Lanaform PDS-200C Slimme Weegschaal 1 Stuk

van Lanaform
Lanaform PDS-200C Slimme Weegschaal 1 Stuk
Klantenbonus
0,44  €
49,01
-5%
Voordeel
46,55 
(
46,55 
/stuk
)
+
Nog maar 3 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Volledige analyse van gezondheidsparameters

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Houd uw lichamelijke of sportieve vooruitgang nauwkeurig bij dankzij de 18 meetwaarden op uw slimme weegschaal PDS-200C.

18 meetwaarden
Soms hebt u meer informatie nodig dan alleen gewicht of BMI om een fysiek doel te bereiken. Er zijn nog meer variabelen en de PDS-200C is ideaal om inzicht te krijgen in de details. Dankzij een onmerkbare en onschadelijke stroom die door uw lichaam loopt, verzamelt u informatie over maar liefst 18 verschillende indicatoren.

U krijgt een overzicht van uw lichaamsvet of spiermassa, uw water- of eiwitgehalte, uw metabolische leeftijd of fitnessscore.

Opvolgen met de Lanaform Connect-app
De PDS-200C-intelligente weegschaal is gekoppeld aan de Lanaform Connect-toepassing. U kunt uw fysieke vooruitgang op elk moment controleren met uw smartphone. Op het platform kunt u uw voortgang bekijken en synchroniseren met andere sport- of gezondheidstoepassingen.

Onbeperkt aantal gebruikers
Een van de vele functies van de PDS-200C is dat u een aantal persoonlijke profielen aan kunt maken. U kunt zo dezelfde weegschaal gebruiken voor verschillende mensen die in hetzelfde huis wonen. Dit doet u door hun kenmerken vast te leggen (leeftijd, lengte, geslacht, niveau van lichamelijke inspanning). Dit volgsysteem is geschikt voor iedereen, met een capaciteit van 180 kg.

Technische details:
Lanaform PDS-200C Slimme Weegschaal 1 Stuk - Online apotheek - 1

Indicaties:
- Om de body mass index, vetpercentage, botmassa, basaal metabolisme en metabolische leeftijd te bekijken

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Lanaform
Categorie Weegschalen
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen