HeltiQ Kraampakket 1 Stuk

van Heltiq

Bestaat uit praktische kraamverzorgingsproducten die te gebruiken zijn voor, tijdens en na de bevall

(0)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
30,80 
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Nog maar 3 in voorraad!
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Het HeltiQ Kraampakket is een compleet pakket met praktische verzorgingsproducten die je voor, tijdens of na je bevalling kan gebruiken. Het kraampakket bestaat uit totaal 11 praktische verzorgingsproducten voor zowel moeder als kind en dien je 6 tot 8 weken voor je bevalling in huis te hebben. Met de HeltiQ Matrasbeschermer en het HeltiQ Kraammatras kan je in week 36 van je zwangerschap je kraambed opmaken. Door je kraambed tijdig op te maken, bescherm je je matras tegen doorlekken wanneer ’s nachts je vliezen breken. Wanneer je thuis bevalt, kan je de HeltiQ Onderlegger vlak voor de bevalling op je bed leggen als extra bescherming van je matras en beddengoed. Wanneer je niet thuis bevalt, kan je de onderlegger ook altijd als extra bescherming voor de bevalling op je bed leggen.

De HeltiQ Navelstrengklem, voor het afklemmen van de baby’s navelstreng, wordt bij een thuisbevalling gebruikt en mag enkel door de verloskundige worden toegepast. Voor het ontsmetten van de thermometer van jou of je baby kan je het flesje alcohol gebruiken in combinatie met de HeltiQ Verbandwatten. Je kan ook het HeltiQ Gaaskompres in combinatie met de alcohol gebruiken voor het ontsmetten van de thermometer.

Naast het ontsmetten van de thermometer kan je het HeltiQ Gaaskompres ook toepassen voor het desinfecteren van de wond of het opvangen van wondvocht wanneer je tijdens je bevalling ingeknipt of uitgescheurd bent. Dit wordt door de verloskundige gedaan. De hechtpleister kan worden gebruikt voor het eventueel vastzetten van een gaaskompres. Voor de verdere opvang van bloedverlies na je bevalling kan je het HeltiQ Kraamverband gebruiken, wanneer dit bloedverlies minder wordt, kan je het maandverband gebruiken. Bij het geven van borstvoeding kunnen volle borsten nog wel eens gaan lekken. Met de HeltiQ Zoogkompressen vang je dit op door twee absorberende zoogkompressen in je BH te stoppen.

2 x Kraammatras 60 x 90 cm
1 x Matrasbeschermer 100 x 150 cm
5 x Onderlegger 60 x 60 cm
1 x Navelstrengklem, steriel
1 x Flesje Alcohol 70%, 120 ml
1 x Verbandwatten 100 gram
1 x Hechtpleister 5 m x 2.5 cm
24 x Kraamverband
20 x Maandverband
30 x Zoogkompres
32 x Gaaskompres

Indicaties:
- Gebruiken zijn voor, tijdens en na de bevalling

Gebruiksaanwijzing:
Bekijk hier de instructie hoe je het kraambed opmaakt en waar de overige producten in het HeltiQ Kraampakket voor dienen :
Stap 1. Start met het opmaken van je kraambed vanaf 36 weken zwangerschap.
Stap 2. Verhoog je bed op minimaal 80 cm met behulp van (gehuurde) klossen of gebruik kratten.
Stap 3. Pak de matrasbeschermer uit het kraampakket. Deze gebruikt je om je matras te beschermen wanneer ’s nachts de vliezen breken. Plaats de matrasbeschermer in de breedte op het matras op de plek waar het onderlichaam zich op het matras bevindt en steek de matrasbeschermer om het matras heen.
Stap 4. Plaats een hoeslaken over het matras en de matrasbeschermer.
Stap 5. Pak de twee kraammatrassen en leg deze bovenop het hoeslaken op de plek waar het onderlichaam zich op het matras bevindt.
Stap 6. Lig je liever niet rechtstreeks op de kraammatrassen? Plaats dan een extra hoeslaken over het bed.
Stap 7. De onderleggers worden gebruikt tijdens de thuisbevalling en voor het uitvoeren van controles door de verloskundige en kraamverzorgster tijdens de kraamweek. De onderleggers kan je naast de kraammatrassen ook als extra bescherming van je bed gebruiken.

Waar gebruik je de andere producten in het kraampakket voor :
De navelstrengklem gebruikt de verloskundige bij de thuisbevalling voor het afklemmen van de navelstreng.
Het kraamverband gebruik je wanneer de vliezen zijn gebroken en in de eerste dagen na de bevalling.
Het maandverband gebruik je wanneer het bloedverlies minder wordt.
Het flesje alcohol en de watten gebruik je voor het ontsmetten van de thermometer van de baby. De kraamverzorgster gebruikt dit ook voor het ontsmetten van de thermometer van de moeder.
De gaaskompressen en de hechtpleister worden gebruikt door de verloskundige en kraamverzorgster voor wondverzorging.
De zoogkompressen gebruik je voor het opvangen van moedermelk tijdens de borstvoedingsperiode

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Heltiq
Categorie Lichaamsverzorging
Prijs 30,80