Aromed Megrana Hoofdroller Roll-on 10ml

van Aromed

Bevordert de doorbloeding van het spierweefsel en vermindert de druk op de bloedvaten.

STOCKVERKOOP
Aromed Megrana Hoofdroller Roll-on 10ml
(13)
Aan mijn Favorieten toevoegen
8,49 
*
-18%
Stockverkoop
**
6,92 
+1.16% oftewel 0.08 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 8 producten
In voorraad!
+
Nog maar 2 in voorraad!
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Druk op het hoofd is vaak een gevolg van spierspanning. Bij aanhoudende druk is er sprake van een hogere druk in de bloedvaten. Megrana hoofdroller bevordert de doorbloeding in het spierweefsel, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de druk op de vaten wordt verminderd. Tegelijk heeft het een verkoelende, verlichtende werking.

Hoofdklachten kent vele oorzaken en kan allerlei vormen aannemen. De meest voorkomende is spierspanning. Dit wordt veroorzaakt door spanningen van de spieren in je hals, schouders en hoofd. Deze spieren gaan vervolgens aan het botvlies van de schedel trekken. Bij een aanhoudend karakter is er meestal ook sprake van een te grote spanning in de bloedvaten, waardoor er druk ontstaat op de zenuwuiteinden. Megrana Hoofdroller bevat een zeer breed scala aan etherische oliën, zodat er bij vrijwel alle soorten hoofdklachten snel verlichting kan optreden.

Zwaarhoofdigheid is geen ziekte, maar een symptoom. De oorzaak is dus ergens anders in je lichaam te vinden. Stress, angst en spanningen zijn belangrijke factoren die dit kunnen veroorzaken. Het kan ook veroorzaakt worden door vermoeide ogen, verminderde nier- of hartfunctie. Een verkeerde houding kan meespelen, maar ook een schommeling van de hormoonspiegel. Verder is bekend dat verhoging, verkoudheid en verstopte neusbijholte of voorhoofdsholte dit kan veroorzaken.

Megrana Hoofdroller is een natuurproduct op basis van etherische oliën met een brede werking. Het is vervaardigd op basis van Raapolie, Zonnebloem, Amandel, Wintergreen, Menthol, Kamfer, Eucalyptus, Lavendel, Pepermunt, Dennenhars, Rozemarijn en Wilde Marjolein. Megrana Hoofdroller geeft direct verlichting door haar verkoelende werking. Het heeft een ontspannende werking op de verkrampte spieren en verlaagt de druk op het hoofd, zodat de bloedvaten zich weer zullen ontspannen. Ook stimuleert Megrana Hoofdroller de doorbloeding. Daardoor kunnen melkzuren uit de spieren beter worden afgevoerd. Enkele etherische oliën zijn eveneens verlichtend.

Ook aan te bevelen bij kinderen vanaf 6 jaar en tijdens de zwangerschap.

Indicaties:
- Bij druk op het hoofd
- Bij zwaarhoofdigheid
- Bij hoofdklachten

Samenstelling:
Raapolie, Zonnebloem, Amandel, Wintergreen, Menthol, Kamfer, Eucalyptus, Lavendel, Pepermunt, Dennenhars, Rozemarijn, Wilde Marjolein

Gebruiksaanwijzing:
Megrana Hoofdroller wordt geleverd in een handige roll-on flesje. Hierdoor is het gemakkelijk zuinig aan te brengen langs de haargrens van voorhoofd, slapen, achter oren en nek. Bij lichte druk is 1 maal aanbrengen voldoende. Heeft men hevige of aanhoudende druk dan de handeling 2 tot 4 maal om de 15-20 minuten herhalen en een extra glaasje water drinken.

Inhoud:
Roll-on 10 ml
Kenmerken:
Merk Aromed
Categorie Pijnstilling
Prijs 6,92 
Reviews 4.4/5 (13 reviews)
Gewicht 38 gr
4,4
13 reviews
5 sterren
(9)
4 sterren
(2)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(1)
Tous les avis sur Aromed Megrana Hoofdroller Roll-on 10ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
christine
08/07/2017
Gebruik dit allang Heb dit aan veel mensen reeds doorgegeven Helpt goed bij beginnende migraine en ook voor insectenbeet Houd muggen op afstand
  0 0   Gemeld!
JASMIN
23/02/2016
Goed product! Helpt echt!
  0 0   Gemeld!
christine
22/02/2016
werkt echt
  0 0   Gemeld!
Ann
08/02/2016
Ik gebruik dit product al verschillende jaren en ondertussen ook anderen op mijn aanraden. Het is een goed ondersteuning en vaak voldoende waardoor medicatie overbodig is.
  0 0   Gemeld!
JASMIN
02/01/2016
Super tevreden
  0 0   Gemeld!
Chris
27/07/2015
Ik gebruik Migrana heel regelmatig voor verlichting van hoofdpijn. Rol het over voorhoofd en onder neus en voel enige verlichting. Gebruik dit product al jaren.
  0 0   Gemeld!