1.600.000 tevreden klanten
Home > Merken > Somatoline Cosmetic > Somatoline cosmetic nacht

Somatoline Cosmetic: doeltreffende afslankproducten

Somatoline Cosmetic is een referentiemerk wat de ontwikkeling van afslankproducten en anti-cellulitisbehandelingen betreft. Zijn gamma is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Met het oog op een doeltreffende behandeling gebruikt dit merk formules op basis van natuurlijke ingrediënten. De hoofddoelstelling ervan bestaat erin lokale vetophopingen op beduidende wijze te beperken en de afvoer van overtollig vocht te bevorderen. Zijn productgamma bestrijdt cellulitis en helpt u om te vermageren. Bovendien voldoet het aan de specifieke noden van zijn gebruikers.

Somatoline Cosmetic is al meer dan 10 jaar op de markt aanwezig. Deze onderneming blijft de kwaliteit van haar producten verbeteren. De Somatoline Cosmetic afslank- en anti-cellulitisproducten voldoen steeds beter aan de verwachtingen van vrouwen. Deze onderneming heeft haar succes hoofdzakelijk te danken aan haar doeltreffend proces voor de vervaardiging van afslankproducten binnen een onderzoekscentrum dat de normen naleeft. Alle producten zijn het resultaat van het wetenschappelijk onderzoek dat door een groep vorsers geleid wordt.

Dit merk beschikt over diverse afslankproducten zoals de Afslankende Kuur 7 Nachten Intensief, waarvan het resultaat binnen de week zichtbaar is. Ze is samengesteld uit formules met een hoge concentratie aan specifieke actieve bestanddelen. Deze Somatoline Cosmetic Behandeling heeft een 3-voudige afslankende werking: ze is drainerend alsook lypolitisch en voorkomt vetophopingen. Wie op bepaalde plaatsen wil afslanken, kan gebruik maken van de Detox Afslankende Nachtcrème in tubevorm en de Afslankende Crème Behandeling voor Buik- en Heupzone Express. De Crème Behandeling voor Buik- en Heupzone Express beperkt de omtrek van deze zones na slechts 2 weken. De Detox Afslankende Nachtcrème in tubevorm zorgt hoofdzakelijk voor de verwijdering van de toxines in de huidweefsels. Na slechts 15 nachten kunt u al 2,9 cm omtrek verliezen. Somatoline Cosmetic Anticellulitis wordt aanbevolen om de opgehoopte cellulitis op actieve wijze te beperken met behulp van een intensieve formule die vetknobbeltjes bestrijdt. Bovendien maakt dit product uw huid in slechts 15 dagen gladder.

Somatoline Cosmetic Man wordt bijzonder geprezen voor zijn formule die plaatselijke vetophopingen in de buikzone bestrijdt. Deze cosmetische gel werd ontwikkeld om vetophopingen op het lichaam te beperken. Bovendien versterkt dit product voor mannen de buikzone, door tot de zichtbaarheid van de onderliggende spierweefsels bij te dragen. Aangezien deze formule met polymeren verrijkt is, is ze bestand tegen zweet en water. Dit product mag tijdens het sporten gebruikt worden. Deze gel is niet vettig en laat geen sporen na. Met behulp van de Somatoline Cosmetic producten kunt u de stoornissen behandelen die met gewichtstoename gepaard gaan. Alle Somatoline Cosmetic producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-6 (op 6)
Somatoline Cosmetic Anti-Cellulite Gevorderde Cellulite 15 Dagen Airless Pompfles 150ml
Maakt de vetknobbeltjes van cellulite tot 21% minder zichtbaar en maakt de huid glad in 15 dagen.
38,50 
*
-25%
**
28,87 

+1.5% oftewel 0,43
 
Somatoline Cosmetic Afslankende Kuur 7 Nachten Ultra Intensief Pot 400ml
Kan de afname van vetophopingen stimuleren en bevordert de drainage van overtollig vocht in de huid.
54,00 
*
-15%
**
45,90 
 
Somatoline Cosmetic Man Buik En Buikzone Tube 250ml
Kan vetoplossing bevorderen en helpt plaatselijke vetophoping te verminderen.
49,50 
*
-25%
**
37,12 

+1.8% oftewel 0,67
 
Somatoline Cosmetic Afslankende Kuur 7 Nachten Ultra Intensief Frisse Gel 400ml
Maximale afslankefficiëntie in slechts 7 nachten
54,00 
*
-22%
**
42,12 

+1.4% oftewel 0,61
 
Annuleren