> >

Nûby: voor het welzijn van baby’s en kinderen

Nûby is gespecialiseerd in de vervaardiging van producten en accessoires die het welzijn van baby’s en kinderen vrijwaren. Dit merk ontwikkelt en commercialiseert praktische artikelen voor het bad, de maaltijd en de borstvoeding alsook babyverzorgingsproducten. Ouders waarderen de aangeboden oplossingen omdat deze van hogere kwaliteit zijn. Deze producten werden trouwens zo ontworpen dat ze aan de noden van jonge kinderen voldoen (naargelang hun leeftijd en levensstijl). De voedingsmiddelen, de verzorgingsproducten en het speelgoed van Nûby zijn gepatenteerd.

Al sinds de jaren 70 biedt Nûby doeltreffende oplossingen aan om het welzijn van ouders en hun kinderen te verhogen. Dankzij haar ervaring kan deze onderneming kinderen van alle leeftijden en hun moeders innoverende, gebruiksvriendelijke, ludieke en praktische producten en accessoires aanbieden. Haar missie bestaat erin baby’s in hun ontwikkeling te begeleiden om tot hun welzijn bij te dragen. Dankzij haar expertise en de kwaliteit van haar producten is Nûby wereldwijd tot een vooraanstaande speler op het vlak van verzorgingsproducten voor jonge kinderen uitgegroeid. Dit merk heeft trouwens verscheidene kwaliteitslabels zoals het FJP (kwaliteit en veiligheid) en conformiteitslabels ontvangen. De producten van deze onderneming worden in meer dan 150 landen ter wereld verdeeld.

Nûby beschikt over een rijk en gevarieerd productgamma voor jonge kinderen. Ze biedt deze productgamma’s aan om de dagelijkse taken van de ouders te vereenvoudigen en de leefomstandigheden van hun kinderen te verbeteren. Nûby beschikt over leuke praktische producten die tot de ontwikkeling van jonge kinderen bijdragen. Het Nûby Natural Touch gamma bestaat uit accessoires die speciaal ontworpen werden om ouders te begeleiden. Bij de ontwikkeling van haar producten laat Nûby zich door de natuur inspireren. Het Nûby Citroganix gamma bestaat uit natuurlijke babyverzorgingsproducten. Om tot de mond- en tandhygiëne van baby’s en kinderen bij te dragen, biedt Nûby verscheidene producten aan zoals de Siliconen Fopspeen Brite, de Reinigende Gel Citroganix voor het tandvlees/de tanden en de Nûby Citroganix Tandgel tegen geïrriteerd tandvlees. Met het oog op de hygiëne van jonge kinderen heeft dit merk badaccessoires ontwikkeld zoals de Easy Clean Zeepverdelende Flessenborstel en de Manicureset. Voorts ontwikkelt deze onderneming ludiek speelgoed voor jonge kinderen.

Nûby biedt onder andere spenen, antilekbekers, knabbelaars, kommetjes en zuigflessen aan. Om de borstvoeding te vereenvoudigen, beschikt dit merk over praktische borstpompen die moeders thuis of op reis kunnen gebruiken. Het heeft ook de Natural Touch Tepelbeschermers ontwikkeld. Ze worden gebruikt om de baby’s te leren hoe ze aan de borst moeten zuigen.

Alle Nûby producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Ze zullen u helpen om het ideale product te kiezen. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!.

Nûby Koelbijtfiguur +3 Maanden 1 Stuk
Stimuleert de vorming van stevig tandvlees en sterke tandjes bij baby’s (+3 maanden).
4,95 €
-10%
4,45 
Nûby Citroganix Luiercrème 60g
Ter voorkoming en verzorging van luieruitslag
5,20 €
-10%
4,68 
Nûby Doos Biscuits En Fruit +12 Maanden 1 Stuk
Doos voor het biscuits en fruit
6,75 €
-10%
6,07 
Nûby Antilek Beher Sport Sipper +9 Maanden 1x300ml
Beker in helder polypropyleen
5,90 €
-10%
5,31 
Nûby Citroganix Tepelcrème Met Lanoline 30g
Voor verzorging en ter voorkoming van pijnlijke tepels
8,49 €
-10%
7,65 
Nûby Bijtring
9,99 €
-10%
8,99 
Nûby Citroganix Luiercrème 120g
Ter voorkoming en verzorging van luieruitslag
9,99 €
-10%
8,99 
Nûby 2-In-1 Flessen- En Speenborstel 1 Stuk
Voor flessen en spenen reinigen.
6,50 €
-10%
5,84 
Nûby Antilek Beker +9 Maanden 1x300ml
Een constante druk in de beker, waardoor het kind gemakkelijker kan drinken.
5,90 €
-10%
5,31 
 
Pagina: 
1
2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende