Lanaform Moya Verdamper Van Etherische Olien 1 Stuk

van Lanaform
Lanaform Moya Verdamper Van Etherische Olien 1 Stuk
Klantenbonus
0,59  €
65,00
-5%
Voordeel
61,75 
(
61,75 
/stuk
)
+
Nog maar 3 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Om de lichaamsfuncties te ontspannen en te verbeteren.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Met zijn schelp in keramiek die het licht laat filteren, en zijn basis in natuurlijke bamboe combineert de verdamper van etherische oliën Moya welzijn en kwaliteit.
Bovendien ondersteunt hij een kalmerende ademhaling met behulp van lichtcycli: de lichtintensiteit neemt gedurende 5 seconden toe, en neemt vervolgens gedurende 5 seconden af.
Doelstelling is om de ademhaling te synchroniseren met die cycli om de ademhalingstechniek hartcoherentie te reproduceren. Deze techniek is bedoeld om het hartritme en het autonome zenuwstelsel te reguleren om de lichaamsfuncties te ontspannen en te verbeteren.
Bij regelmatige beoefening levert dit tal van voordelen op voor de mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

Onderdelen van het apparaat:
1. Dampuitgang
2. Keramisch deksel
3. Intern deksel van het reservoir
4. Deksel van de luchtuitlaat
5. Waterreservoir
6. Luchtuitlaat
7. Omzetter
8. Dc-stekkeringang
9. Basis in bamboe
10. Knop om de verdamping en de timer te regelen
11. Knop om het licht te regelen
12. Controlelampjes

Lanaform Moya Verdamper Van Etherische Olien 1 Stuk - Online apotheek - 1


Technische kenmerken:
Verdamper met ultrasone technologie
Basis in natuurlijke bamboe
Keramisch deksel
Inhoud van 280 ml
Emissiesterkte (15-20 ml/ h)
Verdamping continu of cyclisch (30" On/ 30" Off)
Timerfunctie (1, 3 of 8 u)
Warm wit licht
2 lichtsterktes
Biedt ondersteuning voor een kalmerende ademhaling met behulp van lichtcycli
Licht onafhankelijk van de verdamping
Automatische uitschakeling

Indicaties:
Om de ademhalingstechniek hartcoherentie te reproduceren.

Contra-indicaties:
Dit apparaat is niet bestemd voor gebruik door personen, inclusief kinderen, met een verminderd fysiek, zintuiglijk of mentaal vermogen, of door personen zonder ervaring of kennis, tenzij zij onder toezicht staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid of zij vooraf instructies hebben gekregen over het gebruik van het apparaat.

Gebruiksaanwijzing:
1. Plaats de verdamper Moya een half uur voor inschakeling in de ruimte waar u hem zult gebruiken, zodat hij zich kan aanpassen aan de omgevingstemperatuur.
2. Plaats het apparaat altijd op een hard, vlak en horizontaal oppervlak.
3. Controleer of het apparaat schoon is vóór gebruik.
4. Verwijder het keramische deksel (1).
5. Verwijder vervolgens het deksel van het reservoir (2).
6. Giet vers water, bij voorkeur gedemineraliseerd, in het reservoir en blijf daarbij onder het maximumpeil (3).
7. Giet 3 of 4 druppels etherische olie in het water (4).
8. Plaats het deksel van het reservoir terug en vervolgens het deksel in keramiek (5).
9. Controleer of uw handen goed droog zijn voordat u de stekker van het apparaat in het stopcontact steekt (of uit het stopcontact haalt).

- Regeling van de verdamping en de timer:
Druk een eerste keer op de knop om de verdamping en de timer te regelen om de verdamping te activeren. De verdamper staat standaard in de modus voor continue verdamping; drie controlelampjes gaan branden.
- Druk een tweede keer op de knop om de verdamping gedurende 1 uur te programmeren; het controlelampje links gaat branden.
- Druk een derde keer op de knop om de verdamping durende 3 uur te programmeren; het controlelampje in het midden gaat branden.
- Druk een vierde keer op de knop om de verdamping gedurende 8 uur te programmeren; het controlelampje rechts gaat branden.
- Druk een vijfde keer op de knop om de verdamping uit te schakelen; er branden geen controlelampjes meer.
- Om over te gaan naar de onderbroken modus (30 seconden On; 30 seconden Off), houdt u de knop 2 seconden ingedrukt; een controlelampje begint te knipperen.
Herhaal deze handeling om terug te gaan naar de continue modus.

Instelling van de lichtmodus:
- Druk een eerste keer op de knop om het licht te regelen om het licht met de hoogste intensiteit te activeren.
- Druk een tweede keer op de knop om over te gaan op een lagere intensiteit.
- Druk een derde keer op de knop om de modus ‹ademhaling› in te schakelen; de lichtintensiteit neemt gedurende 5 seconden toe, en vervolgens gedurende 5 seconden af, in cycli.
- Druk een vierde keer op de knop om het licht uit te schakelen.
Het licht schakelt automatisch uit, wanneer de verdamping stopt (ofwel met de timer, ofwel met het automatische uitschakelingssysteem wanneer het reservoir leeg is). Maar het is mogelijk om het licht onafhankelijk van de verdamping in te stellen.
Druk daarvoor tegelijkertijd op de twee knoppen; de controlelampjes links en in het midden gaan branden. Zo geniet u van het sfeerlicht, ook nadat de verdamping gestopt is.
Om de programmering los van het licht uit te schakelen, drukt u opnieuw op beide knoppen tegelijk; de controlelampjes in het midden en rechts gaan branden.

Voorzorgsmaatregelen:
- Plaats het apparaat altijd op een hard, vlak en horizontaal oppervlak in uw interieur. Houd het apparaat uit de buurt van muren en warmtebronnen, zoals kachels, radiatoren enz.
- Opgelet: Als het apparaat niet op een horizontaal oppervlak staat, dan is het mogelijk dat het niet correct functioneert.
- Controleer of de netspanning overeenkomt met die van het apparaat.
- Steek de stekker niet in het stopcontact of verwijder hem niet met natte handen.
- Als de stroomkabel beschadigd is, moet hij vervangen worden door een gelijkaardige kabel die verkrijgbaar is bij de leverancier of zijn klantendienst.
- Laat het apparaat niet gedurende een lange periode in de zon staan.
- Haal het apparaat niet volledig uit elkaar.
- Verwijder het glazen deksel niet wanneer het apparaat in werking is. Schakel het apparaat onmiddellijk uit als u een verdachte geur of een vreemd geluid opmerkt. Raadpleeg het onderdeel ‹storingen en oplossingen› van deze handleiding. Laat het apparaat nakijken door de leverancier of zijn dienst-na-verkoop als het probleem aanhoudt.
- Gebruik geen etherische oliën waarvan het gebruik in een verdamper wordt afgeraden. Raadpleeg de gebruiksadviezen voor etherische oliën in deze handleiding voor meer informatie.
- Gebruik geen synthetische parfums of oliën. Deze kunnen het apparaat beschadigen.
- Haal de stekker uit het stopcontact vóór u het apparaat schoonmaakt.
- Gebruik enkel de adapter die met dit apparaat is meegeleverd. De meegeleverde adapter mag enkel met het apparaat worden gebruikt, en niet voor andere doeleinden.Was het volledige apparaat niet in water en dompel het niet onder. Raadpleeg de reinigingsinstructies in deze handleiding. Gebruik geen chemische producten (zoals zuren, basische producten enz.) of schuurmiddelen om het apparaat te reinigen.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Lanaform
Categorie Verstuivers van essentiële olie
Reviews 4.8/5 (11 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(11 reviews)

Gemiddelde score

4,8 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

81.8%
18.2%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Els 46-55 jaar
Deze verdamper werkt krachtig, heeft een groot waterreservoir waardoor je niet voortdurend moet bijvullen en hij is in mijn ogen mooier qua design dan de meeste verdampers. Het voetstuk bestaat uit bamboe, de overkapping is geschubd keramiek. Hij oogt sfeervol 's avonds. De levensduur kan ik nu niet bepalen. Mijn vorige verdamper heeft 6 jaar goed gewerkt. En ik gebruik het toestel frequent. Hopelijk gaat deze Lanaform Moya ook zo lang mee... Eén minpuntje is de aansluiting voor elektriciteit. Dit zit onderaan zodat je er moet aan denken eerst de verdamper aan te sluiten en dan pas water toe te voegen.
Els 46-55 jaar
Mijn vorige verdamper was versleten en na veel speurwerk heb ik gekozen voor Lanaform Moya. Want ik was echt tevreden over mijn vorige verdamper van physalis die jaren gebruikt is en geen mankementen vertoonde tijdens veelvuldig gebruik. Deze Lanaform verdamper is echter mooier (keramieken deksel, bamboe onderstuk), heeft een groter reservoir en kan dus langer aan één stuk werken. Ik gebruik hem nu twee weken. En dat gaat heel goed. Hij is stiller dan mijn vorige toestel, krachtiger ook. Eén minpuntje is de kabelaansluiting die onderop het toestel zit. Je moet het toestel dus eerst aansluiten en dan pas vullen met water. Een beetje geknoei dus. Maar de positieve kanten wegen sterker door. Over levensduur kan ik nu niks zeggen.