1.600.000 tevreden klanten
Info
Belangrijke boodschap :
Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip.
Home > Merken > L'Oréal Professionnel > Pioner in professionele beauty & partner van het kapsalon

Pioner in professionele beauty & partner van het kapsalon

29/04/2019

Al een eeuw lang wordt de geschiedenis van L'Oréal Professionnel gekenmerkt door grote innovaties. Het begon in 1909, toen de eerste haarkleuring het licht zag. Een eeuw later werd de allereerste ammoniakvrije kleuring, op basis van olie, geïntroduceerd. In 2018 werd een nieuwe pagina omgedraaid toen L'Oréal Professionnel de uitdaging van de naturaliteit aanging en het gamma Botanéa et Source Essentielle lanceerde. Botanea is een 100% plantaardige haarkleuring en Source Essentielle is het eerste gamma met natuurlijke en vegan verzorging dat hervulbare shampoos in salon aanbiedt.

Naast de product- en service-innovaties, ontwikkeld het baanbrekende merk grote technologische vernieuwingen, zoals augmented reality, die met de nieuwe app "Style My Hair" kan ervaren worden.

PROFESSIONALISME

110 jaar geleden koos Eugène Schueller, de stichter van L'Oréal Professionnel, ervoor om hand in hand te werken met kappers. Vandaag zetten we deze actie voort door onze samenwerking met getalenteerde en gepassioneerde experts.

EEN FRENCH TOUCH

Een schoonheidsvisie! Een elegante, zelfverzekerde, dappere en vrije vrouw. Onze muzen ; Crista Cober, Alexa Chung en vele anderen belichamen deze schoonheid en vertegenwoordigen de waarden van L'Oréal Professionnel.

EEN VERANTWOORDELIJKERE TOEKOMST

L'Oréal Professionnel zet zich al jaren in voor het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het verhogen van het welzijn van zijn kappers. In 2018 wordt een 100% plantaardig kleuringsgamma gelanceerd, ookals een veganistische en natuurlijke gamma huidverzorgingsproducten. Deze gamma's bieden innovatieve producten, eco-verantwoorde verpakkingen en hervulbare producten in salon.

Aanbevolen producten