1.600.000 tevreden klanten
Home > Dierengeneeskunde - Dierenspeciaalzaak > Honden > Vacht- en huidverzorging > Vachtverzorging > Doils Vital Hond Olie 100ml

Doils Vital Hond Olie 100ml

van Doils
Promotie
Doils: van 11/05 tot 24/05 (of tot einde van voorraad in promotie)
Doils Vital Hond Olie 100ml
Voor de honden met verminderde doorstroming
29,90 
*
-20%
Promotie
**
23,98 

In voorraad!

+2.1% oftewel 0,51
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Doils Vital Hond Olie 100ml

Eigenschappen:
Voor de ouder wordende hond, de hond met verminderde doorstroming, alsook voor de jonge pup waarbij de cognitieve als fysieke ontwikkeling ondersteund wordt.

Die olie bestaat uit 62% omega-3 vetzuren waarvan 330 mg EPA, 220 DHA en 22 mg ETA. De hoge dosis DHA werd speciaal gekozen omdat deze gunstige effecten kan hebben op het ouder wordende gestel. De evenwichtige verhouding tussen DHA en EPA kan ook zorgen voor gunstige effecten op het gebied van afweer en ontstekingen. De toevoeging van een zeer grote hoeveelheid vitamine E staat borg voor een uiterst goede bescherming tegen vrije radicalen: de producten die het lichaam zelf aanmaakt en die de veroudering versnellen. Tevens staat de DHA dosis borg voor een optimale ondersteuning van de verouderende en aftakelende hersenen. Doils Vital is daarom een uitstekend product dat bij dagelijkse toediening meehelpt om uw hond lang actief, gelukkig en gezond te houden. Doils Vital werkt ook actief mee om gewrichten soepel en dus pijnvrij te houden.

Inhoud:

100ml
Kenmerken:
Merk Doils
Categorie Vachtverzorging
Prijs 23,98 
Gewicht 199 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren