> > > Essentiële oliën voor verstuivers

Essentiële oliën voor verstuivers

De juiste etherische olie kiezen voor uw verstuiver

Op het gebied van welzijn en gezondheid kan aromatherapie u dagelijks ondersteuning bieden. Om te genieten van de goede eigenschappen van etherische oliën is verspreiding via de lucht een optie. Dat kunt u doen met behulp van een verstuiver, om de actieve moleculen van plantenextracten bij u thuis, op kantoor of zelfs in uw auto verspreiden.

Etherische oliën en hun vele voordelen

Ze zuiveren de lucht, bevorderen de concentratie en kalmeren het lichaam. Etherische oliën zijn een volledig natuurlijke manier om uw welzijn te verbeteren en verschillende medische aandoeningen te behandelen. Dankzij de verstuiver van etherische oliën creëert u thuis snel en eenvoudig een oase van rust. Als u lijdt aan een bepaald ongemak, zoals slapeloosheid of migraine, is aromatherapie door verstuiving een waardevolle hulp om uw dagelijks leven te verbeteren, op voorwaarde dat u de juiste olie gebruikt.

De beste etherische oliën om te verstuiven

Etherische olie van lavendel heeft interessante eigenschappen bij verspreiding door de lucht. Ze is zoals bekend rustgevend en ontspannend, en maakt het mogelijk om de stress die zich gedurende de dag heeft opgehoopt als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en om een goede nachtrust te verwelkomen. Als u lijdt aan blijvende onrustige gevoelens, heeft etherische olie van lavendel tevens een kalmerend effect. Het wordt ook aanbevolen voor verstuiving in geval van bronchitis of astma.

De etherische olie van citroen heeft ook veel voordelen. Opgenomen via de reuk met behulp van een etherische olieverstuiver is het een waardevolle ondersteuning voor het immuunsysteem bij het wisselen van de seizoenen of in hartje winter. Deze etherische olie verbetert uw stemming en helpt bij het overwinnen van droefheid, oververmoeidheid of blijvende angstgevoelens.

Etherische oliën in de lucht tegen verkoudheid

De antivirale etherische olie van theebladeren is geschikt voor de behandeling van verkoudheid, bronchitis, sinusitis en hoest. Het gebruik van etherische oliën van theebladeren met behulp van een verstuiver is een must in de winter voor alle ademhalingsongemakken. Het bestrijdt effectief seizoensgebonden vermoeidheid. In geval van verkoudheid worden etherische oliën van eucalyptus, niaouli en ravintsara ook aanbevolen voor gebruik met een geurverstuiver.

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van een verstuiver

Etherische oliën zijn krachtige chemische verbindingen waarmee voorzichtig moet worden omgesprongen. Sommige oliën mogen niet worden verdampt, omdat ze dan schadelijk worden. Het gaat hier om de etherische oliën van venkel, salie, rozemarijn en kurkuma.

Newpharma informeert u over de verschillende etherische oliën voor verstuivers en biedt u een reeks producten om uw welzijn te verbeteren. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze patiënten te raadplegen voordat u uw aankopen doet en vooral aandachtig de gebruiksaanwijzing door te lezen voordat u het product voor de eerste keer gebruikt.

 
Pagina: 
1
2 3 4 5
Volgende
Heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en de keel.
14,34 €
12,19
Kostbare en heilige geur, harmonische sfeer. Ideaal bij meditatie.
13,71 € -21%
10,82
Zuivert de omgevingslucht en verkwikken de geest.
13,00 € -20%
10,41
Complex van essentiële oliën voor de verstuiving die maakt de luchtwegen vrij
13,00 € -21%
10,22
Werkt rustgevend en helpt bij geestelijke druk en (in)spanning.
10,24 € -20%
8,19
De ontspanning, de rust en de slaap te bevorderen.
14,96 € -26%
11,00
Een dynamiserende en stimulerende geurcompositie, bron van vitaliteit en tonus
17,28 €
13,83
Bevordert het mentaal evenwicht en helpt beter om te gaan met de dagelijkse druk.
13,71 € -21%
10,82
Geeft een verkwikkend, naar bos en hars ruikend parfum.
14,96 € -26%
11,01
Nieuwe, positieve energie op te doen en perfecte harmonie van lichaam en geest te bereiken.
14,96 € -26%
11,01
Helpt kalmeren bij onrust, angst en verdriet.
9,66 €
8,69
Om de lucht van de babykamer duurzaam te zuiveren zodat hij beter ademt
10,06 €
8,06
Zorgt voor een diepe en gemakkelijke ademhaling.
17,28 €
13,83
Een zachte, relaxerende en weldoende sensatie voor een ontspannende sfeer
17,28 €
13,83
Essentiële olie van lavendel officinalis voor angsten en slaapproblemen te verzachten
12,85 € -20%
10,28
Verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling.
13,00 € -20%
10,41
 
Pagina: 
1
2 3 4 5
Volgende