Biatain Silicone 7,5x7,5cm Zacht En Vormaanpassend Schuimverband 10 Stuks

van Coloplast
Biatain Silicone 7,5x7,5cm Zacht En Vormaanpassend Schuimverband 10 Stuks
Klantenbonus
0,18  €
26,66
-5%
Voordeel
25,35 
(
2,54 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Zacht en vormaanpassend schuimverband van polyurethaan

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Biatain Silicone met 3DFit-technologie vormt zich naar het wondbed en vermindert ophoping van exsudaat om optimale omstandigheden voor genezing te bevorderen. Het is geschikt voor een breed scala aan exsuderende wonden, wat Biatain Silicone de juiste keuze maakt voor vochtige wondgenezing.

Biatain Silicone is een zacht en vormaanpassend schuimverband van polyurethaan met een halfdoorlatende, bacterie- en waterdichte topfilm, een afsluitende laag en een zachte silicone kleefstoflaag.

Biatain Silicone is aangewezen voor een breed gamma aan exsuderende chronische en acute wonden, zoals beenulcera, doorligwonden, niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera, donorplaatsen, postoperatieve wonden en traumatische wonden (bijv. schaaf-, scheur- of snijwonden).

Unieke 3DFit Technology:
Vormt zich naar het wondbed, absorbeert verticaal en houdt vocht vast, zelfs onder druk. Dankzij de unieke 3DFit Technology past Biatain Silicone zich bij contact met exsudaat aan de vorm van het wondbed aan door verticale absorptie - zelfs onder druk. De unieke 3DFit Technology absorbeert het exsudaat verticaal en samen met de afsluitlaag zorgt deze ervoor dat het vocht binnen in de structuur wordt opgesloten. Daarbij blijft de wond vochtig om optimale condities voor wondgenezing te creëren. De vochtregulerende eigenschappen van Biatain Silicone zorgen voor beheersing van het exsudaat, wat het risico op lekkage en verweking tot een minimum beperkt.

Zachte en goede pasvorm:
De kleefstoflaag met siliconen is nauw aansluitend zodat het verband op zijn plaats wordt gehouden terwijl het toch met minimale pijn kan worden verwijderd. Het zachte en flexibele ontwerp van Biatain Silicone zorgt voor een goede aansluiting op de wond en het lichaam: dankzij het schuimkussentje op de huid zit Biatain Silicone heel comfortabel - zelfs onder druk. Intuïtief gebruik Biatain Silicone heeft een 3-delige non-touch opening, waardoor het verband gemakkelijk en aseptisch aan te brengen is.

Minder verbandwissels:
Dankzij de 3DFit Technology zijn er tot 50% minder verbandwissels nodig.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor een breed scala aan exsuderende wonden

Gebruiksaanwijzing:
Het kan gebruikt worden in combinatie met druktherapie en u kunt het tot 7 dagen laten zitten.

Inhoud:
10 stuks
Kenmerken:
Merk Coloplast
Categorie Actief verband
Reviews 4.4/5 (8 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(8 reviews)

Gemiddelde score

4,4 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

75%
12.5%
0%
0%
12.5%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans