Kortingsfestival


De kortingen worden automatisch toegepast op de doorstreepte prijzen van de deelnemende producten en zijn geldig tot maandag 28 september om 23.59 uur.​

De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label KORTING.

Opgelet: de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​

Goed om te weten: de actie is cumuleerbaar met een promocode.

Curanail 5% Nagellak 2,5ml

van Curanail
26,74 

Dit geneesmiddel is niet leverbaar in Nederland.
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Beschrijving

Curanail 5% Nagellak 2,5ml

Eigenschappen:
Curanail bevat 5% van het werkzame bestanddeel amorolfine, een schimmeldodende stof.
Curanail wordt gebruikt voor de behandeling van milde schimmelnagels bij volwassenen, als de aandoening beperkt blijft tot 2 nagels en tot het bovenste gedeelte van de nagel.
Het kompres is doordrenkt met 0,5 ml isopropanol 70% V/V.
De verpakking bevat eveneens 10 herbruikbare spatels, 30 kompressen voor het reinigen van nagels en spatel en 30 nagelvijlen.

Indicaties:
Volwassenen
Nagels
Voor de milde schimmelinfecties

Samenstelling:
Methacrylzuur copolymeren, glycerol triacetaat, ethylacetaat, butylacetaat, ethanol

Actieve samenstelling:
Amorolfine

Gebruiksaanwijzing:
De nagels moeten 1 maal per week behandeld worden.
Het is belangrijk om de nagellak te blijven gebruiken totdat de infectie is genezen en totdat er een nieuwe gezonde nagel verschijnt. Dit duurt ongeveer 6 maanden voor de handen en 9-12 maanden voor de voeten.
De volgende stappen van de behandeling moeten nauwgezet gevolgd worden voor elke nagel:

Stap 1: Verzorging van de nagel alvorens het aanbrengen van de nagellak
Vóór iedere applicatie van Curanail is het noodzakelijk een verzorging van de nagels uit te voeren. Verwijder alle resterende nagellak met een solvent en vijl de aangetaste delen van de nagel (vooral het oppervlak) zoveel mogelijk met een van de nagelvijlen bijgevoegd in de verpakking.Stap 2: Reinig de nagel
Vervolgens moet u het nageloppervlak met een van de kompressen bijgevoegd in de verpakking reinigen en ontvetten. Houdt het kompres bij de hand voor het reinigen van de herbruikbare spatel.Stap 3: Behandeling van de nagel
Neem de herbruikbare spatel uit de verpakking en dompel hem in het flesje.Stap 4: Behandeling van de nagel
Breng vervolgens de nagellak met behulp van de spatel aan op het volledige oppervlak van de aangetaste nagel. Tussen elke applicatie is het belangrijk om de herbruikbare spatel goed te reinigen met het kompres bijgevoegd in de verpakking om besmetting van de nagellak te voorkomen. Veeg de spatel niet af aan de hals van het flesje.
Herhaal alle bovenstaande stappen voor elke aangetaste nagel.Stap 5: Na elke behandeling van Curanail
Indien er na het gebruik nagellak druppelt langs de buitenzijde van het flesje, dan is het belangrijk om de hals van het flesje te reinigen met het kompres dat in de verpakking zit om het contact van de nagellak en de huid of de behandelde nagels, het opdrogen en het moeilijk openen en sluiten van het flesje te vermijden.
Sluit het flesje goed en onmiddellijk na gebruik om verdamping van het oplosmiddel te voorkomen.
Reinig de spatel met het kompres dat reeds gebruikt werd voor het reinigen van de nagels en de hals van het flesje. Een spatel kan verschillende keren gebruikt worden indien u deze spatel goed reinigt om besmetting van andere nagels te voorkomen. Vermijd contact tussen het kompres en de pas behandelde nagels.
Werp het kompres weg. Opgelet, het kompres bevat een ontvlambaar product.Stap 6: Na elke behandeling van Curanail
Laat de behandelde nagels gedurende ongeveer 3 minuten drogen.
Was zorgvuldig uw handen.
Voor het wassen van uw handen of voeten, wacht u totdat de nagellak die is aangebracht op de nagels is opgedroogd.Voorzorgsmaatregelen:
Niet gebruiken als u bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel.
Mogen kinderen niet met Curanail worden behandeld.
Vermijd contact van Curanail met ogen en slijmvliezen.
Vermijd gebruik van cosmetische nagellak, kunstnagels of andere nagelproducten gedurende de behandeling met Curanail.
Trek niet-doorlaatbare handschoenen aan bij gebruik van organische oplosmiddelen, anders zal Curanail nagellak verwijderd worden.
Herhaaldelijke toediening op de huid kan tot irritatie leiden. Indien irritatie optreedt, stop tijdelijk met het gebruik en vraag indien nodig advies aan uw arts of apotheker.
Mogelijk zou een (systemische) allergische reactie kunnen optreden na gebruik van dit middel. Stop onmiddellijk het gebruik en contacteer uw arts als u een van de volgende symptomen ervaart: zwelling van het gezicht, de tong of de keel; blaren, uitslag of ademhalingsmoeilijkheden. Verwijder Curanail met de bijgevoegde kompressen.
Verwittig uw apotheker of arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Curanail dient enkel gebruikt te worden tijdens de zwangerschap of borstvoeding indien werkelijk noodzakelijk.
Vijl niet tot op de huid onder de nagel. Een voor de behandeling gebruikte vijl mag niet meer worden gebruikt voor het verzorgen van gezonde nagels. Zorg ervoor dat niemand anders de vijlen gebruikt van uw verpakking.
Neem contact op met uw arts indien u een van de volgende aandoeningen heeft:
- diabetes;
- ernstige nagelschade;
- schimmelinfectie van de huid van de voet (tinea pedis);
- terugkerende huidaandoening met schilferende, droge huiduitslag (psoriasis);
- aandoening van de bloedvaten (perifeer arterieel vaatlijden);
- aandoening van uw afweersysteem (immunodeficiëntie);
- kanker.
Bij gebruik van organische oplosmiddelen (verfverdunners of terpentine), is het noodzakelijk om niet-doorlaatbare handschoenen aan te trekken anders zal de Curanail nagellak verwijderd worden.
Alvorens een nieuwe laag Curanail aan te brengen, moet de vorige laag Curanail steeds verwijderd worden met de bijgevoegde kompressen en vijl de aangetaste nagel om de vorige laag Curanail te verwijderen en om de nageldikte te verminderen.
Indien u Curanail nagellak in de ogen krijgt, spoel dan uw ogen onmiddellijk met water en contacteer meteen uw apotheker of arts.
Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Inhoud:
2,5 ml
Kenmerken:
Merk Curanail
Categorie Schimmels
Prijs 26,74 
Gewicht 107 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.