Deoleen Anti-Transpirant Spray Sensitive 150ml

van Deoleen

Voorkomt overmatige transpiratie.

STOCKVERKOOP
Deoleen Anti-Transpirant Spray Sensitive 150ml
(0)
Aan mijn Favorieten toevoegen
8,09 
*
-25%
Stockverkoop
**
6,07 
+1.98% oftewel 0.12€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 9 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Transpireren is een normaal, natuurlijk proces. Toch kan het best vervelend en ongewenst zijn, vooral als het nare luchtjes en zweetvlekken veroorzaakt. Anti-transpiranten zijn producten die de werking van de zweetklieren verminderen. De aanwezige aluminiumzouten vernauwen de afvoergangen, wat overmatig transpiratievocht tegengaat. Deoleen gelooft dat een anti-transpirant jou de maximale bescherming moet bieden tegen de ongemakken die transpireren met zich meebrengt.

Effectieve bescherming op milde wijze:
Deoleen anti-transpirant is speciaal samengesteld om effectief en op milde wijze overmatige transpiratie en transpiratiegeur te voorkomen, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Deoleen is anti-bacteriologisch en voorkomt de afbraak van eiwitten die vrijkomen bij het transpireren, zodat nare geurtjes geen kans krijgen. Het bevat 0% parfum en geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Dat maakt de kans op allergische reacties van de huid uiterst klein.

De Spray Sensitive heeft een extra milde formulering met verzachtende oliën en droogt snel op de huid. Voor een fris gevoel en maximale bescherming. En dat alles 100% parfum- én alcoholvrij, wel zo fijn voor je huid.
Voorkomt overmatige transpiratie.
24u effectieve bescherming
Laat geen witte strepen na.
0% parfum en 0% alcohol
Extra milde formulering
Dermatologisch getest

Deoleen camoufleert de transpiratiegeur niet met sterke parfum, omdat algemeen bekend is dat parfumstoffen allergieën kunnen opwekken. De producten zijn speciaal samengesteld om effectief en op milde wijze overmatige transpiratie te voorkomen, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Deoleen Sensitive bevat geen parfum, alcohol, kleurstoffen of conserveringsmiddelen en is daarom uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de gevoelige huid
Tegen overmatige transpiratie

Gebruiksaanwijzing:
Direct na het ontharen te gebruiken.

Inhoud:
150 ml
Kenmerken:
Merk Deoleen
Categorie Spray
Prijs 6,07