1.600.000 tevreden klanten
Info
Belangrijke boodschap :
Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip.
Home > Geneesmiddelen (zonder voorschrift) > Homeopathie > Heel Oculo-Heel Oogdruppels 15x0,45ml

Heel Oculo-Heel Oogdruppels 15x0,45ml

van Heel
Heel Oculo-Heel Oogdruppels 15x0,45ml
10,14 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
Beschrijving

Heel Oculo-Heel Oogdruppels 15x0,45ml

Eigenschappen:
Oculo-Heel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen die traditioneel gebruikt worden bij irritatie van de ogen.

Indicaties:
Bij irritatie van de ogen

Samenstelling:
Natriumchloride, natriumdiwaterstoffosfaat, dinatriumwaterstoffosfaat, water voor injectie

Actieve samenstelling:
De werkzame bestanddelen van 1 monodosis van 0,45 ml (= 0,45 g) zijn: euphrasia officinalis D5 110,7 mg, cochlearia officinalis D5 110,7 mg, jaborandi D5 110,7 mg, echinacea angustifolia D5 110,7 mg

Gebruiksaanwijzing:
De steriele monodosis vlak vóór het gebruik openen.
De ampul openen door het bovenste deel al draaiend te verwijderen. Door de ampul zachtjes in te drukken, kan de vloeistof in het oog gedruppeld worden.
De inhoud van de monodosis is toereikend voor één toepassing, dus voor het eenmalig druppelen in het linkeren/ of rechteroog.
Wanneer na 3 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, dient een arts te worden geraadpleegd.

Voorzorgsmaatregelen:
Oculo-Heel mag niet worden toegediend aan patiënten met een overgevoeligheid voor één van de actieve bestanddelen of hulpstoffen, of voor planten van de composietenfamilie.
Een geopende dosis niet bewaren.
Gebruik geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Inhoud:
15 x 0,45 ml
Kenmerken:
Merk Heel
Categorie Homeopathie, Oogspoeling - Oogzalf, Geneesmiddelen voor kinderen
Prijs 10,14 €
Gewicht 29 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.