1.600.000 tevreden klanten
Home > Merken > Darphin > Stralend ontwaken dankzij de Darphin ochtendroutine

Stralend ontwaken dankzij de Darphin ochtendroutine

26/10/2017

 

Stralend wakker worden, dat willen we allemaal. Met deze Darphin ochtendroutine zie je er in no-time zo fris als een hoentje uit!

Stap 1 : Reinigen

Dat je ’s avonds je make-up moet verwijderen en je gezicht reinigen, dat weten we allemaal. Maar wist je dat het even belangrijk is om dit ‘s ochtends te doen?

’s Nachts schiet je huid immers in actie en brengt ze alle afvalstoffen naar de oppervlakte. Wanneer je deze ’s ochtends niet verwijdert, kunnen er onzuiverheden zoals puistjes ontstaan. Gebruik de Reinigingsborstel en de Intral Mousse van Darphin voor een grondige reiniging van je gezicht.

Darphin Sonische Reinigings- en Massageborstel 

Darphin Intral Zachte Reinigende Mousse met Kamille 

Stap 2 : Verfrissen

Verfris je gezicht met Darphin Intral Tonic voor de normale tot gevoelige huid. Aan te brengen met een watje.

Darphin Intral Tonic Met Kamille Gevoelige Huid

Stap 3 : Verzorgen en kalmeren

Na het reinigen is het belangrijk om de huid tot rust te brengen. Het Intral serum van Darphin vermindert trekkerigheid en rode vlekken en kalmeert de gevoelige huid. Masseer het serum zachtjes in met de vingertoppen voor een zijdezacht effect.

Darphin Intral Kalmerend Serum Tegen Roodheden

Stap 4 : Hydrateren

Na reinigen en kalmeren komt hydrateren! Darphin Hydraskin Light herstelt de vochtbalans van de normale tot gemengde huid voor een langdurige hydratatie. Deze lichte en niet vette crème kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden en geeft je huid een natuurlijke glans.

Darphin Hydraskin Light Hydraterende Gel Crème 

Stap 5 : Laat je ogen stralen

Weg met wallen en donkere kringen! Gebruik de Darphin oogverzorging voor een stralende blik. Gemakkelijk aan te brengen door de metalen applicator die de crème gelijkmatig verdeelt.

Darphin Ideal Resource Tegen Donkere Kringen

Stap 6 : Beschermen

En als finishing touch: de Darphin Intral Primer om je huid te beschermen tegen luchtvervuiling en UV-stralen. Geschikt als make-up basis én voor de delicate oogzone.   

Darphin Intral Primer Tegen Omgevingsfactoren SPF50

Aanbevolen producten