Bioderma Matricium Medisch Hulpmiddel Steriele Unidosissen 30x1ml

van Bioderma

Voor een echte, diepgaande cel- en weefselregeneratie

(43)
Aan mijn Favorieten toevoegen
68,76 
*
-27%
Online korting
**
50,06 
(
1,67 
/ stuk
)
+2.5% oftewel 1.25 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Het dermatologisch laboratorium Bioderma brengt inovatie op de aging-markt.
Na ruim 14 jaar onderzoek in samenwerking met artsen, biologen en vorsers van topniveau (Laboratorium voor Biogenotoxicologie van de faculteit geneeskunde van Marseille, Hôpital de la Salpétrière in Parijs, Inserm Lyon, Gredeco Paris), vormt Matricium een belangrijke - wereldwijd gepatenteerde - doorbraak in celregeneratie en dus in biologische verjonging, die radicaal breekt met het huidige cosmetische aanbod.
Bioderma heeft al zijn biologische en dermatologische expertise ingezet om te komen tot deze spectaculaire innovatie, waarmee het merk zich voor het eerst op het terrein van de celregeneratie waagt.
Matricium creëert het ideale celmilieu om de huid haar regeneratievermogen terug te bezorgen*.
Het bestaat uitsluitend uit elementen die van nature aanwezig zijn in de huid en die essentieel zijn voor het overleven, de werking en de regeneratie van de cellen.
De huid gaat weer optimaal functioneren en krijgt alle stoffen die nodig zijn om zich daadwerkelijk te regenereren.
*Product dat bijdraagt tot de weefselregeneratie van een beschadigde huid (bij oppervlakkige, niet bloedende en niet etterende huidletsels ten gevolge van dermatologische ingrepen, laserbehandelingen, peelings, dermabrasie, snijwonden of bij eerstegraads brandwonden)

Matricium is een uiterst specifiek celvoedingsmilieu dat mogelijk maakt wat geen enkel cosmeticaproduct tot nu toe heeft kunnen verwezenlijken: een echte, diepgaande cel- en weefselregeneratie. Daarom heeft Matricium het statuut van medisch hulpmiddel gekregen.
Dit eerste 100% biomimetische, steriele medische hulpmiddel, dat bestaat uit elementen die van nature in de huid aanwezig zijn, is een ware primeur inzake celregeneratie en huidveroudering.
Matricium herstelt de optimale levensomstandigheden voor de cellen door hen alle voedingssubstraten te leveren die ze nodig hebben om zich ten volle te regenereren.
Matricium herstelt de functionele vermogens van de huid door natuurlijke zelfregeneratie en regulatie van de oxidatieve stress.

De ideale topische microvoeding:
Mettertijd gaat de huid verzwakken en verouderen, omdat haar natuurlijke rijkdommen uitgeput geraken.
Het idee voor Matricium is ontstaan door de samenstelling te observeren van kweekmilieus waarmee kunsthuid wordt aangemaakt, die met name bestemd is voor huidtransplantaties bij zwaar verbrande mensen.
De innovatie bestaat erin om een milieu van dit type te ontwikkelen dat bestaat uit huididentieke of biomimetische elementen (biologische werking vergelijkbaar met die van de huid).
Matricium is dus geen molecule en ook geen cosmetisch product, maar wel een uiterst specifiek celvoedingsmilieu dat een geheel vormt.

De zuivere, levende formule bestaat uit 63 biomimetische bestanddelen die essentieel zijn voor de levensduur van de cellen en de aanmaak van nieuw weefsel.
Dit zijn onder andere:
- Peptiden die het huidmetabolisme opnieuw dynamiseren dankzij een werking vergelijkbaar met die van groeifactoren
- Aminozuren, die onontbeerlijk zijn voor de celdeling en een belangrijke rol spelen bij de celcommunicatie (receptoren, boodschappers)
Bij de aanmaak van proteïnen (collageen, elastine) worden ze gebruikt als enzymen.
- Mineralen, die fungeren als katalysatoren voor biologische huidreacties
Door hun vermogen om watermoleculen te binden dragen zij ook bij tot het osmotisch evenwicht en de hydratatie van de opperhuid.
- Sporenelementen, die cofactoren zijn van een groot aantal enzymen die een rol spelen bij de chemische reacties van ons metabolisme
- Vitamines, celvermenigvuldigingsfactoren met een regenererende werking op de epidermis
- Suikers (koolhydraten), een onontbeerlijke energiebron voor alle biologische processen, met name de cel- en weefselregeneratie en dus de wondheling
- Hyaluronzuur, het belangrijkste bestanddeel van de extracellulaire matrix
Dit is één van de sleutelelementen voor het behoud van de dichtheid, de stevigheid en de hydratatie van de huid.
- Nucleotiden en hun bestanddelen: vormen de basis van de DNA-structuur en zijn dus onmisbaar voor de celdeling.

Een heuse cel en weefselregeneratie:
- De huid wordt biologisch verjongd en is dichter, dynamischer en sterker want de celactiviteit verloopt weer optimaal en de fibroblasten produceren meer vezels, en van een betere kwaliteit.
- De huid is sterker en blaakt van gezondheid en levenskracht. Ze functioneert weer onberispelijk en dat houdt veel meer in dan het aantal rimpels of resultaten die alleen met de elektronenmicroscoop te zien zijn.
- Van zodra Matricium is aangebracht, krijgt de huid alle elementen binnen die ze nodig heeft voor een optimale biologische werking.
De cellen zijn weer in staat om zich even goed te regenereren als bij een huid van 20 jaar*.
*In vivo-test D0 tot D60 met 12 vrouwen tussen 35 en 47 jaar

Ongeëvenaarde tolerantie:
Matricium gaat een totale osmose aan met de huid. Dit steriele biomimetische milieu bevat geen enkele cosmetische adjuvans (bewaarmiddel, alcohol, parfum, kleurstof, siliciumdioxide, tenside) of huidvreemd bestanddeel, wat borg staat voor zijn perfecte onschadelijkheid en absolute tolerantie.
Omdat het geen enkel niet-fysiologisch of storend element bevat, kan het worden gebruikt op een gesensibiliseerde huid of vlak na een medische behandeling.

Een verrassende textuur:
Matricium is vloeibaar en transparant als water, met een cytocompatibele textuur die voor 100% uit biomimetische elementen bestaat.
De formule bevat geen enkel cosmetisch bestanddeel en dringt 100% in (zonder sporen na te laten) om diep in de huid zijn werking uit te oefenen.
De wateroplosbare bestanddelen zijn homogeen verdeeld in een waterige, lichtjes getextureerde fase (waterige gel).

Steriele unidosissen
Zonder bewaarmiddelen
Zonder parabenen
Zonder parfum
Zonder alcohol
Veilig en uitstekend verdragen
Hypoallergeen
Niet comedogeen

Indicaties:
- Beschadigde huid met oppervlakkige huidletsels* ten gevolge van dermatologische ingrepen, laserbehandelingen, peelings, snijwonden of bij eerstegraads brandwonden
- Plaatselijke huidirritatie (zon, wind, koude, hormonale stoornissen)
- Gezicht
- Volwassenen
*Niet bloedend en niet etterend

Samenstelling:
Aqua/ water/ eau, sodium chloride, glucose, sodium hyaluronate, alanyl glut., disodium phosphate, arginine HCL, sodium acetate, Lactis Proteinum/ whey protein/ protéine du petit lait, serine, leucine, magnesium chloride, potassium chloride, mannitol, fructooligosaccharides, rhamnose, xylitol, valine, sodium pyruvate, lysine HCL, histidine HCL, proline, cysteine HCL, hydroxyproline, glutamic acid, asparagine, threonine, inositol, adenine, alanine, aspartic acid, glyc., methionine, tyrosine, phenylalanine, tryptophan, lactic acid, isoleucine, sodium sulfate, folic acid, ferrous sulfate, calcium pantothenate, thiamine HCL, pyridoxine HCL, niacinamide, ascorbic acid, thymidine, vitamine B12, thioctic acid, riboflavin, sodium metasilicate, zinc sulfate, adenosine, guanine, deoxyribose, ribose, biotin, ammonium molybdate, ammonium vanadate, copper sulfate, manganese chloride, [BI 575]

Gebruiksaanwijzing:
Een unidosis twee keer per dag aanbrengen ('s morgens en 's avonds), tot de toestand van de huid compleet verbeterd is.

Inhoud:
30 unidosissen x 1 ml
Kenmerken:
Merk Bioderma
Categorie Antirimpel, Doffe huid, Doffe huid, Medische Hulpmiddelen
Prijs 50,06 
Reviews 4.7/5 (43 reviews)
Gewicht 482 gr
4,7
43 reviews
5 sterren
(34)
4 sterren
(7)
3 sterren
(2)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Bioderma Matricium Medisch Hulpmiddel Steriele Unidosissen 30x1ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Coby
11/12/2020
Gebruik dit nu ruim een week en m'n huid voelt goed en gehydrateerd aan. Trekt heel snel in. Geeft een boost aan je huid.
  0 0   Gemeld!
Diana
25/11/2019
Super product, herstelt de huid binnen een korte periode
  0 0   Gemeld!
Karin
31/10/2019
Heel goed product, verzacht snel de geïrriteerde huid en duidelijk verbetering zichtbaar
  0 0   Gemeld!
remigija
10/09/2019
goed product
  0 0   Gemeld!
severine
27/05/2019
Top! Unieke samenstelling in handige steriele ampullen. Je kan het dopje er terug opzetten zodat je 2x per dag kan aanbrengen
  0 0   Gemeld!
christiane
24/02/2018
Heel tevreden. De huid wordt er alleen mooier van. Minder gevoelige huid. Geeft een frissere en jongere uitstraling
  0 0   Gemeld!
Geertje
14/02/2018
Helpt bij herstel van de huid.
  0 0   Gemeld!
godelieve
22/01/2018
Na tien dagen al resultaat,blijf dit gebruiken tot de laatste capsules op zijn.
  0 0   Gemeld!
sofie
06/09/2017
Top voor de huid je ziet degelijk een verschil na gebruik
  0 0   Gemeld!
remigija
11/08/2017
zeer goed
  0 0   Gemeld!