> > Phyt's

Phyt’s: geniet van de beste verzorgingen en biologische cosmetica

Phyt’s staat wereldwijd bekend om zijn biologische cosmeticaproducten die voor alle huidsoorten geschikt zijn. Alle verzorgingen en cosmetica van Phyt's beschermen de huid elke dag opnieuw en maken ze mooier en zachter. Het merk biedt gezichts- en lichaamsverzorgingen aan die zowel thuis als in schoonheidssalons kunnen worden gebruikt. Het aanbod is bijzonder uitgebreid en elke verzorging is bereid op basis van 100% zuivere en biologische aromatische bestanddelen. Het bedrijf zet zich in voor milieubehoud en gebruikt enkel recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen. Voor zijn displays op verkooppunten kiest het ook steeds voor materiaal afkomstig uit PEFC-beheerde bossen (programma voor de erkenning van boscertificaten).

Bioloog en voorstander van natuurgeneeswijzen Jean-Paul Llopart en schoonheidsspecialiste Rosanne Verlé hebben het merk in 1972 opgericht. Toen werden de behandelingen van Phyt’s enkel gebruikt in schoonheidsinstellingen. Jean-Paul Llopart ligt ook aan de basis van de natuurlijke esthetica, een concept dat uitgaat van de natuurlijke kracht van producten, natuurgeneeswijzen en de combinatie van interne en externe verzorgingen. De cosmetica en voedingssupplementen die Phyt's produceert, zijn steeds biologisch. Het bedrijf houdt bij zijn productie steeds rekening met zijn ethische code en het milieu. In 2004 worden de laboratoria van Phyt's een onderdeel van de laboratoria van Jérodia. Phyt's verhuist hierbij naar het hartje van het Franse Lot, meer bepaald naar Cahors. De bioloog Thierry Logre neemt de leiding van het merk op zich en ziet erop toe dat de waarden van het merk en zijn unieke productiemethode worden verdergezet. De eerste populaire producten van Phyt's wijn de Contact + Peeling, de Anti-Ageing Absolute Crème en het C17 serum.

Phyt's is ook de ideale partner om af te slanken. Zo biedt het merk Phyt’Silhouette aan, een behandeling die de huid strakker maakt. Een massage met dit product bevordert namelijk de stevigheid en tonus van de huid. Afslanking Dubbele Actie Gel Cafeïne En Pepper is dan weer een gel die u zowel 's ochtends als 's avonds kunt aanbrengen op zones met meer vet, zoals de buik, bovenbenen en billen. U vindt alle producten van Phyt’s terug in uw online apotheek. Daar vindt u ook de productfiches. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar patiënten goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Ze helpen u bij uw aankopen het product te kiezen dat het beste bij uw behoeften aansluit.

Phyt's Matterende Crème Zuiverheid Vette Huid Met Neiging Tot Acne Tube 40ml
Verkleint de poriën en verfijnt de huidkorrel.
30,24 €
27,21
Phyt's Matterende Fluid Zuiverheid Vette Huid Met Neiging Tot Acne Tube 40ml
Hydrateert, bestrijdt onvolmaaktheden en maakt de huid mat.
30,24 €
27,21
Kopen Nog maar 3 in voorraad!
Phyt's Reinigingsschuim Zuiverheid Vette Huid Met Neiging Tot Acne Pompfles 160ml
Elimineert onvolmaaktheden en overtollig talg.
21,42 €
19,28
Kopen Nog maar 1 in voorraad!
Phyt's Scrubmasker Zuiverheid Vette Huid Met Neiging Tot Acne Tube 40ml
Bevordert het verdwijnen van onvolmaaktheden en laat de huid weer stralen.
27,71 €
24,94
Kopen Nog maar 2 in voorraad!
Phyt's Serum Zuiverheid Vette Huid Met Neiging Tot Acne Pompfles 30ml
Een geconcentreerd product met drievoudige werking
59,40 €
53,46
Kopen Nog maar 3 in voorraad!
Phyt's SOS Onvolmaaktheden Efficiëntie 4 Dagen Roll-On 10ml
Elimineert pukkeltjes en onvolmaaktheden.
17,64 €
15,88
Phyt's Aromalliance Anti-Ageing Absolute Crème 40g
68,04 €
61,24
Kopen Nog maar 2 in voorraad!
Phyt's Aromalliance Anti-Ageing Oog- En Lippenomtrek 15g
48,61 €
43,74
Kopen Nog maar 1 in voorraad!
Phyt's Hydra Rijke Crème 24u 40ml
50,05 €
45,04
Kopen Nog maar 3 in voorraad!
Phyt's Naturoderm 15ml
17,64 €
15,88
Phyt's Panacée La Crème Anti-Âge 50ml
100,08 €
90,07
Kopen Nog maar 1 in voorraad!
 
Pagina: 
1
2
Volgende