Airmax Sport Neusspreider Small 1 Stuk

van ATOS MEDICAL

Zorgt ervoor dat de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.

(3)
Aan mijn Favorieten toevoegen
9,28 
*
-10%
Online korting
**
8,35 
+1.56% oftewel 0.13 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 6 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Airmax is een neusspreider die het smalste gedeelte in uw neus (de nasale neusweg) verwijdt waardoor de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.
De Airmax heeft haar effectiviteit te danken om een tweetal kenmerken. Dit zijn de duwkracht en de directe verwijding van de Airmax in de neus.
Airmax werkt op basis van duwkracht. Dit houdt in dat de Airmax van binnen in de neus de neusdoorgang verwijdt, waardoor er meer lucht en zuurstof via de neus kan worden opgenomen. Airmax heeft een directe werking, zodra u de Airmax gebruikt, merkt u het verschil.
De Airmax is uniek. Airmax verwijdt in tegenstelling tot andere producten zich op het smalste gedeelte boven in de neus, oftewel de neusdoorgang.

76% extra luchtstroming door de neus
Al met al zorgt de Airmax ervoor dat de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd.
Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid lucht dat u binnenkrijgt tot wel 176% kan worden geoptimaliseerd. Elke ademhaling merkt u 76% extra luchtinstroom. De werking van Airmax heeft er toe bijgedragen dat Airmax het effectiefste product is in haar categorie.

Veel mensen kunnen niet goed of volledig ademhalen door de neus tijdens het sporten, terwijl het wel beter en gezonder is om door de neus te ademen. De Airmax zorgt ervoor dat een sporter makkelijker kan ademen door de neus. De Airmax Sport kunt u gebruiken voor-, tijdens- en na het sporten.
De werking van de Airmax tijdens het sporten gaat als volgt: ademhalen door de neus is beter voor de gezondheid, dan ademhalen door de mond. Niet alleen in hygiënisch oogpunt, maar ook omdat zuurstof dat via de neus binnenkomt, dieper in de longen terecht komt.

Belangrijk om te weten is dat iedereen profijt heeft van de werking van Airmax. Zodra u de Airmax in de neus plaatst, merkt u de meer luchtstroom door de neus.
Indien u moeite heeft om tijdens een activiteit gedeeltelijk of volledig door de neus te ademen, u zich benauwd voelt tijdens het sporten, u snel begint te hijgen of uitgeput te raken. Dan is de Airmax Sport de ideale oplossing om gebruik te maken van de Airmax en daarmee te leren om door de neus te ademen.

Airmax Sport is verkrijgbaar in twee maten, namelijk: maat S en maat M.
Airmax Sport heeft twee zachte "weerhaakjes" aan de binnenzijde van het product. Deze weerhaakjes zorgen ervoor dat de neusspreider tijdens het sporten niet uit de neus valt. Ook Airmax Sport is, net als Airmax Classic, zo ontwikkeld dat het dragen uiterst comfortabel is.

Indicaties:
- Voor-, tijdens- en na het sporten
- Voor iedereen die moeite heeft om tijdens een activiteit gedeeltelijk of volledig door de neus te ademen

Gebruiksaanwijzing:
Airmax Sport kunt u voor het gebruik afspoelen met water.
Airmax Sport is goed geplaatst als de neusdoorgang verwijdt en het onderste beugeltje het tussenschot van de neus aan de buitenkant raakt. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtdoorstroming plaatsvindt. Dit merkt u meteen.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk ATOS MEDICAL
Categorie Gemakkelijk ademhalen, Prestatie
Prijs 8,35 
Reviews 4/5 (3 reviews)
Gewicht 37 gr
4,0
3 reviews
5 sterren
(0)
4 sterren
(3)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Airmax Sport Neusspreider Small 1 Stuk zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
annie
20/02/2019
Ik denk dat dit een zeer goede oplossing is voor mensen die 's nachts een verstopte neus hebben en niet kunnen slapen omdat hun mond droog is. Het enige nadeel is dat je het risico loopt om het in het bed te verliezen omdat het extreem klein is ...
  1 0   Gemeld!
Maryline
24/04/2018
vermindert effectief snurken
  1 0   Gemeld!
Maryline
09/01/2018
verminderde goed genoeg snurken
  0 1   Gemeld!