Paranix

Paranix: efficiënte behandeling tegen hoofdluizen

Paranix is een merk met antiluizenproducten om op het haar aan te brengen. Het bedrijf ontwikkelt behandelende en beschermende producten tegen hoofdluizen en neten. De producten worden ingedeeld volgens hun belangrijkste functie: opsporen van parasieten, beschermen tegen parasieten en behandelen van parasieten. Neten en eitjes kunnen met Paranix eenvoudig verwijderd worden. Bij een antiluizenbehandeling is het erg nuttig om neten en hoofdluizen eerst op te sporen zodat ze tijdens het kammen van het haar eenvoudig verwijderd kunnen worden. De preventieve producten van Paranix zijn onmisbaar om het risico op een luizenplaag te beperken. Het merk biedt haarverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik. De producten hebben een efficiënte werking om hoofdluizen en neten te doden. De gebruikte ingrediënten bevatten geen insecticiden. Dankzij Paranix kunnen hoofdluizen op een doeltreffende manier uitgeroeid worden.

Het bedrijf Paranix is de Europese marktleider op het vlak van antiluizenproducten. De lotion of shampoo tegen luizen helpen om de aangetaste hoofdhuid te behandelen. Het bedrijf biedt verschillende antiluizenproducten met een dubbele werking. De Paranix-shampoo doodt hoofdluizen en neten. De behandeling heeft geen verstorende werking op het evenwicht van de hoofdhuid. Het product moet tien minuten inwerken om het nadien af te spoelen met water. De Paranix-spray doodt hoofdluizen en neten binnen 15 minuten na het aanbrengen. Het product kan ook gebruikt worden voor baby’s ouder dan zes maanden. Het merk biedt daarnaast de Paranix-antiluizenlotion voor een niet-agressieve behandeling van de hoofdhuid. De lotion bevat geen essentiële oliën, parfum en alcohol. Deze lotion is niet vettig en kan eenvoudig afgespoeld worden. Paranix heeft eveneens een luizenkam op de markt gebracht om luizen op te sporen en te verwijderen. De kam is geschikt voor elk haartype. De Paranix-kam bevat een borstel en een loep om hoofdluizen en neten beter te kunnen opsporen.

Een slechte hygiëne is niet de belangrijkste factor voor een luizenbesmetting. Zowel op ongewassen als proper haar kunnen luizen voorkomen. Het is een verstandige keuze om gebruik te maken van efficiënte antiluizenproducten die het haar beschermen. De Paranix-producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Twijfelt u nog over de producten? Raadpleeg dan de productfiches. Ze bevatten de productsamenstellingen, de patiëntenbeoordelingen en de gebruiksvoorschriften. Ze zijn een efficiënte manier om uw producten geïnformeerd aan te kopen.


Resultaten 1-2 (op 2)
Paranix Extra Strong Anti-Luizen Shampoo 5 Min 200ml
Behandelt en beschermt tegen hoofdluizen en neten in 1 keer.
30,00
-30%
20,99 
+1.00% oftewel 0,21
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Paranix Behandelingsshampoo Tegen Hoofdluizen En Neten 200ml + 1 Kam
Insecticidevrije behandeling tegen luizen en neten
27,00
-5%
25,65 
+0,24
+
Tijdelijk niet beschikbaar