1.600.000 tevreden klanten
Home > Eerste hulp - Thuiszorg > Diagnose > Bloeddrukmeters > Marque Verte Digit Digitensio Plus Automatische Armband Bloeddrukmeter 1 Stuk

Marque Verte Digit Digitensio Plus Automatische Armband Bloeddrukmeter 1 Stuk

Marque Verte Digit Digitensio Plus Automatische Armband Bloeddrukmeter 1 Stuk
Voor het methode snel en exact de systolische en diastolische bloeddruk
61,90 €
*
-10%
Online korting
**
55,71 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

Marque Verte Digit Digitensio Plus Automatische Armband Bloeddrukmeter 1 Stuk

Eigenschappen:
De bloeddrukmeter BP 3BM1-3P is een automatisch, elektronisch toestel dat volgens de oscillometrische methode snel en exact de systolische en diastolische bloeddruk en de hartfrequentie ter hoogte van de arm meet. De grote meetprecisie van deze bloeddrukmeter is klinisch getest. Deze meter biedt bovendien een maximaal gebruikscomfort.
De bloeddrukmeter heeft een groot LCD-scherm waarop gedurende de hele meetfase zowel de status van de meting als de druk in de manchet verschijnen.

De bloeddruk is abnormaal wanneer in rust de diastolische bloeddruk hoger is dan 90 mmHg en/ of de
systolische hoger dan 140 mmHg. In dat geval moet u onmiddellijk uw arts waarschuwen. Op lange
termijn houdt een dergelijke hoge bloeddruk een risico in voor uw gezondheid omdat het gepaard gaat met progressieve letsels aan de bloedvaten.

IHD - Pols Aritmie Detectie
Weergave van de hart aritmie indicator
Dit symbool geeft aan dat bepaalde polsonregelmatigheden tijdens het meten werden waargenomen. In dit geval kan het resultaat afwijken van uw normale bloeddruk – herhaal de meting. In de meeste gevallen is dit geen reden voor ongerustheid. Echter, als het symbool regelmatig verschijnt (b.v. eenpaar keer per week met dagelijkse metingen) raden wij u aan dit aan uw arts te vertellen.Technische specificaties en verwijzing naar standaards:
- Gewicht: 480 g (incl. batterijen)
- Afmetingen: 126 (br) x 148 (l) x 60 (h) mm
- Bewaarcondities: -20 tot +55°C; 15 tot maximaal 95% relatieve vochtigheid
- Werkingscondities: 10 tot 40°C; 15 tot maximaal 95% relatieve vochtigheid
- Scherm: LCD-Scherm (Liquid Crystal Display)
- Meet methode: oscillometrisch
- Druk sensor: capacitief
- Meet bereik: SYS/ DIA 20 tot 280 mmHg
- Pols 40 tot 200 slagen/ minuut
- Manchet meetbereik: 0-299 mmHg
- Geheugen: 2x30 metingen
- Meetresolutie: 1 mmHg
- Accuraatheid: druk binnen ±3 mmHg
- Pols ±5% van de meting
- Electr krachtbron: a) 4 x 1,5 V alkaline batterijen; LR6, afmeting AA
b) AC adapter 6V DC 600 mA (optioneel)
- Levensduur batterij: ongeveer 460 metingen (met nieuwe batterijen)
- Manchet: M-L Manchet voor arm 22-42 cm
- Verwijzing naar standaards: EN 1060-1/ -3/ -4; IEC 60601-1; IEC 60601-1-11; IEC 60601-1-2 (EMC)
- IP Klasse: IP20
- Verwachte levensduur: apparaat - 5 jaar of 10.000 metingen
- Accessoires: 2 jaar
- Dit apparaat komt overeen met de normen van het Medical Device Directive 93/ 42/ EEC.
Technische wijzigingen voorbehouden

De precisie van gevoelige meetapparaten moet regelmatig worden nagekeken. Wij raden u bijgevolg aan om de statische druk om de 2 jaar te controleren.

Op de bloeddrukmeter rust een garantie gegeven van 5 jaar vanaf de aankoopdatum.
De garantie heeft betrekking op de bloeddrukmeter en de manchet. De waarborg dekt geen schadeveroorzaakt door een onaangepast gebruik, ongelukken, verkeerd gebruik of wijzigingen die door een derde aan het toestel zijn aangebracht.
De garantie is enkel geldig bij voorlegging van de door de leverancier ingevulde waarborgbon.

Indicaties:
Voor het methode snel en exact de systolische en diastolische bloeddruk en de hartfrequentie ter hoogte van de arm meet

Gebruiksaanwijzing:
- De batterijen plaatsen
Plaats de batterijen onmiddellijk nadat u het toestel hebt uitgepakt. De batterijhouder bevindt zich achteraan het toestel.
- Het is mogelijk om deze bloeddrukmeter met een wisselstroomadapter te gebruiken.
- Manchetaansluiting:
Steek de manchetslang in de daarvoor voorziene opening links op het toestel, zoals getoond in de afbeelding.- Het tijdstip en de datum instellen:
Deze bloeddrukmeter slaat automatisch het tijdstip en de datum van elke meting op. Dit is erg belangrijke informatie omdat de bloeddruk normaal gezien in de loop van de dag wijzigt.
Nadat de nieuwe batterijen werden geplaatst, geeft het tijdstip/datum-display de volgende instelling weer: 2000-01-01 00:00 uur. (jaar-maand-dag-tijdstip)
- Druk de gebruiker/ tijdstip «Time»-knop ten minste 3 seconden in. Het display geeft nu het ingestelde jaar weer terwijl de vier karakters knipperen.
- Het juiste jaar kan worden ingevoerd door de «Memory» (geheugen)-knop in te drukken. Een keer voor elke wijziging.

Druk de gebruiker/tijdstip «TIME»-knop weer in. Het display schakelt nu naar de huidige datum, terwijl het eerste karakter (de maand) knippert.
Let op: Indien u de knop ingedrukt houdt, versnelt dit de procedure.De huidige maand kan nu worden ingevoerd door de «Memory» (geheugen)-knop in te drukken.De huidige dag kan nu worden ingevoerd door de «Memory» (geheugen)-knop in te drukken.
Het ingestelde tijdstip lezen: Nadat alle instelling werden ingevoerd, dient u nog een keer de «Time» (tijds)-knop in te drukken. De datum wordt kort weergegeven en daarna het tijdstip. De invoer wordt nu bevestigd en de klok begint te lopen.- Selection van de gebruiker :
Dit tensiomètre bezit 30 geheugens (2 gebruikers). Voor elke maatregel zeker zijn om te zijn op de goede gebruiker.
Handhaaft gedurende 3 tweede de knoop «Time» totdat icône in onderkanten aan de linkerkant op het scherm flikkert.Op de knoop «M» steunen om op de eerste te gaan of de tweede gebruiker.
Op steunen om “On/ Off” uw selectie te valideren.
Als u de data en uren wilt veranderen dringen en de knoop «Time» gedurende 3 tweede handhaaft.
Aldus zult u kunnen ingaan de nieuwe waarden.
Perst de knoop om de procedure te bespoedigen.

- De manchet passen
Schuif de manchet over de linkerbovenarm, zodat de slangpunt naar de onderarm wijst.
Plaats de manchet op de arm zoals afgebeeld. Zorg ervoor dat de onderkant van de manchet ongeveer 2 tot 3 cm boven de elleboog ligt en dat de rubberen slang de manchet langs de binnenkant van de arm verlaat.Span het vrije uiteinde van de manchet aan en sluit de manchet door de klittenband vast te maken.De manchet dient de bovenarm te ontsluiten op een manier zodat 2 vingers tussen de manchet en uw bovenarm passen.
Maak de manchet vast met klittenband op een manier dat deze comfortabel en niet te vast zit. Plaats uw arm op de tafel (handpalm naar boven toe gericht) zodat de manchet zich ter hoogte van het hart bevindt. Zorg ervoor dat de slang niet wordt geblokkeerd.

- Meetprocedure:
Nadat de manchet juist werd gepositioneerd, kan de meting beginnen:
- Druk op de "On/ Off"-knop. De pomp begint de manchet op te blazen. De stijgende druk in de manchet wordt op het display weergegeven.
- Nadat de geschikte opblaasdruk werd bereikt, stopt de pomp en zakt de druk geleidelijk. De manchetdruk wordt weergegeven.
- Ingeval het opblaasniveau onvoldoende is, zal de meter automatisch naar een hoger niveau oppompen.Wanneer het toestel de hartslag detecteert, zal het hartsymbool op het display beginnen knipperen en wordt een piepsignaal gehoord voor elke hartslag.Een langer piepsignaal wordt gehoord wanneer de meting is voltooid. De systolische en diastolische bloeddruk en de hartslag verschijnen nu op het display.
De meetresultaten blijven op het display staan tot u het toestel uitschakelt. Indien er gedurende vijf minuten geen knop wordt ingedrukt, zal het toestel zichzelf uitschakelen om de batterijen te sparen.
De metingslezingen blijven op de vertoning tot u het instrument uitschakelt. Als geen knoop op een periode van 1 minuut wordt aangedrongen zet het instrument af zich om de batterijen te bewaren.Tensiemeter kan de 30 laatste geheugens voor 2 gebruikers opslaan. Om alle geregistreerd overzicht uit te wissen: Op de knoop «M» gedurende 7 tweede steunen; «CL» op het scherm verschijnen. Om de hantering te beëindigen, zal men opnieuw op de knoop «M» moeten steunen. De nietigverklaring zal door drie bips bevestigd worden. Als arythmie werd ontdekt, zal hij zich tegelijk met het resultaat van de getroffen maatregel aangeven.

Indien tijdens de meting een fout gebeurt, zal de meting worden onderbroken en zal een overeenkomstige foutcode worden getoond: Err.

Voorzorgsmaatregelen:
- Gebruik het apparaat niet dicht in de buurt van sterke elektromagnetische velden zoals mobiele telefoons of radio-installaties. Zorg voor een afstand van minimaal 3,3 meter van dit soort apparaten, wanneer u dit apparaat in gebruik neemt.
- Stel de bloeddrukmeter nooit bloot aan extreme temperaturen, vocht, stof of direct zonlicht.
- De manchet bevat een gevoelige, luchtdichte zak. Behandel die voorzichtig en zorg ervoor dat ze niet vervormt kan worden door haar te draaien of te plooien.
- Reinig de bloeddrukmeter met een zachte droge doek. Gebruik geen ether, verdunningsmiddel, of oplosmiddel. Vlekken op de manchet kunnen voorzichtig verwijderd worden met een sopje en een vochtige doek. De manchet mag niet gewassen worden.
- Spring voorzichtig om met de manchetslang. Trek er niet aan en leg er geen knopen in. Leg de slang niet over scherpe randen.
- Laat de bloeddrukmeter niet vallen en zorg ervoor dat hij niet aan schokken wordt blootgesteld.
- Open de bloeddrukmeter nooit. Hierdoor wordt de ijking waardeloos.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Marque Verte
Categorie Bloeddrukmeters
Prijs 55,71 €
Reviews 4.6/5 (10 reviews)
Gewicht 764 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(10)
4,6 op 5 sterren
5 sterren
(6)
4 sterren
(4)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Marque Verte Digit Digitensio Plus Automatische Armband Bloeddrukmeter 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Jacqueline
01/12/2019
Makkelijk te gebruiken., Nauwkeurigheid. Aan te bevelen. Price.
  0 0   Gemeld!
Colette
29/11/2019
Heel eenvoudig en volledig gebruik met mogelijkheid voor meerdere gebruikers, heel goed
  0 0   Gemeld!
Danièle
26/11/2019
Treès gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig Zeer tevreden met mijn aankoop
  0 0   Gemeld!
chantal
26/11/2019
bloeddruk controleert 2x per dag, 's morgens en' s avonds. gebruiksgemak
  0 0   Gemeld!
cecile
18/10/2019
Ik moet het 2 weken gebruiken omdat ik misschien last heb van hoge bloeddruk \ nIk vind het een beetje ingewikkeld om \ Nalors te repareren, waarvan ik niet weet of het normaal is of niet, maar het knijpt heel hard, op de limiet van draaglijk \ nby tegen de parameters lijken ok
  0 0   Gemeld!
Paule
02/10/2019
Eenvoudig in gebruik, helpt de spanning regelmatig te beheersen ..
  0 0   Gemeld!
Pascale
12/07/2019
Eenvoudig te gebruiken en duidelijke weergave. De armband is aanpasbaar voor zowel grote als lange armen!
  0 0   Gemeld!
Patrick
20/05/2019
Perfect voor gebruik. Goede waarde
  0 0   Gemeld!
Arlette
15/04/2019
Heel goed \ nBekijk de staat van mijn spanning \ nJa, ik adviseer
  0 0   Gemeld!
Celine
20/02/2019
Het serveert me elke dag dat het heel goed is en werkt perfect. Er zijn alleen voordelen en geen ongemak voor mij
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten