Vortex

Vortex: behandelt ademhalingsproblemen

Het merk Vortex is gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten tegen ademhalingsproblemen die doorgaans veroorzaakt worden door deeltjes die uit de grond komen. Het materiaal dat deze onderneming vervaardigt, helpt om infecties van de onderste en bovenste luchtwegen te verzorgen. Haar inhalatiekamers beperken de symptomen van ziektes in het kader van een langetermijntherapie.

Sinds zijn oprichting heeft dit merk innoverende oplossingen ontwikkeld. Het maakt gebruik van spitstechnologieën om het beste materiaal voor kinderen en volwassenen te vervaardigen. Vandaag de dag blijft Vortex nieuwe producten aanbieden en de doeltreffendheid ervan verhogen. Deze onderneming voldoet aan de verwachtingen van patiënten die op zoek zijn naar comfortabele en gebruiksvriendelijke verzorgingsproducten.

Vortex biedt met name een uitgebreid gamma aerosolmaskers en inhalatiekamers aan. Een antistatische inhalatiekamer voorkomt de accumulatie van geneesmiddelen. De cirkelvormige beweging van de ademhaling verhoogt de doeltreffendheid van de Vortex oplossingen. Dankzij haar universele adapter is de Vortex inhalatiekamer compatibel met alle aerosols en doseertoestellen die op de markt te vinden zijn. Wanneer de patiënt inademt, stuwt ze de medicijndruppels rechtstreeks naar de longen. Met een inhalatiekamer van minder dan 200ml kunnen kinderen tot 6 keer en volwassenen tot 4 keer inhaleren. De antistatische inhalatiekamer is compatibel met alle inhalatormerken. Dit product beschikt over een heldere kamer, waardoor de patiënten kunnen zien welke hoeveelheid geneesmiddelen ze moeten innemen. Bovendien levert dit product een aanzienlijke waterhoeveelheid af tijdens de inhalatie aangezien de geneesmiddelen niet aan de kamerwanden hechten.

Alle inhalatiekamers zijn antistatisch. Overigens zijn deze kamers uitgerust met een verwijderbaar mondstuk dat een eenrichtingsventiel bevat. Dit ventiel gaat open wanneer de persoon inademt en gaat opnieuw dicht wanneer de persoon uitademt. Vortex ontwerpt een complementair verbindingsstuk voor haar siliconen doseeraerosols. Dit Vortex product zorgt voor een doeltreffende behandeling van de meeste ademhalingsziektes die veroorzaakt worden door verontreinigde deeltjes die uit de grond en het water komen. Het mondstuk mag afzonderlijk gebruikt worden om kinderen ouder dan 5 jaar te behandelen. De productgamma’s van Vortex zijn geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Voor baby’s beschikt dit merk over de inhalatiekamer met aerosolmasker 051g2020 uit 1 stuk. Voor kinderen ouder dan 2 jaar is er de kamer met aerosolmasker 051g2040 uit 1 stuk. Vortex biedt ook aerosolmaskers en mondstukken met afzonderlijk toegankelijke ventielen aan. Alle Vortex hulpmiddelen en producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-7 (op 7)
Vortex + Kindermasker +2 Jaar Stuk 1 (051G2040)
Op deze website vindt u meer informatie over inhaleren met de Vortex aluminium antistatische voorzet
50,26 
*
-7%
**
46,60 
+0,18
Green wallet icon
+
 
Vortex Aluminium Voorzetkamer Inhalatiehulp Met Masker 1 Stuk
Inhalatiehulp die samen met de dosisaerosol.
52,41 
*
-7%
**
48,58 
+0,19
Green wallet icon
+
 
Vortex En Babymasker 0-2 Jaar 051G Stuk 1
Inhalatiehulp die samen met de dosisaerosol
50,26 
*
-7%
**
46,60 
+0,18
Green wallet icon
+
 
Vortex Kindermasker +2 Jaar 041G0713-11 Stuk 1
Masker voor spuitbussen
17,16 
*
-7%
**
15,90 
+1.5% oftewel 0,24
Green wallet icon
+
 
Vortex Masker Volwassene 041G0740 Stuk 1
Masker voor spuitbussen
26,11 
*
-7%
**
24,20 
+
 
Vortex Voorzetkamer Antistatisch 051G1000 Stuk 1
De inhalatie hulp met aluminium behuizing
37,29 
*
-7%
**
34,58 
+0,14
Green wallet icon
+
 
Vortex Babymasker 0-2 Jaar 041G0712-10 Stuk 1
Masker voor spuitbussen
 
15,90 
Niet beschikbaar