Parasidose

Parasidose: hoofdluizen en neten een halt toeroepen

Parasidose is een toonaangevend merk voor producten tegen hoofdluizen en neten. Het merk richt zich op de behandeling van luizen op de hoofdhuid en parasieten die aanwezig kunnen zijn in dagelijks gebruikte accessoires. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging en de preventie van luizen en neten. Het werkt samen met de beste farmaceutische laboratoria om de kwaliteit van zijn producten te garanderen. Elke Parasidose¬-formule wordt ontwikkeld op basis van drie concepten: efficiëntie, veiligheid en toegankelijkheid. De antiparasitaire verzorgingsproducten bevatten geen chemische insecticiden. Elke Parasidose-luizenbehandeling kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf drie maanden.

Parasidose wordt sinds 1987 geproduceerd door de Laboratoires Gilbert die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van hygiëneproducten, cosmetica en kinderverzorgingsproducten. Dankzij de jarenlange ervaring van het bedrijf geldt Parasidose als een van de toonaangevende producten in de behandeling tegen luizen. De antiparasitaire formule van de Laboratoires Gilbert kan ook gebruikt worden als aanvulling op een antiluizenbehandeling. Meer dan 90% van de ingrediënten in Parasidose zijn van natuurlijke oorsprong om de gezondheid en de hoofdhuid van de gebruiker te beschermen.

Het behandelende verzorgingsproduct Parasidose maakt het eenvoudig om hoofdluizen en neten te bestrijden. Het product moet ongeveer vijftien minuten inwerken om de parasieten te doden. De meegeleverde kam zorgt ervoor dat hoofdluizen en neten snel opgespoord kunnen worden. Alle Parasidose-producten hebben het CE-keurmerk. Ze zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Wilt u bijkomende inlichtingen voor u een Parasidose-product koopt? Raadpleeg dan onze productfiches. U vindt er, onder meer, de productsamenstellingen, de patiëntenbeoordelingen en de gebruiksadviezen.


Resultaten 1-4 (op 4)
Parasidose Behandelende Verzorging Luizen-Neten 200ml
Verwijdert luizen en neten na een enkele behandeling.
23,90 
*
-10%
**
21,51 

+0,17
Green wallet icon
 
Parasidose Behandelende Verzorging Luizen-Neten 100ml
Verwijdert luizen en neten na een enkele behandeling.
14,96 
*
-10%
**
13,46 

+1.5% oftewel 0,20
Green wallet icon
 
Parasidose Fijne Luizen En Neten Kam 1 Stuk
Helpt dode luizen en neten te verwijderen na behandeling met luizen.
3,94 
*
-10%
**
3,55 

+1.4% oftewel 0,05
Green wallet icon
 
Parasidose Zachte Shampoo Luizen-Neten 200ml
7,95 
*
-10%
**
7,15 

+1.3% oftewel 0,09
Green wallet icon