1.600.000 tevreden klanten
Home > Merken > Darphin > Huidtextuurvernieuwende Peeling

Huidtextuurvernieuwende Peeling

24/04/2017

Plantaardige peeling voor professionele resultaten thuis.

Veroudering, vervuiling, vermoeidheid… Zoveel factoren vertragen het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Het is dus zeer belangrijk om te exfoliëren. Elke vrouw is uniek. Daarom gelooft Darphin dat een exfoliëring op maat de sleutel is naar een mooie huidteint. Darphin vult de bestaande lijn van exfoliërende producten aan en biedt nu een nieuwe soort plantaardige exfoliëring.

Geniet nu van een stralende en egale huid dankzij Darphin’s Huidtextuurvernieuwende peeling, onze eerste plantaardige peeling met de doeltreffendheid van een glycolpeeling en minder risico op irritatie. Deze nieuwste exfoliërende verzorging bevat een combinatie van huidvernieuwende en verzachtende plantaardige ingrediënten. Hij vermindert onmiddellijk de zichtbaarheid van huidveroudering en poriën, en verzacht fijne lijntjes met een gezonde, frisse huidteint als resultaat.

DE PERFECTE FORMULE

1. Verjongende Exfoliërende ingrediënten:
Salicylzuur helpt de bovenste huidlaag te verhelderen en te vernieuwen.
Acetylglucosamine helpt de natuurlijke celvernieuwing te stimuleren.  

2. Huidvernieuwende plantaardige ingrediënten:
Kastanje-extract helpt het natuurlijke celvernieuwingsproces te stimuleren.
Extract van Witte Sierabrikoos behoudt de normale huidvernieuwing, verheldert de huid en vermindert het aanzien van poriën. 

3. Verzachtende en zachte plantaardige ingrediënten:
Lactobionisch zuur helpt de huid te exfoliëren zonder de irritatie die wordt geassocieerd met alfa hydroxyzuren
Rijstzemelenextract helpt de huid te kalmeren en roodheid te verminderen.


VOORDELEN

  • Biedt hetzelfde stralende en zachte effect van een peeling met glycolzuur met minder kans op irritatie
  • Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering
  • Vervaagt fijne lijntjes
  • Vermindert het aanzien van poriën

GEBRUIK:

Eén avond per week, op een gereinigde en droge huid

  1. Doordrenk een wattenschijfje
  2. Wrijf over het gezicht en vermijd de oogcontour
  3. Niet afspoelen
  4. >Breng een hydraterende, verzorgende crème aan

Niet geschikt voor de gevoelige huid.

MEEST GESTELDE VRAGEN


1. Hoe komt het dat de Huidtextuurvernieuwende peeling dezelfde resultaten biedt als een peeling met laag gehalte glycolzuur en voor minder huidirritatie zorgt?

De formule van de Huidtextuurvernieuwende peeling bevat een melange van huidvernieuwende plantaardige ingrediënten, huidverjongende exfoliërende ingrediënten en verzachtende plantaardige ingrediënten zoals Rijstzemelenextract. In tegenstelling tot deze formule heeft een peeling met laag gehalte glycolzuur niet hetzelfde voordeel van de verzachtende ingrediënten. Bovendien ligt de pH van de Huidtextuurvernieuwende peeling tussen 2,5 en 3,5 waardoor hij zachter is voor de huid en haar minder irriteert. De huid wordt gekalmeerd en er is minder kans op roodheid vergeleken met een professionele peeling met laag gehalte glycolzuur.

2. Moet ik de Huidtextuurvernieuwende peeling toevoegen aan mijn huidverzorgingsroutine als ik al een exfoliërende verzorging gebruik?

We raden aan om maar één exfoliërende verzorging te gebruiken. Kies het meest geschikte product afhankelijk van de gewenste voordelen en hou rekening met je huidtype. 

3. Kan de Huidtextuurvernieuwende peeling worden gebruikt als aanvulling op een professionele dermabrasie of chemische peeling bij een dermatoloog?

We raden consumenten die momenteel professionele chemische peelings laten uitvoeren aan om de instructies van hun dermatoloog te volgen en zijn/haar mening te vragen alvorens nieuwe producten in hun schoonheidsroutine voor thuis toe te voegen.

4. Waarom mag de Huidtextuurvernieuwende peeling niet worden afgespoeld of geneutraliseerd zoals een professionele peeling?

De Huidtextuurvernieuwende peeling moet niet worden afgespoeld, in tegenstelling tot een professionele peeling, en droogt snel op de huid. Hij bevat ook verzachtende ingrediënten zoals Rijstzemelenextract.

5. Kan ik erna een Elixir, masker of moisturizer gebruiken?

Je kunt verdergaan met jouw gebruikelijke avondroutine na het gebruik van de Huidtextuurvernieuwende peeling.

Ontdek ook de Huidtextuurvernieuwende Peeling van Darphin en neem hier een kijkje!

Aanbevolen producten