Aboca NeoFitoroiD Biologische Zalf Voor Rectaal Gebruik Bij Aambeien 40ml

van Aboca
Aboca NeoFitoroiD Biologische Zalf Voor Rectaal Gebruik Bij Aambeien 40ml
Klantenbonus
0,06  €
14,50
-5%
Voordeel
13,79 
(
3,45 
/10 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Verlicht pijn, branderig gevoel en jeuk.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Aboca is een gamma voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van medicinale planten. Aboca is marktleider in haar thuismarkt, Italië en ontwikkelt en produceert er sinds 1978 veilige, efficiënte en 100% natuurlijke voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van planten. Dit door het combineren van traditionele remedies, moderne technieken en de meest recente resultaten van wetenschappelijk onderzoek. De producten van Aboca behandelen een groot aantal dagelijkse kwalen zoals brandend maagzuur, intestinale transit, keelpijn, hoest.

Aambeien of ook hemorroïden zijn een lastige aandoening. Aambeien zijn een verwijding en een vergroting van de aderen van de anus en het rectum, al dan niet gepaard gaand met kloofjes in de anus. Ook tijdens en na de zwangerschap is dit een vaak voorkomende kwaal. FitoroiD van Aboca zalf is een discrete, uiterst efficiënte oplossing en geeft je snel je levenskwaliteit terug. FitoroiD bij aambeien. FitoroiD is een biologische zalf voor rectaal gebruik. Het verlicht de pijn, het branderig gevoel en de jeuk.

NeoFitoroiD kalmeert de irritatie, beschermt het slijmvlies en bevordert de normalisatie aan de hand van 3 werkingsmechanismen:
1. Slijmhechtend: hecht aan het slijmvlies door een laagje met barrière-effect te vormen dat het slijmvlies beschermt tegen de aanraking met irriterende substanties;
2. Smerend: beperkt het schuren van de uitwerpselen en beschermt tegen perianale congestie en irritatie;
3. Antioxiderend: beschermt het slijmvlies tegen vrije radicalen door de ontsteking indirect te ontlasten.
Bovendien creëert NeoFitoroiD een omgeving die voor de groei van micro-organismen ongunstig is, door een extra beschermende werking te verrichten en de jeuk te beperken. De verfrissende eigenschappen zorgen voor een snelle ontlasting. NeoFitoroiD bevat geen cortisonen of pijnstillende middelen, irriteert niet en droogt het slijmvlies niet uit dankzij het werkingsmechanisme.

FitoroiD Biologische Zalf is verrijkt met Helydol, een gepatenteerd gevriesdroogd extract (Patentaanvraag nr. MI2006A000063), bestaand uit de gezuiverde lipofiele deel van een specifieke variëteit Helichrysum (Hypercreso NHF1) die door de onderzoekers van Aboca geselecteerd is vanwege het hoge gehalte werkzame stoffen.

Voordelen:
Werkt direct en zonder bijwerkingen.
Verlicht pijn, branderig gevoel en jeuk.
Inwendig en uitwendig gebruik - herbruikbare applicator voor inwendig, rectaal aanbrengen
Zonder cortisonepreparaten en verdovingsmiddelen
Mag bij zwangerschap en borstvoeding
100% natuurlijk - bio label

Indicaties:
Bij aambeien
Interne en externe gebruik

Actieve samenstelling:
Gevriesdroogd extract van de bloeitoppen van Helichrysum (Helydol) * en muisdoornwortel*; gedehydrateerde bladgel van Aloe vera*; waterige oplossing van de bloeitoppen van Helichrysum*; oliehoudend extract van de bloeitoppen van Hypericum*; jojoba olie*; karitéboter*; essentiële oliën van cipres, bessen en pepermuntbladeren
*Ingrediënten uit biologische landbouw

Samenstelling:
Sucrose stearaat, sucrose distearaat, glycerylstearaat, cetyl-stearylalcohol, capryl/caprinezuur triglyceride, plantaardige oliën, gehydreerde plantaardige oliën, candelilawas, xanthangom, plantaardige glycerine, citroenzuur, tocoferolen, natriumsilicaat, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natrium dehydroacetaat, zonnebloemolie

Gebruiksaanwijzing:
Voor uitwendig gebruikt voorzichtig op de anale en perianale zone aanbrengen en inmasseren.
Voor inwendig gebruik de specifieke endorectale canule op de tube draaien. Voldoende zalf aanbrengen om het getroffen deel volledig te bedekken.
Het product gebruiken na de ontlasting en na de anale en perianale zone nauwgezet te hebben gewassen. Om de irritatie wegens het schuren van de uitwerpselen te vermijden, de behandeling voor de ontlasting toepassen.
Na de ontlasting de zalf opnieuw aanbrengen. Draai de canule na het gebruik van de tube, spoel deze zorgvuldig met warm water en zeep en draai de tube met zalf dicht.
Mag meermaals per dag aangebracht worden, ook binnen korte tijd. Het mag ook lange perioden worden gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van kinderen houden.
Op een koele, droge en donkere plaats en uit de buurt van warmtebronnen bewaren.
Niet gebruiken in gevallen van overgevoeligheid of vastgestelde of vermeende allergie voor één of meerdere bestanddelen.

Inhoud:
40 ml
Kenmerken:
Merk Aboca
Categorie Circulatie
Reviews 4.5/5 (163 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(163 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

60.1%
35%
4.3%
0.6%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Luc >65 jaar
geeft een goed resultaat, ben er tevreden van. Gebruik het nog niet lang genoeg om de voor- en nadelen van dit product te kennen.
jozef 56-65 jaar
Werkt verzachtend. Product doet wat het beloofd.
jozef 56-65 jaar
Zeer goede creme. Product doet wat in bijsluiter vermeld wordt.
Lieve 56-65 jaar
De crème verzacht de pijn wat, maar is geen wondermiddel.
Ming 46-55 jaar
het is best wel een goede product en voel het wel aan als erop smeert. nadelen vind ik de houdbaarheid te kort is na het openen van die product is maar 4 maanden houdbaar ongeveer. meer heb ik geen meningen hier voor.