Wartner

Wartner: verwijdert wratten, likdoorns en schimmels definitief

Wartner ontwikkelt doeltreffende verzorgingsproducten tegen schimmels, likdoorns, gewone wratten en voetwratten die door het humaan papillomavirus veroorzaakt worden. Om deze wratten snel en definitief te verwijderen, beschikt dit merk over 2 innoverende behandelingen: cryotherapie en de wrattenpen. Deze producten zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen vanaf 4 jaar en kunnen thuis gebruikt worden. Wartner werd ontwikkeld door het bekend Belgisch laboratorium Omega Pharma. Doordat deze onderneming een recordaantal wrattenpennen verkocht heeft, is ze vandaag de dag de grootste fabrikant van verzorgingsproducten tegen wratten.

Cryotherapie is een van de meest courante middelen die artsen gebruiken om wratten te verwijderen. Dankzij Wartner kunt u thuis uw eigen cryotherapie toepassen met behulp van enkele accessoires. De behandeling bestaat erin de wratten met behulp van een zeer koude stof (-57°C) te bevriezen. Doorgaans gaat het om een mengsel van dimethylether en propaan. In dit mengsel laat men een schuimapplicator weken die vervolgens op de wratten aangebracht wordt.

Wartner beschikt nog over andere uiterst doeltreffende producten om schimmelnagels te verzorgen (zoals de Nailexpert behandeling). Deze behandeling voorkomt de wildgroei van schimmels. De Wartner behandeling is bevorderlijk voor uw nagelhygiëne, bestrijdt schimmels, zorgt ervoor dat uw nagels opnieuw aangroeien en voorkomt de verspreiding van infecties. Om het genezingsproces te versnellen, dient u dit product 4 weken lang 2 keer per dag aan te brengen. Alle Wartner producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-2 (op 2)
Wartner Cryo Freeze 2.0 Pen Wratten En Voetwratten 14ml
Verwijdert wratten van handen en voeten.
34,59
-15%
29,39 
+0,26
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Wartner Wratten- En Voetwratten Verwijderaar Pen 1 Stuk
Voor het verwijderen van gewone wratten en plantaire wratten
24,68
-6%
23,20 
+0,19
+
Tijdelijk niet beschikbaar