Biofloral - Online apotheek
DE FRANSE REFERENTIE OP HET VLAK VAN GENEESMIDDELEN MET BIOLOGISCHE PLANTEN Specialist in Bachbloesems (Bloemenelixirs)

Dat is zich bewust zijn van alle rijkdommen die onze aarde ons biedt, er zorg voor dragen en ze delen met anderen. Dat is het erfgoed van moeder natuur doorgeven en de knowhow van de vorige generaties in alle bescheidenheid levendig houden. Dat is de weldaden van de levende, energierijke planten afkomstig van onze vulkaangrond onthullen.

Het is deze versterkende en kleurrijke natuur die Biofloral via zijn producten wil laten zien. Een ware, volledige terugkeer naar de bronnen voor een harmonie tussen lichaam en geest, voor een echt betere gezondheid. Zodat iedereen terugkeert naar de essentie. Zodat iedereen zichzelf leert kennen en zich goed voelt. Zodat iedereen in harmonie met zijn natuur leeft.

Doorgeven van de nalatenschap van de natuur : Elke dag doen wij ons best om de natuur te sublimeren, om in onze producten het subtiele karakter, de energie en alle vitale kracht door te

geven die de natuur ons biedt. Elke fase van het productieproces van onze geneesmiddelen vereist minutieuze knowhow, geduld en respect voor de levende materie, opdat de planten al hun vibrerende, energetische en emotionele effecten zouden vrijgeven.

Onze geneesmiddelen op basis van biologische planten bevatten zodoende de weldaden van de natuur, om ervoor te zorgen dat we ons goed voelen in lichaam en geest.