Airmax Sport Neusspreider Medium 1 Stuk

van ATOS MEDICAL

Zorgt ervoor dat de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.

(9)
Aan mijn Favorieten toevoegen
9,28 
*
-10%
Online korting
**
8,35 
+1.56% oftewel 0.13 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 6 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Airmax is een neusspreider die het smalste gedeelte in uw neus (de nasale neusweg) verwijdt waardoor de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.
De Airmax heeft haar effectiviteit te danken om een tweetal kenmerken. Dit zijn de duwkracht en de directe verwijding van de Airmax in de neus.
Airmax werkt op basis van duwkracht. Dit houdt in dat de Airmax van binnen in de neus de neusdoorgang verwijdt, waardoor er meer lucht en zuurstof via de neus kan worden opgenomen. Airmax heeft een directe werking, zodra u de Airmax gebruikt, merkt u het verschil.
De Airmax is uniek. Airmax verwijdt in tegenstelling tot andere producten zich op het smalste gedeelte boven in de neus, oftewel de neusdoorgang.

76% extra luchtstroming door de neus
Al met al zorgt de Airmax ervoor dat de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.
Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid lucht dat u binnenkrijgt tot wel 176% kan worden geoptimaliseerd. Elke ademhaling merkt u 76% extra luchtinstroom. De werking van Airmax heeft er toe bijgedragen dat Airmax het effectiefste product is in haar categorie.

Veel mensen kunnen niet goed of volledig ademhalen door de neus tijdens het sporten, terwijl het wel beter en gezonder is om door de neus te ademen. De Airmax zorgt ervoor dat een sporter makkelijker kan ademen door de neus. De Airmax Sport kunt u gebruiken voor-, tijdens- en na het sporten.
De werking van de Airmax tijdens het sporten gaat als volgt: ademhalen door de neus is beter voor de gezondheid, dan ademhalen door de mond. Niet alleen in hygiënisch oogpunt, maar ook omdat zuurstof dat via de neus binnenkomt, dieper in de longen terecht komt.

Belangrijk om te weten is dat iedereen profijt heeft van de werking van Airmax. Zodra u de Airmax in de neus plaatst, merkt u de meer luchtstroom door de neus.
Indien u moeite heeft om tijdens een activiteit gedeeltelijk of volledig door de neus te ademen, u zich benauwd voelt tijdens het sporten, u snel begint te hijgen of uitgeput te raken. Dan is de Airmax Sport de ideale oplossing om gebruik te maken van de Airmax en daarmee te leren om door de neus te ademen.

Airmax Sport is verkrijgbaar in twee maten, namelijk: maat S en maat M.
Airmax Sport heeft twee zachte "weerhaakjes" aan de binnenzijde van het product. Deze weerhaakjes zorgen ervoor dat de neusspreider tijdens het sporten niet uit de neus valt. Ook Airmax Sport is, net als Airmax Classic, zo ontwikkeld dat het dragen uiterst comfortabel is.

Indicaties:
- Voor-, tijdens- en na het sporten
- Voor iedereen die moeite heeft om tijdens een activiteit gedeeltelijk of volledig door de neus te ademen

Gebruiksaanwijzing:
Airmax Sport kunt u voor het gebruik afspoelen met water.
Airmax Sport is goed geplaatst als de neusdoorgang verwijdt en het onderste beugeltje het tussenschot van de neus aan de buitenkant raakt. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtdoorstroming plaatsvindt. Dit merkt u meteen.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk ATOS MEDICAL
Categorie Prestatie, Gemakkelijk ademhalen
Prijs 8,35 
Reviews 3.7/5 (9 reviews)
Gewicht 32 gr
3,7
9 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(4)
3 sterren
(2)
2 sterren
(0)
1 sterren
(1)
Alle beoordelingen voor Airmax Sport Neusspreider Medium 1 Stuk zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Jozef
03/07/2021
Het zet de neusgaten goed open, slapen gaat beter.
  0 0   Gemeld!
Jozef
28/10/2019
Met deze neusspreider kan ik tijdens de nacht veel beter ademen dan vroeger.
  0 0   Gemeld!
Jozef
05/10/2019
Blijft veel beter in de neus zitten tijdens da nacht dan de Airmax classic, je kan dan ook veel beter ademen. sporten doe ik niet meer, ben de 80 gepasseerd.
  0 0   Gemeld!