Lifasin Detox Voor Leverfunctie 30 Tabletten

van Lifasin
Lifasin Detox Voor Leverfunctie 30 Tabletten
Klantenbonus
0,23  €
24,64
-13%
Voordeel
21,55 
(
0,72 
/stuk
)
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Bevat choline dat bijdraagt tot het behoud van een normale leverfunctie en een normaal vetmetabolisme.
Supplement met choline en anti-oxidatieve en antiinflammatoire componenten (mariadistelextract, kurkumine, vitamine E, seleen, SOD, N-acetylcysteïne, zink) voor een complete werking
Gepatenteerde kurkumine (Meriva) en silybine (Siliphos) extracten in fytosoom voor optimale opname
Werking onderbouwd door wetenschappelijke studies
Vegan

Detoxificatie vindt plaats in de lever en bestaat uit verschillende processen. Je hebt een eerste en een tweede fase. Beide fasen zijn nodig voor het ontgiften van de nodige afvalstoffen. Op die manier is de lever elke dag druk in de weer met van alles en nog wat, wat op zich geen probleem is. Maar soms wordt het voor de lever teveel. Een ongezonde levensstijl met te veel vetten, te veel suikers, te veel alcohol en bepaalde medicatie kan er voor zorgen dat de lever de detoxifcatie niet meer naar behoren kan uitvoeren. Gevolg is een toename van vrij radicalen die op termijn de leverfunctie verstoren.
Naast een gezonde levensstijl is het wetenschappelijk bewezen dat dat antioxidanten (zoals mariadistel, kurkumine, vitamine E, selenium, zink en N-acetylcysteïne) de leverdetoxificatie mee helpen ondersteunen.

Lifasin Detox is een voedingssupplement op basis van mariadistel, kurkuma, N-acetylcysteïne, choline, vitamine E en zink. Choline draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie en een normale vetstofwisseling. De samenstelling en synergie van de bestanddelen zorgen voor een krachtige antioxidatieve werking en dragen bij tot het detoxificatieproces in de lever.
Mariadistelextract:
Siliphos is een gepatenteerd ingrediënt waarbij silybine, 1 van de belangrijkste bioactieve (flavonoïden) componenten van Mariadistel (Silybum marianum), een fytosoomcomplex vormt met fosfatidylcholine om zijn biobeschikbaarheid te optimaliseren. Siliphos draagt bij aan het behoud van een gezonde leverfunctie. Het beschermt de lever tegen oxidatieve stress, heeft een positief effect op bepaalde leverenzymen (ALT, AST, y-GT) in het plasma, vermindert de lipidenperioxidatie en herstelt het glutathion niveau (endogene antioxidant).
Kurkumine extract:
Meriva is een gepatenteerde vorm van kurkumine waarbij de fytosoomstrategie gebruikt wordt om de biobeschikbaarheid van kurkumine te optimaliseren. Kurkumine heeft een natuurlijk anti-oxidatieve en anti-inflammatoire werking, vermindert de lipidenperoxidatie, en doet de leverenzymen (ALT) dalen.
- NAC: N-acetylcysteïne is de precursor van glutathion, de belangrijkste intracellulaire antioxidant. Het ondersteunt de leverfunctie door bij te dragenaan verdediging tegen leveroxidatie en vermindering van inflammatie.
- Choline: draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie. Het wordt gemaakt in de lever en als fosfatidylcholine is het onderdeel van celmembranen. Fosfatidylcholine is ook een essentiële component van LDL, die cholesterol uit de lever transporteren. Een tekort aan choline kan leiden tot leververvetting, omdat lipiden en cholesterol zich dan ophopen in de lever.
- SOD (superoxide dismutase): is 1 van de primaire antioxidanten in het lichaam, een enzym dat insulineresistentie en leveroxidatie vermindert.
- Vitamine E, zink en seleen: zijn antioxidanten die bijdragen tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Indicaties:
Voor een normale leverfunctie en een normaal vetmetabolisme
Voor personen met een ongezonde, onregelmatige, stressvolle of overdadige levensstijl
Om de lever te ontgiften
Voor een evenwichtig lichaam

Contra-indicaties :
Niet te gebruiken door zwangere en zogende vrouwen en door kinderen jonger dan 12 jaar.

Samenstelling:
Choline (cholinecitraat), antiklontermiddellen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat), kurkuma (Curcuma longa), N-acetyl-L-cysteine, mariadistel (Silibium marianum), Vitamine E (D-alfa-tocoferyl waterstofsuccinaat), omhulling (hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur), zink (zinkcitraat), superoxide dismutase (SOD), Selenium (met seleen verrijkte gist)

/tablet %RI
Kurkumine in Phytosoom (Meriva) 100mg
Mariadistel extract (Siliphos) 100mg
N-acetylcysteïne 100mg
Choline 90mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferyl waterstofsuccinaatl) 15mg 125%
Zink (zinkcitraat) 5mg 50%
SOD (superoxide dismutase) 10mg
Selenium (met seleen verrijkte gist) 10µg 18%

Gebruiksaanwijzing:
15 daagse détox leverkuur
2 tabletten per dag
‘s morgens en ‘s avonds 1 tablet innemen bij de maaltijd met water

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden zonder medisch toezicht. Vervangt in geen geval een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Raadpleeg uw arts op apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Het advies van een arts dient te worden ingewonnen bij aandoeningen aan lever of gal of bij het gelijktijdig gebruik van medicijnen.

Inhoud:
30 tabletten

Kenmerken:
Merk Lifasin
Categorie Bevordert de spijsvertering
Reviews 5/5 (9 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(9 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Lut >65 jaar
Ik gebruik dit produkt,regelmatig,omwille van lever en gal te detoxen: Ik ben er zeer tevreden over
Nuttige review? 0 0