1.600.000 tevreden klanten
Home > Merken > Protifast

Protifast: producten die u een droomlijn bezorgen en helpen af te slanken

Sporten alleen volstaat niet voor een mooie lijn. Het is vooral belangrijk dat u een gezond en ernstig voedingsdieet volgt. Dit is net de oplossing die het merk Protifast aanbiedt. De recepten en verzorgingsproducten van deze onderneming zijn verkrijgbaar onder de vorm van smakelijke en originele poederzakjes. De doeltreffendheid van de Protifast producten blijkt uit de beoordelingen ervan door mensen die wensen af te slanken.

Al meer dan 25 jaar is Protifast het referentiemerk voor eiwitrijke dieetproducten in Frankrijk. Dit merk beschikt over een uitgebreid gamma afslankproducten, waaronder eiwitrijke poedervormige bereidingen. Sinds 1994 verbindt deze onderneming zich er immers toe de kwaliteit van haar producten te vrijwaren opdat ze gebruiksvriendelijk en risicoloos voor haar klanten zouden zijn. Ze biedt specifieke verzorgingsproducten aan om beter aan hun noden te voldoen. Ze analyseert heel nauwkeurig de duur van elke dieetfase opdat iedereen op een veilige manier zijn vormgewicht zou kunnen bereiken. Dit ideale gewicht is gebaseerd op de BMI en de VMI: de Body Mass Index en de Vetmassa Index. Met de deskundige begeleiding van Protifast kunt u gedurende de eerste actieve fase van dit programma 4-10 kilo afvallen. Gedurende deze stap zal u geen hongergevoel ervaren en zal u zich niet ongemakkelijk voelen.

Het merk Protifast beschikt over smaakvolle dieetproducten. Het topproduct in deze categorie is de kippensoep die in 7 zakjes verpakt is. Dit eiwitrijke dieetproduct, dat onder de vorm van poedervormige bereidingen verkrijgbaar is, dient met koud water gemengd te worden en vóór gebruik opgewarmd te worden. Vermijd gesuikerde dranken bij het ontbijt indien u niet wil bijkomen. Gebruik dan eerder het Protifast Cappuccino Poeder. Voor cacaoliefhebbers beschikt dit merk ook over Protifast Chocolade Dessert. Meng dit dieetproduct, dat slechts weinig koolhydraten en vetten bevat, met koud water alvorens het in uw chocomousse of drankje te verwerken.

Test ook eens de gebruiksvriendelijke Spaghetti Bolognaise in poedervorm, die rijk is aan natuurlijke eiwitten. Giet de inhoud van het doosje in een kom en warm deze gedurende 3 minuten in kokend water op. Wat groenten betreft, beschikt het Protifast dieetgamma over aspergesoep en preisoep. Meng ze met koud water in een shaker en warm ze vervolgens op. De eiwitrijke en vetarme producten van het merk Protifast zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. De eiwitstoffen zijn afkomstig van melk, soja en eieren. Ze zijn verkrijgbaar onder de vorm van poeder dat bij een gezond voedingsdieet hoort. Heeft u twijfels? Aarzel dan niet om uw apotheker te raadplegen! Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-2 (op 2)
Protifast Chocolade Dessert 7 Zakjes
Gezond, lekker en gevarieerd dieet eten.
 
15,69 
Niet beschikbaar
 
Protifast Spaghetti Bolognaise Poeder 7 Zakjes 44g
Gezond, lekker en gevarieerd dieet eten.
 
15,69 
Niet beschikbaar
 
Annuleren