Wapiti

Wapiti: de effecten van veroudering bestrijden met voedingssupplementen

Wapiti is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen die de effecten van veroudering op het lichaam en de huid doeltreffend bestrijden. Zijn formules helpen ouderdomsziekten voorkomen. Het merk biedt natuurlijke formules in de vorm van voedingssupplementen aan die de gewrichten, het spijsverteringsstelsel en het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam versterken. Zijn producten bevorderen het welzijn en de algemene gezondheid van oudere mensen. De voedingssupplementen van het merk bevatten geen gluten.

Wapiti is een dochtermerk van Emonta B.V., dat zich al sinds 1974 toespitst op het ontwikkelen en verkopen van natuurlijke huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen. Het merk staat vooral bekend voor de hoge kwaliteit van zijn producten. Deze worden namelijk ontwikkeld volgens de GMP-normen (Good Manufacturing Practice) en de HACCP-normen (Hazard Analysis - Critical Control Point). Tai-Ginseng en Wapiti zijn de bekendste dochtermerken van Emonta B.V.

Wapiti biedt voedingssupplementen aan die het effect van veroudering op het lichaam bestrijden en ouderdomsziekten voorkomen. Zijn formules zijn ontwikkeld op basis van groenlipmosselextracten, die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. De voedingssupplementen van het merk worden verkocht in de vorm van capsules. Ze bevatten vitaminen, mineralen, omega 3, vetzuren en chondroītines om het lichaam ouderdomsproblemen te helpen tegengaan. Deze formule versterkt en versoepelt de gewrichten, verlicht de pijn, bevordert de celvernieuwing en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Ze bevat geen gluten. Het merk biedt onder meer Wapiti mosselextract capsules aan. Om de spijsvertering te bevorderen, ontwikkelt het laboratorium daarnaast ook Wapiti Tabletten Planten. Dit doeltreffende product zorgt voor een gezonde vertering en bevordert de peristaltische beweging van de darmen dankzij zijn voornaamste bestanddeel: Senna angustifolia.

Wapiti stelt een brede waaier aan doeltreffende producten voor die het verouderingsproces afremmen. Alvorens u een specifiek voedingssupplement inneemt, is het aangeraden om advies te vragen aan uw arts of apotheker. Hou u ook steeds aan de voorgeschreven dosis. U vindt alle producten van Wapiti terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt.


Resultaten 1-11 (op 11)
Wapiti Darmfunctie Complex 40 Dragees
Wapiti Darmfunctie Complex ondersteuning van een goede darmfunctie.
 
6,76 
 
Geneesmiddel
Wapiti DarmMild 20 Tabletten
Fruitextracten die helpen om een ​​regelmatige stoelgang te behouden.
 
3,40 
 
Geneesmiddel
Wapiti Mossel Extract 60 Capsules
Behoud van sterke botten en goed voor de werking van spieren
23,39 
*
-22%
**
18,20 
Nog maar 3 in voorraad!
 
Wapiti Multi VitaMin 45 Tabletten
Voor voldoende energie en een goede weerstand
13,95 
*
-20%
**
11,16 
 
Wapiti CBD Olie 10% Fles 10ml
Das reine Öl ist dank der Extraktionsmethode hochkonzentriert.
64,95 
*
-25%
**
48,70 
Nog maar 3 in voorraad!
 
Wapiti Mossel Extract Capsules 30
Voor het behoud van gezonde botten en spieren
 
11,16 

+0,06
Green wallet icon
 
Wapiti Darmtransit Darmdoorgang 60 Tabletten
Bevordert een natuurlijke stoelgang.
11,77 
*
-10%
**
10,59 

+0,08
Green wallet icon
Nog maar 3 in voorraad!
 
Wapiti DarmMild 60 Tabletten
Fruitextracten die helpen om een ​​regelmatige stoelgang te behouden.
 
8,36 
Niet beschikbaar
 
Wapiti Kruidensiroop Met Grindelia Fles 250ml
Deze kruidensiroop helpt bij kriebel in de keel en voor het behoud van gezonde luchtwegen.
 
8,52 
Niet beschikbaar