Altisa Curcuma 485mg + BioPerine Opti Antioxidant 50 Vegetarische Slikcapsules

van Altisa

Helpt de spijsvertering en werkt als antioxidant.

(10)
Aan mijn Favorieten toevoegen
25,66 
*
-10%
Online korting
**
23,10 
+0.23 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Curcuma 485mg van Altisa bevat in één enkele vegetarische capsule 485 mg geconcentreerde curcuma-extractpoeder (met een hoog gehalte 95% aan curcumine) in combinatie met het abosrptieverbeterende BioPerine zwarte peperextract van Sabinsa met een hoog gehalte aan de waardevolle piperine 90%.

Het is geweten dat de waardevolle curcuminoïden van curcuma [curcumine (C), demethoxycurcumine (DMC) en bisdemethoxycurcumine (BDMC)] moeilijk opneembaar zijn door het lichaam omdat na de inname een onmiddellijke omzetting gebeurt van de bruikbare fase I metabolieten van curcumine (dihydrocurcumine, tetrahydrocurcumine, hexahydrocurcumine en octahydrocurcumine) in onbruikbare en biologische en farmacologische inactieve fase II metabolieten (curcumineconjugaten genoemd waaronder curcumine glucuronides en curcumine sulfaten).

Het is eveneens bekend dat piperine de meeste activiteit vertoont in het darmstelsel waar de curcumine ook het beste opgenomen wordt en dat het vormingsproces van de farmacologische inactieve irrelevante fase II-metabolieten sterk vermindert door het glucuronidatieproces. Hoe werkt dit juist? De glucuronidatie, die dus door de piperine verminderd wordt, is een ontgiftigingsproces waarbij een glucuronide aan een substantie wordt toegevoegd die deze substantie dan inactiveert en veel gemakkelijker uit het lichaam elimineert.

Een wetenschappelijke studie bevestigde eerder dat de toevoeging van 20 mg piperine aan een dosering van 2000 mg curcuma-extractpoeder de bio beschikbaarheid van zuivere curcumine met 2000% verhoogde. Omgerekend betekent dit normaal gezien dat 427,5 mg curcumine 4,67 mg piperine nodig heeft om een 2000%-meer bio beschikbaarheid te bekomen. Elke capsule van Altisa's Curcuma 485mg + BioPerine product levert 363 - 388 mg vrije curcumine en 7,2 mg zuivere piperine. Dit zou betekenen dat de bio beschikbaarheid van de curcumine in Altisa's product maximaal is.

De curcuminoïden [waaronder curcumine en (bis)demethoxycurcumine] in curcuma zijn als krachtige vrije-radicalen vanger te gebruiken ter aanvulling van antioxidantia.

Curcuma longa:
- helpt de spijsvertering en verteringscomfort;
- helpt voor de stimulering van een gezonde eetlust;
- helpt voor de gezondheid van de gewrichten;
- helpt de gezondheid van de lever;
- werkt als antioxidant.

- BioPerine (Piper nigrum L., zwarte peper extract, Sabinsa):
- om een maximale absorptie van de actieve stoffen van de curcuma te waarborgen (curcuminoïden), in het bijzonder curcumine;
- ondersteunt eveneens de spijsvertering, de ademhalingswegen, het zenuwstelsel, de bloedsomloop in de kleinste haarvaten;
- werkt als antioxidant.

Bevat geen kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat geen van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011: suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor een gezonde eetlust
Voor de gewrichten en de lever
Voor de spijsvertering en verteringscomfort
Voor de ademhalingswegen, het zenuwstelsel, de bloedsomloop in de kleinste haarvaten

Samenstelling:
Curcuma longa L. extract; hydroxypropylmethylcellulose (capsule); verdikkingsmiddel: dicalciumphosphat, microkristallijne cellulose; BioPerine (Piper nigrum L. extract); glijmiddel: magnesium stearat

Samenstelling per 1 vegetarische slikcapsule:
Curcuma longa L., wortelstok, extract 485mg
- met 95% curcuminoïden 460mg
- waarvan minimum 75 - 80% curcumine 363 - 388mg
BioPerine* (Piper nigrum L., zwarte peper extract) 8mg
- waarin zuivere piperine (90%) 7,2mg
*Bioperine is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corp., USA

Gebruiksaanwijzing:
Voor volwassenen:
1 - 3 vegetarische slikcapsules bij de maaltijden met wat vloeistof innemen.

Voorzorgsmaatregelen:
Tenzij anders voorgeschreven, de ADP (aanbevolen dagelijkse portie) niet overschrijden.
Goed gesloten, koel en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren.
In geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen.
Raadpleeg een arts bij zwangerschap, bij stoornissen (ook in het verleden) van de lever, de galwegen of het gastro-intestinaal stelsel, bij inname van antistollingsmiddelen (stop de inname 2 weken vòòr een chirurgische ingreep), bij inname van niet steroïdale ontstekingsremmers (NSAID’s).
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De verzegeling rond de dop is een waarborg van oorsprong. Indien beschadigd of verwijderd, het product niet kopen.

Inhoud:
50 vegetarische slikcapsules
Kenmerken:
Merk Altisa
Categorie Spieren - Gewrichten - Beenderen
Prijs 23,10 
Reviews 4.1/5 (10 reviews)
Gewicht 80 gr
4,1
10 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(3)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Altisa Curcuma 485mg + BioPerine Opti Antioxidant 50 Vegetarische Slikcapsules zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
carine
30/10/2021
Dit produkt helpt voor artrose in mijn duimen. Sedert ik dit neem heb ik minder pijn.
  0 0   Gemeld!
Kamiel
11/06/2021
Als ontstekingsremmend product werkt het, doch vervangt nog niet een medisch product.
  0 0   Gemeld!
carine
31/03/2021
Dit produkt helpt enorm voor de pijn in mijn gewrichten door artrose
  0 0   Gemeld!
Kamiel
01/01/2021
Heb indruk het betere Curcuma -middel te zijn en goed werkzaam.
  0 0   Gemeld!
Philippe
07/09/2018
Behoorlijk product. In die doos kunnen er gerust 100 capsules in. Verpakking is niet te onderschatten kost!
  0 0   Gemeld!
Antoinette
15/01/2018
Door dit produkt te gebruiken heb ik minder last van ontstekingen
  0 0   Gemeld!
Pascal
03/07/2017
juiste levertijd gerespecteerd
  0 0   Gemeld!
Geert
10/04/2017
Vrij goed, bijwerking eerste dagen oprispingen
  0 0   Gemeld!