Nutrilon®, de expert in babyvoeding, ondersteunt  het immuunsysteem van je baby. Al meer dan 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden ze je zo het beste van onze expertise. Ons onderzoekscentrum voor babyvoeding bevindt zich in het Nederlandse Utrecht. Het is het grootste in Europa!

125 jaar onderzoek, geïnspireerd op moedermelk. Gebaseerd op ons onderzoek geïnspireerd door moedermelk, hebben onze teams een breed gamma Nutrilon® zuigelingenmelk ontwikkeld, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van baby’s en hen te begeleiden tijdens elke fase van hun ontwikkeling.

De meest geavanceerde formules. Voor de overgang van borst- naar flesvoeding of ter aanvulling van borstvoeding heeft Nutricia Nutrilon® Profutura ontwikkeld. Dit is onze formule met het hoogste niveau aan HMO’s (Human Milk Oligosaccharides) en met onze gepatenteerde mix van GOS/FOS-vezels en melkvet.

Nutrilon®-formules met Pronutra®-Advance geven je kindje de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft, waaronder de vitamines C en D, die bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem.

Nutrilon® begeleidt je baby tot de leeftijd van 3 jaar en ook daarna met ons gamma groeimelk, dat verkrijgbaar is in vloeibare of poedervorm.

Ontdek hieronder onze belangrijkste producten en bekijk hier onze productfiches. Wil je Nutrilon® gebruiken? Overleg met je arts.

Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s.