neusgat tot maximaal 6x per dag.

1. Maak het neusje van uw baby of kind eerst zoveel mogelijk schoon
2. Schudden voor gebruik
3. Verwijder het beschermdopje van het flesje
4. Bij het eerste gebruik: houd het flesje rechtop en druk meerdere malen op de spraykop totdat er nevel ontstaat.
5. Breng de spraykop in het neusgat van uw baby of kind en druk het andere neusgat zachtjes dicht. Houd de fles rechtop en spuit in het neusgat door de spraykop eenmaal naar beneden te drukken.
6. Herhaal dit bij het andere neusgat.
7. Veeg de spraykop na ieder gebruik af en plaats het dopje er direct weer op.

Indien nodig kan Cinuforce Neusspray Baby & Kind regelmatig worden gebruikt, zonder dat er gewenning optreedt.
Uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam elke verstuiver slechts door één kind te laten gebruiken.

Tips bij neusverkoudheid en een verstopte neus:
- Kies voor voeding die rijk is aan vitaminen en mineralen.
- Vooral vitamine C is belangrijk voor de weerstand, net als voldoende rust, slaap en ontspanning.
- Laat kinderen lekker buiten spelen. Dat is goed voor de ontwikkeling en weerstand van het kind.
- Droge lucht is niet goed voor de neus. Zorg voor voldoende luchtvochtigheid in de kinderkamer. Bijvoorbeeld door bakjes water aan de verwarming te hangen.
- Houd de verwarming niet aan tijdens het slapen.
- Frisse lucht is goed. Dus goed om het raam open te doen tijdens het slapen.

Voorzorgsmaatregelen:
Bewaren beneden 25°C.
De aangegeven dosering niet overschrijden.
Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Na opening is het product nog 12 weken houdbaar.

Combinatie met andere producten:
U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

Inhoud:
15 ml
Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Neusspray - Neusdruppels
Prijs 5,89 
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.