FreeStyle Freedom Lite Maintenance Kit Zorgtraject

van Abbott

De nodige elektroden en lancetten om uw diabetes gedurende een periode van 6 maanden te behandelen

(0)
Aan mijn Favorieten toevoegen
96,56 
*
-10%
Online korting
**
86,90 
gratis levering
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Een zorgtraject organiseert de aanpak, de behandeling en de opvolging van een patiënt met een chronische ziekte.
Een zorgtraject berust op de samenwerking tussen 3 partijen, namelijk uzelf als patiënt, uw huisarts en uw diabeteseducator.
De huisarts schrijft het zelfcontrolemateriaal en de consultaties bij de diëtist en/ of de podoloog voor (het aantal consultaties, de soort sessie en discipline moeten bepaald worden).
De diabeteseducator geeft een attest voor het zelfcontrolemateriaal.
De apotheker levert de medicatie en het zelfcontrolemateriaal en geeft de nodige uitleg over het juiste gebruik van dit materiaal.

Een zorgtraject is voorzien voor bepaalde patiënten met chronische nierinsufficiëntie of diabetes type 2 tijdens bepaalde fasen van deze ziekte. De patiënt moet ofwel met 1 of 2 dagelijkse antidiabeticum behandeld worden, of al met een behandeling met incretinomimetica gestart zijn en behandeld worden, of behandeld worden met orale antidiabeticum waarvoor een insulinebehandeling wordt overwogen (in het laatste geval, worden enkel de consultaties met zorgverleners vergoed - niet het zelfcontrolemateriaal). Patiënten met diabetes type 1, patiënten die zwanger zijn of zwanger willen worden of patiënten die meer dan 2 insuline-injecties per dag nodig hebben, komen niet in aanmerking voor een zorgtrajectcontract. Deze patiënten moeten worden gevolgd in het ziekenhuis door een diabetesconventie.

FreeStyle Freedom Lite Maintenance Kit Zorgtraject bevat de nodige elektroden en lancetten om uw diabetes gedurende een periode van 6 maanden te behandelen:
- 150 FreeStyle Lite-strips
- 100 Abbott-lancetten

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk Abbott
Categorie Diabetes Management
Prijs 86,90 
Gewicht 232 gr