Heel Oteel Oordruppels 10x0,45ml

van Heel
13,82 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Heel Oteel Oordruppels 10x0,45ml

Eigenschappen:
Oteel is een homeopathisch geneesmiddel voor uitwendig gebruik toegepast bij oorpijn en als ondersteunende werking bij middenoorontsteking.
Door het feit dat Oteel bereid is op basis van een steriele, isotonische zoutoplossing, zonder ototoxische bestanddelen, kan het ook worden gebruikt in geval van beschadiging of perforatie van het trommelvlies.

Indicaties:
Bij oorpijn
Bij middenoorontsteking

Actieve samenstelling:
De werkzame bestanddelen van 1 monodosis van 0,45 g zijn: arnica montana D2, calendula officinalis D2, chamomilla D3, symphytum officinale D6, millefolium D3, belladonna D2 (0,99 mg), aconitum napellus D2 0,954 mg, bellis perennis D2 0,495 mg, hypericum perforatum D2 0,297 mg, echinacea angustifolia D2, echinacea purpurea D2 (0,2475 mg), hamamelis virginiana D1 0,099 mg, mercurius solubilis D6 0,495 mg, hepar sulphur D6 0,99 mg
Exc. q.s. ad 0,45 g

Gebruiksaanwijzing:
Het bovenste deel opendraaien en de vloeistof door lichte druk in het oor druppelen. De inhoud van de steriele monodosis is toereikend voor één toepassing, dus voor het eenmalig druppelen in het linkeren/ of rechteroor.
Breng de monodosis voor gebruik op lichaamtemperatuur door hem één minuutje in de palm van de hand te houden. Dit voelt prettiger aan bij het druppelen in het oor.

Volwassenen en kinderen:
In het algemeen tot 3 maal daags de inhoud van één monodosis in de gehoorgang brengen. Daama een watje in het oor aanbrengen om de gehoorgang af te sluiten en om uitlopen van de vloeistof te voorkomen.
Het is aangeraden om bij het slapengaan op het andere, niet aangetaste oor, te slapen.

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik niet Oteel oordruppels bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen of aan composieten.
De monodosis juist vóór het gebruik openen.
Bewaar Oteel buiten bereik en zicht van kinderen.

Inhoud:
10 x 0,45 ml
Kenmerken:
Merk Heel
Categorie Homeopathie, Oordruppels, Geneesmiddelen voor kinderen
Prijs 13,82 
Gewicht 21 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.