1.600.000 tevreden klanten
Home > Merken > Phytalgic

Phytalgic: voedingssupplementen om uw gewrichtsfunctie te verbeteren

De achteruitgang van de gewrichtsfunctie is een probleem dat zowel mannen als vrouwen treft. Ook baby’s kunnen last krijgen van gewrichtspijn. Gewrichtspijn kan hun comfort en vrijheid aanzienlijk beperken. Phytalgic biedt oplossingen aan die deze pijn bestrijden. De verzorgingsproducten van dit merk zijn samengesteld op basis van natuurlijke producten. Ze worden geprezen door tal van gebruikers omdat ze doeltreffend zijn op het kraakbeen, het beendergestel en de gewrichten.

De onderneming Phytalgic werkt sinds 2006 met de groep Nutreov samen. Ze werd opgericht in 2002 binnen de Phythea laboratoria. De Phytalgic producten behoren tot de biologische voedingssupplementen die onontbeerlijk voor de gewrichten en beenderen zijn. Bij de vervaardiging van zijn capsules verbindt dit merk zich ertoe natuurlijke ingrediënten te gebruiken en alle bestanddelen grondig te selecteren om de doeltreffendheid van zijn producten te optimaliseren. De Phytalgic producten voldoen aan de Europese normen voor farmaceutische producten. Naast het feit dat deze onderneming voedingssupplementen gebruikt die in het laboratorium getest worden, ziet ze toe op de traceerbaarheid van haar producten. Phytalgic Gewrichtsfunctie is de oplossing om pijn en gewrichtsblokkeringen te behandelen. Dit productgamma is geschikt voor sporters, 60+’ers en mannen/vrouwen die moeite hebben om bepaalde bewegingen uit te voeren.

Phytalgic in capsules is een interessant alternatief om uw gewrichten te versoepelen en te verzachten. Deze tabletten zijn samengesteld op basis van gezuiverde visolie. Ze bevatten ingrediënten van plantaardige oorsprong zoals brandnetel, koolhydraten, eiwitten, vetten, zink en vitamine E. Deze actieve bestanddelen helpen om de gewrichtsfunctie van de patiënten te onderhouden. De Phytalgic verzorgingsproducten dienen als volgt te worden ingenomen: 1 capsule ’s ochtends en 2 capsules ’s avonds. Deze capsules dienen samen met een groot glas water bij de maaltijd ingenomen te worden. Deze kuur duurt 3 maanden. Om de gezondheid van uw gewrichten te vrijwaren, raden we u aan om de Phytalgic Capsules Gewrichtsfunctie met een goede leefhygiëne en een gezonde gevarieerde voeding te combineren. Volgens de beoordelingen die over Phytalgic ingezameld werden, verzachten deze voedingssupplementen knie- en heuppijn. Ze worden gebruikt door mensen die last hebben van artrose.

Deze onderneming beschikt ook over Phytalgic Gewrichtsfunctie, voedingssupplementen die uw gewrichten versoepelen alsook smeren en uw mobiliteit verbeteren. Alle Phytalgic producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!

Phytalgic Capsules Gewrichtsfunctie 45 Capsules
Helpt bij het dagelijks comfort en de soepelheid van je gewrichten.
20,51 €
*
-10%
**
18,46 
Phytalgic 90 Capsules
Helpt bij het dagelijks comfort en de soepelheid van je gewrichten.
32,85 €
*
-10%
**
29,57