Bisolvon Drank Voor Kinderen Aardbeiensmaak Bij Vastzittende Hoest 125ml

van Bisolvon

Slijmoplosser die wordt gebruikt bij vastzittende hoest.

Aan mijn Favorieten toevoegen
6,98 
gratis levering Bij aankoop van minstens 8 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Bisolvon Drank Voor Kinderen is een drank met 4 mg/5 ml broomhexinehydrochloride als werkzame stof. Bisolvon is een slijmoplosser en wordt gebruikt bij vastzittende hoest. Bisolvon maakt het ophoesten makkelijker als dit door taai slijm wordt bemoeilijkt.

Indicaties:
Oraal gebruik
Bij vastzittende hoest
Voor kinderen vanaf 2 jaar

Contra-indicaties:
Kinderen onder 2 jaar
Niet gebruik als u bent allergisch voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Actieve samenstelling:
5 ml drank bevat 4 mg broomhexinehydrochloride.

Samenstelling:
Vloeibaar maltitol (E965), sucralose (E955), benzoëzuur (E210), kersenaroma, gedemineraliseerd water, aardbeienaroma, hydroxyethylcellulose, chocolade-aroma en levomenthol

Gebruiksaanwijzing:
Bisolvon Drank bevat geen suiker en kan daarom ook door diabetici worden ingenomen.
In de verpakking zit een maatschaaltje. Hierop zijn deelstrepen aangegeven in milliliters (1,25; 2,5 ml en 5 ml). U kunt hiermee de benodigde hoeveelheid afmeten. Het maatschaaltje gevuld tot aan de eerste deelstreep is 1,25 ml. Het maatschaaltje gevuld tot aan de middelste deelstreep is 2,5 ml. Het maatschaaltje gevuld tot aan de bovenste deelstreep is 5 ml.

Kinderen van 5-10 jaar:
3 maal daags 5-10 ml

Kinderen van 2-5 jaar:
3 maal daags 2½-5 ml

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Dit product kan een licht laxerend effect hebben.
Laat uw kind geen dubbele dosis innemen om een vergeten dosis in te halen.
Als uw kind een maagzweer heeft of heeft gehad. Neem in dat geval contact op met uw arts.
U moet bedacht zijn op een toename van de hoeveelheid vrijkomend slijm in de luchtwegen.
Als de hoestklachten aanhouden, zich dikwijls herhalen of toenemen tijdens het gebruik is het verstandig om dan contact op te nemen met uw arts.
Er zijn meldingen gedaan van ernstige huidreacties die gerelateerd zijn aan de toediening van broomhexinehydrochloride. Als u huiduitslag krijgt (waaronder beschadiging van de slijmvliezen, bijvoorbeeld van de mond, keel, neus, ogen of bij de geslachtsorganen), stop dan met het gebruik van Bisolvon en neem direct contact op met uw arts.
Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daar mee te maken.

Bisolvon begint na ongeveer vijf uur te werken. Als door het loskomen van het slijm de luchtwegen gereinigd worden, vermindert het hoesten en wordt het ademen gemakkelijker. Het duurt enige dagen voor dit effect optimaal is. Laat uw kind daarom niet te snel stoppen met het innemen van Bisolvon.

Bisolvon Drank Voor Kinderen bevat onder andere de hulpstof vloeibare maltitol. Wanneer uw arts u heeft verteld dat uw kind bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat uw kind dit geneesmiddel inneemt. Maltitol kan een licht laxerende werking hebben. De calorische waarde is 2,3 kcal/gram vloeibaar maltitol (2 ml Bisolvon Drank Voor Kinderen bevat 1 gram vloeibaar maltitol).
Neem contact op met uw arts als één van bovenstaande waarschuwingen voor u van toepassing is of dat in het verleden is geweest.

Andere geneesmiddelen:
Als u gebruikt naast Bisolvon Drank nog andere geneesmiddelen, of heeft u dat kort geleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat u in de nabije toekomst andere geneesmiddelen gaat gebruiken - vertel dat dan uw arts of apotheker.
Gelijktijdig gebruik van broomhexine en antibiotica (amoxicilline, erythromycine, doxycycline, cefuroxim) leidt tot hogere antibioticaspiegels in het longweefsel.

Inhoud:
125 ml
Kenmerken:
Merk Bisolvon
Categorie Hoest
Prijs 6,98 
Gewicht 256 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.