Black Friday Voorproefje


Mis het Voorproefje van Black Friday bij Newpharma niet! Ontdek elke dag nieuwe Black Friday-aanbiedingen in primeur tot 26 november.
De kortingen worden automatisch toegepast op de doorstreepte prijzen van de deelnemende producten en zijn geldig tot middernacht.
​ De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label 'BLACK FRIDAY'.

Opgelet: de voorraad deelnemende producten is beperkt!

Goed om te weten: de actie is cumuleerbaar met een promocode.

Vitasil

Vitasil: verzorg uw lichaam integraal met silicium

Vitasil vertegenwoordigt het actief biologisch organisch silicium dat door de Dexsil laboratoria ontwikkeld wordt. Dit merk beschikt over een uitgebreid gamma lichaamsgels. De nieuwe silicium formule van Vitasil is samengesteld uit vrije elektronen en kan door het organisme opgenomen worden. Dit product zorgt voor het herstel, de instandhouding en de bevoorrading van de cellen. Dankzij haar innovaties en knowhow is de onderneming Vitasil uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Europese sector van de producten op basis van silicium.

Voor Vitasil is het allemaal begonnen in 1957, na de geslaagde synthese van organisch silicium door Dr. Norbert Duffaut. Tal van wetenschappelijke studies werden aan deze instabiele molecule gewijd. In 1993 werd de 5de generatie silicium gecommercialiseerd door Dr. Loic Le Ribault. Na het overlijden van Duffaut werd er onder leiding van bioloog Ivan Coste-Manière verder onderzoek verricht naar deze molecule. In 1997 hebben Dr. Loic Le Ribault en zijn team, na verscheidene ontwikkelingen, de molecule actief biologisch organisch silicium Si(OH)4 op punt gesteld. Deze molecule beschikt over een originele dynamische stabilisatie en bevat geen chemische bewaarmiddelen. De Belgische Dexsil laboratoria hebben het merk Vitasil opgericht. Door de jaren heen heeft deze onderneming aan de noden van haar patiënten kunnen voldoen, door hen innoverende producten aan te bieden die geen risico voor de gezondheid inhouden. Vandaag de dag voldoet Vitasil helemaal aan de Europese regelgeving en ontwikkelt ze kwaliteitsproducten.

Vitasil combineert silicium met andere actieve bestanddelen van producten. De formules die Vitasil gebruikt, worden geprezen voor hun hoog gehalte aan mineraalzouten en oligo-elementen. Wat de interne behandelingen betreft, dienen ze via de mond ingenomen te worden. Wat de externe behandelingen betreft, zijn ze verkrijgbaar onder de vorm van gel. De oplossingen op basis van essentiële oliën verzachten met name gewrichtspijn. De Vitasil producten zijn onontbeerlijk om de nood aan mineralen te compenseren. Ze maken de gewrichten soepeler en mobieler, voeden de huid en verstevigen zowel het haar als de nagels. Hun samenstelling verhoogt het welzijnsgevoel. De Vitasil Organisch Silicium Gels op basis van silanol zijn hypoallergeen. Hun bestanddelen helpen het kraakbeen, de elastinevezels en de collageenvezels in stand te houden. Silicium is geschikt voor baby’s. Toch raden we u aan om uw arts te raadplegen. Gebruik kompressen om de doeltreffendheid van de Vitasil producten te optimaliseren wanneer u ze op uw huid aanbrengt.

Het Vitasil productgamma bestaat ook onder andere vormen om de reactiviteit ervan te optimaliseren. Alle Vitasil producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-6 (op 6)
VitaSil Organic Silicium Haar Huid En Nagels Fles 500ml
Behoud van gezond haar, sterke nagels en een gezonde huid.
20,51 
*
-10%
**
18,46 

+1.5% oftewel 0,28
 
Vitasil Articulasil+ess Olie Gel 225ml
29,95 
*
-10%
**
26,95 

+1.5% oftewel 0,40
 
Vitasil Organisch Silicium Gel 225ml
25,95 
*
-10%
**
23,35 

+1.5% oftewel 0,35
Nog maar 1 in voorraad!
 
Vitasil Haar Huid & Nagels 1000ml
36,97 
*
-10%
**
33,28 

+1.5% oftewel 0,50
 
Vitasil Collagen Plus
23,60 
*
-10%
**
21,23 

+0,19
 
Vitasil ArticulaSil + MSM-Glucosamine Chondroïtine Voor Kraakbeen Fles 500ml
Om de gezondheid van kraakbeen te behouden
 
21,23 
Niet beschikbaar