1.600.000 tevreden klanten
Home > Baby's - Kinderen - Mama's-afdeling > Zwangerschap > Ovulatiestick > Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks

Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks

van Clearblue
Cadeau
GRATIS 10 WaterWipes Baby Doekjes bij aankoop van één product in de categorie Zwangerschap, Luiers of Borstvoeding (max.1/pers) (of tot einde van voorraad in promotie)
Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks
Identificeert gewoonlijk 4 of meer vruchtbare dagen.
49,92 €
-40%
Online korting
29,96 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24h in afhaalpunt)
Beschrijving

Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks

Eigenschappen:
In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is.
Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt.
De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt.
Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge en piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Identificeert meestal vier vruchtbare dagen: Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.
Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op: Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.
Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten: Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.
Ruim 99% nauwkeurig: Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename
Het enige merk met een herbruikbare lezer: Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.
In een onderzoek bij 87 vrouwen werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen bepaald bij gebruik van daadwerkelijke cycluslengten.

De Clearblue Digital ovulatietest met dubbele hormoonindicator werkt anders dan andere ovulatietesten omdat hij twee vruchtbaarheidshormonen meet: oestrogeen en Luteiniserend Hormoon (LH).
Wanneer de test een toename in je oestrogeenniveau waarneemt, verschijnt het symbool voor hoge vruchtbaarheid (een knipperende smiley) op het scherm.
Dit symbool blijft twee dagen knipperen terwijl de test je LH toename opspoort.
Wanneer je LH toename is bereikt, verschijnt het symbool voor je piekvruchtbaarheid op het scherm (een constante smiley).

Gebruiksaanwijzing:
1. Voor het testen:
- Lees altijd de instructies op de verpakking en op de bijsluiter voordat je de test gebruikt.
- Test altijd met de eerste urine van de dag.
- Je moet de lengte van je normale cyclus kennen voordat je start, om zeker te zijn dat je op het juiste moment test om je dagen met hoge en piekvruchtbaarheid te bepalen.
- Om je cycluslengte te berekenen: begin je te tellen vanaf de dag waarop de menstruatie start (dit is de eerste dag van volledige menstruatie) tot en met de dag voordat je volgende menstruatie start.
- Nadat je je cycluslengte weet, kun je de onderstaande tabellen gebruiken om te bepalen wanneer je moet beginnen met testen:2. Bereid je voor om te testen:
- Neem een teststaafje uit de verpakkingsfolie.
- Verwijder het kapje van het teststaafje.- Lijn het paarse pijltje op het ovulatieteststaafje uit met de pijl op de testhouder.
- Plaats het teststaafje totdat deze op zijn plaats klikt.
- De ovulatietest wordt ingeschakeld nadat je het teststaafje correct hebt geplaatst.Als het de eerste keer is dat je de testhouder hebt gebruikt, knipperen de symbolen 'nieuwe cyclus' kort.Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en test onmiddellijk.3. De test uitvoeren:
Houd de absorberende teststrip gedurende 3 seconden omlaag in je urinestraal.
- Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje.
Houd de teststrip gedurende 15 seconden in de urine.
- Het pictogram 'test klaar' begint na een minuut te knipperen om te tonen dat de test werkt.4. Wacht gedurende 5 minuten:
Binnen een minuut zie je dat de test werkt als het symbool 'test klaar' begint te knipperen.Houd de teststrip omlaag of leg het ovulatieteststaafje plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.- Je resultaat verschijnt na 5 minuten op het scherm.

5. Lees je resultaten af:
Lees je resultaten af Een lege cirkel betekent lage vruchtbaarheid. Het is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk, dat je zwanger wordt wanneer je seks hebt op dagen met een lage vruchtbaarheid.Een knipperend lachend gezichtje geeft aan dat je zeer vruchtbaar bent.
Als je op deze dag seks hebt, verhoog je je kansen om zwanger te worden.Een lachend gezichtje dat blijft staan, wijst op je twee meest vruchtbare dagen.
Als je op deze dag seks hebt, maximaliseer je je kansen om zwanger te worden. De piekvruchtbaarheid wordt twee dagen weergegeven, maar je hoeft niet meer te testen zodra je de eerste dag hebt bepaald.6. Na de test:
- Verwijder het ovulatieteststaafje onmiddellijk en gooi het weg bij het normale huishoudafval.Het symbool voor de piekvruchtbaarheid (de constante smiley) blijft 48 uur lang op het scherm staan.
Je kunt geen test uitvoeren zolang het symbool voor de piekvruchtbaarheid op het scherm staat, omdat de test dan niet in staat is een nieuw teststaafje te lezen.

Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.
Niet elke cyclus is hetzelfde. Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.
Elke vrouw heeft een unieke cyclus en hormoonprofielen verschillen van vrouw tot vrouw. Uit onderzoek onder 87 vrouwen is het volgende gebleken:

Aantal verhoogd vruchtbare dagen voor de piekvruchtbaarheid Aantal vrouwer
0-4  57 (66%)
5-9  22 (25%)
10+  1 (1%)
Geen piekvruchtbaarheid waargenomen na de hoge vruchtbaarheid 7 (8%)
Total 87 (100%)

Wanneer je meer dan 9 hoge vruchtbaarheidsdagen afleest, kun je beter stoppen met testen voor deze cyclus.
- Wanneer je op de juiste dag voor jouw cycluslengte bent begonnen met de test en je ziet vervolgens 9 of meer hoge vruchtbaarheidsdagen, dan is het onwaarschijnlijk dat je in deze cyclus nog een piekvruchtbaarheid zult waarnemen.
- Het komt wel eens voor dat de LH toename te laag is om door de test te kunnen worden gedetecteerd, of dat er geen ovulatie optreedt tijdens een cyclus. Hierdoor verschijnt er geen piekvruchtbaarheid op het scherm. Dit is niet ongebruikelijk en kan tijdens circa 8% van de cycli voorkomen. Wanneer je drie opeenvolgende cycli geen piekvruchtbaarheid ziet, adviseren we je de huisarts te raadplegen.

Voer slechts één keer per dag een test uit tot het symbool van hoge vruchtbaarheid (knipperende smiley) zichtbaar is. Voor betrouwbare hoge vruchtbaarheidsresultaten dien je ochtendurine te gebruiken (of de urine na je langste slaapperiode).
Zodra de test hoge vruchtbaarheid aangeeft, mag je vaker testen. Drink echter niet extreem veel alvorens een test uit te voeren.
Wanneer je de batterijen uit de test haalt, kun je hem niet meer gebruiken.

Inhoud:
10 stuks
Kenmerken:
Merk Clearblue
Categorie Ovulatiestick
Prijs 29,96 €
Reviews 4.5/5 (62 reviews)
Gewicht 90 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(62)
4,5 op 5 sterren
5 sterren
(34)
4 sterren
(23)
3 sterren
(4)
2 sterren
(1)
1 ster
(0)
Alle reviews over Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
An
26/04/2019
heeft me goed geholpen om mijn vruchtbare periode te weten
  0 0   Gemeld!
Karolien
10/04/2019
Duidelijk en handig in gebruik, gebruik wordt duidelijk en stap per stap uitgelegd
  0 0   Gemeld!
eefje
13/08/2018
Een zeer duidelijke test, die uw vruchtbare dagen aangeeft wanneer er bij andere test met moeite iets zichtbaar is. Alleen zeer duur in aankoop.
  0 0   Gemeld!
Annelies
20/05/2018
Goed product
  0 0   Gemeld!
jo
26/12/2017
Goed
  0 0   Gemeld!
Alain
01/11/2017
Idem als voorgaande.
  0 0   Gemeld!
Alain
01/10/2017
Goed
  1 0   Gemeld!
Bart
30/09/2017
Handige test, eenvoudig te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
Kayleigh
30/09/2017
Goed product
  0 0   Gemeld!
Jill
13/08/2017
Product is zeer goed, duidelijk leesbaar kan geen fouten mee gemaakt worden
  0 0   Gemeld!
Jolien
07/08/2017
Zeer tevreden, deed wat het moet doen. Dit gaf mij een iets geruster gevoel deze maand.
  0 0   Gemeld!
Daisy
07/05/2017
werkt perfect
  0 0   Gemeld!
claudia
23/03/2017
Doet wat hij moet doen 😀
  0 0   Gemeld!
Dechia
18/12/2015
Zeer nauwkeurig
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Sarah
08/10/2019
Gebruiksinformatie heel duidelijk uitgelegd
  0 0   Gemeld!
Jeremy
06/10/2019
Dit product voldoet perfect aan mijn verwachtingen, ik bestel het regelmatig
  0 0   Gemeld!
Monique
05/10/2019
Betrouwbaar, eenvoudig en gemakkelijk. Bovendien snel. Ik raad aan
  0 0   Gemeld!
Annelies
23/09/2019
<font style = "vertical-align: inherit;"> <font style = "vertical-align: inherit;"> Kan ovulatie detecteren **** </ font> </ font>
  0 0   Gemeld!
Lise
18/09/2019
Zeer goed product, ik heb clearblue gebruikt om zwanger te raken, de testen die we hebben kunnen laten zien, mijn foto van lh
  0 0   Gemeld!
Emmanuelle
26/05/2019
Betrouwbaar merk maar erg duur, tot nu toe geen resultaat
  0 0   Gemeld!
sandy
17/05/2019
zeer betrouwbaar, snel en gemakkelijk te gebruiken, maar vrij hoge prijs
  0 0   Gemeld!
Alla
13/05/2019
Voldoet aan de verwachtingen. Kosten duurder in de farmacie dan online.
  0 0   Gemeld!
Tatiana
23/04/2019
Betrouwbaar product dat ik aan mijn familieleden zal adviseren.
  0 0   Gemeld!
Noemie
01/04/2019
Voldoet aan mijn verwachtingen en goedkoper dan elders
  0 0   Gemeld!
Erika
04/03/2019
De Clearblue Digital Ovulation Test met Two Hormone Reading is super nauwkeurig! Ik raad aan!
  0 0   Gemeld!
Laurence
17/02/2019
Interessant om zijn 4 meest vruchtbare dagen te kennen en de tijd van de ovulatie te bepalen.
  0 0   Gemeld!
Melissa
09/02/2019
Geeft de 2 ovulaties met de piek aan. Tuimel zwanger op een rij voor mijn eerste baby
  1 0   Gemeld!
Brigitte
14/01/2019
Goed product, zeer gemakkelijk te gebruiken. echter vrij duur
  0 0   Gemeld!
Brigitte
29/12/2018
zeer goede indicator, gemakkelijk te gebruiken (dit product is echter een beetje duur, zelfs met kortingen op uw site)
  0 0   Gemeld!
Julie
03/09/2018
Eenvoudig te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
Alizée
16/08/2018
komt overeen met mijn verwachtingen
  0 0   Gemeld!
Adriana
25/05/2018
Een zeer goed product, zeer betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
Adriana
19/02/2018
Een zeer betrouwbaar, zelfs bij 100% zal ik zeggen. Gemakkelijk te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
Magdalene
  0 0   Gemeld!
Alexandra
30/10/2017
digitale lezer van mijn bestelling geplaatst nauwelijks gehouden 3 maanden
  0 0   Gemeld!
Marie
27/10/2017
Tot slot de resultaten gemakkelijk te interpreteren!
  0 0   Gemeld!
Marie
30/09/2017
Zeer makkelijk te gebruiken en vooral te interpreteren!
  0 0   Gemeld!
sherilyn
  0 0   Gemeld!
Charlie
09/05/2017
Gerapporteerde hoge vruchtbaarheid (clignottement), maar nooit gerepareerd op de smiley. Te gebruiken in parallel aan de waarneming van slijm op de juiste tijd te kiezen.
  0 0   Gemeld!
Anelie
  0 0   Gemeld!
Amélie
02/05/2017
Zeer goed product, maar hoge prijs
  2 0   Gemeld!
Silvia
30/03/2017
Gemakkelijk te gebruiken
  0 0   Gemeld!
Daniel
29/03/2017
Exact overeenkomen met de beschrijving
  0 0   Gemeld!
florence
04/09/2016
Zeer effectief, maar prijzig
  0 0   Gemeld!
Suzan
15/08/2016
Goed product, maar prijzig
  0 0   Gemeld!
christine
  0 0   Gemeld!
stephanie
15/03/2016
Zeer nuttig en effectief
  0 0   Gemeld!
Olivier
01/03/2016
niet erg duidelijk montagehandleiding
  0 0   Gemeld!
STEPHANIE
18/10/2015
Zeer goed product, gebruiksvriendelijk
  0 0   Gemeld!
Sabrina
20/09/2015
Beschadiging er slechts 10 in de testbox
  0 0   Gemeld!
Ludivine
  0 0   Gemeld!
Loredana
  0 0   Gemeld!
Anne
18/08/2015
Betrouwbare op verjaringstermijnen
  0 0   Gemeld!
Valérie
12/05/2015
efficiënter omdat vier dagen geeft de referentie ....
  0 0   Gemeld!
Valérie
24/04/2015
Zeer goede test als aan te bevelen.
  0 0   Gemeld!
Marilyn
19/03/2015
Moeilijk om de juiste periode richten
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten