Kijimea Prikkelbare Darm Behandeling Van Prikkelbare Darm Syndroom 84 Capsules

van Kijimea
Lage Prijs
Kijimea Prikkelbare Darm Behandeling Van Prikkelbare Darm Syndroom 84 Capsules
82,16
-13%
Voordeel
i
71,89 
(
0,86 
/stuk
)
+
 
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Wordt gebruikt ter behandeling van het prikkelbare darm syndroom.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Wetenschappers van de universiteit van Milaan ontdekten het sensationele effect van deze bifido-bacteriestam toen zij de invloed van bifido-bacteriën op het Prikkelbare Darm Syndroom onderzochten. Het onderzoeksteam, onder leiding van de gerenommeerde wetenschapper Prof. Dr. S. Guglielmetti, ontdekte dat de unieke bacteriestam B. bifidum MIMBb75 de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom aanzienlijk kunnen verlichten. Een behandeling met B. bifidum MIMBb75 bleek, volgens de onderzoekers, bijzonder effectief te zijn.

Sterker nog: de onderzoekers stelden bovendien ook vast dat de kwaliteit van leven van de betrokkenen door de behandeling met Kijimea Prikkelbare Darm aanzienlijk verbeterde. De resultaten waren zo opzienbarend dat het onderzoek intussen wereldwijd een van de meest geciteerde wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van maag-darmonderzoek is.

Werkingsprincipe:
Steeds meer onderzoekers zien een verstoorde darmbarrière als een oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom.

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.

Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand.
Hoe werkt het: Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifido-bacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.

Microscopische weergave:
B. bifidum MIMBb75 hecht zich als een beschermende pleister aan de cellen van de darmwand.Het resultaat: pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.

Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.
Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveermiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, lactose of gluten en is ook uitermate geschikt voor patiënten met diabetes. Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen gelatine.

Indicaties:
- Oraal gebruik
- Bij prikkelbare darm syndroom (symptomen: verstopping, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgezet gevoel)
- Voor patiënten met diabetes

Actieve samenstelling:
Unieke bifido-bacteriestam B. bifidum MIMBb75

Gebruiksaanwijzing:
Neem 1 maal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten verdient het aanbeveling Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Voorzorgsmaatregelen:
Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.
Dit medisch hulpmiddel moet buiten bereik van kinderen worden bewaard.
Kijimea Prikkelbare Darm-capsules moeten droog en bij temperaturen onder 25°C worden bewaard.

Inhoud:
84 capsules


Kenmerken:
Merk Kijimea
Categorie Medische Hulpmiddelen, Voor een goede darmfunctie
Reviews 4.6/5 (1375 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1375 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

64.3%
30.9%
3.6%
0.8%
0.4%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Ingrid >65 jaar
Heeft mijn prikkelbaar darmsyndroom niet gunstig beïnvloed
Nuttige review? 0 0
Jan >65 jaar
Mijn vrouw gebruikt dit product,. het doet haar problemen dempen maar niet geheel oplossen. Ik denk dat dit meer een probleem is van mijn vrouw dan van het mediciijn.
Nuttige review? 0 2
Kirsten 46-55 jaar
Ik gebruik het voor prikkelbare darmsyndroom. Begint bij mij na paar weken te werken... bij mij persoonlijk ( gebruik dit soort supplementen al heel veel jaren en deze werken bij mij het best) Dus heel tevreden, enkel ad dure kant!
Nuttige review? 2 0
david leopold elisabeth 36-45 jaar
Ik heb dit gebruikt na een periode in het ziekenhuis, waardoor ik bij nieuwe symptomen aan de darmen toch online een bestelling bij jullie moest doen en is een vergelijkbaar met het product in het ziekenhuis waarbij ik antibiotica moest nemen. De werking van Kijimea is fantastisch, aanbevolen om symptomen van een Prikkelbare Darm en/of na ziekenhuisopname op advies bij jullie online te bestellen.
Nuttige review? 0 0
Gisèle >65 jaar
goed resultaat, veel minder last van de klachten die ik voordien had
Nuttige review? 0 0