Mobilat Crème Pijn En Ontsteking In Spieren En Gewrichten 100g

van EG
12,63 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Mobilat Crème Pijn En Ontsteking In Spieren En Gewrichten 100g

Eigenschappen:
Mobilat crème is een combinatie van twee geneesmiddelen: salicylzuur en mucopolysacharidepolysulfaat. Het is bedoeld om op de huid aan te brengen.
Mobilat crème wordt geadviseerd om pijn te behandelen bij verstuikingen en verrekkingen van de spieren en gewrichten. De onderliggende aandoening (verstuiking of verrekking) moet echter wel op de aangepaste wijze medisch behandeld worden.

Indicaties:
Externe gebruik
Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Bij verstuikingen en verrekkingen van de spieren en gewrichten

Actieve samenstelling:
Salicylzuur (20 mg per gram crème) en mucopolysacharidepolysulfaat (2 mg per gram crème)

Samenstelling:
85%-ig glycerol, stearinezuur, wolalcoholbalsem, myristylalcohol, emulgerend ketylstearylalcohol (type A), ethanolamine, isopropylalcohol, thymol, gezuiverd water

Gebruiksaanwijzing:
Breng Mobilat aan op de aangedane delen door de crème uit te smeren. Laat de crème in de huid dringen met een zachte massage.

Eén- tot tweemaal daags aanbrengen. Naar gelang van de aangedane zone brengt u een deel crème of gel met een lengte van 5-15 cm aan. Onder een verband mag alleen de crème gebruikt worden.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet gebruiken als:
- U bent allergisch voor salicylzuur, mucopolysacharidepolysylfaat of voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.
− U heeft al eens ademhalingsproblemen gehad na inname van ontstekingsremmers.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Gebruik nooit verschillende vergelijkbare geneesmiddelen.
De behandeling mag in totaal niet langer dan 2 weken duren.
Mobilat crème mag niet gebruikt worden bij kinderen en jongeren tot 18 jaar.
Wees voorzichtig als u al continu behandeld wordt met reumamiddelen of pijnstillers.
Gebruik Mobilat crème niet op een beschadigde of geïrriteerde huid, ook niet op de slijmvliezen (risico dat er meer van het geneesmiddel in het bloed doordringt en risico op irritatie door de aanwezigheid van alcohol).
Bij contact met een beschadigde of geïrriteerde huid, of met de slijmvliezen, of als u meteen na het aanbrengen pijn voelt: spoelen met veel water en, als de symptomen niet verminderen.
Na het aanbrengen zorgt het salicylzuur in Mobilat crème gel ervoor dat andere geneesmiddelen die op dezelfde plaats worden aangebracht beter door de huid geabsorbeerd worden. Bij langdurig gebruik of over grote huidoppervlakken, kunnen de ongewenste effecten van methotrexaat (geneesmiddel gebruikt volgens de indicaties van de arts) en de werking van sommige geneesmiddelen gebruikt tegen diabetes (suikerspiegelverlagende sulfonylurea) versterkt zijn.
Gebruik Mobilat crème niet tijdens het eerste trimester van de zwangerschap, en ook niet aan het einde van de zwangerschap. Tijdens het tweede trimester van de zwangerschap mag Mobilat crème niet aangebracht worden over grote huidoppervlakken. Gebruik Mobilat crème niet tijdens de periode van borstvoeding.
Mobilat crème bevat ketostearylalcohol en wolvet: ketostearylalcohol en wolvet kunnen plaatselijke huidreacties veroorzaken (bijvoorbeeld: eczeem).
Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken.

Inhoud:
Tube 100 g
Kenmerken:
Merk EG
Categorie Uitwendig gebruik
Prijs 12,63 
Gewicht 132 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.