1.600.000 tevreden klanten
Home > Baby's - Kinderen - Mama's-afdeling > Borstvoeding > Borstkolf > Manuele Borstkolf > Medela Harmony Enkele Handkolf 1 Stuk

Medela Harmony Enkele Handkolf 1 Stuk

van Medela
Medela Harmony Enkele Handkolf 1 Stuk
Bedoeld voor moeders die voornamelijk borstvoeding geven.
37,50 €
*
-10%
Online korting
**
33,75 

In voorraad!

+2% oftewel 0,68
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Medela Harmony Enkele Handkolf 1 Stuk

Eigenschappen:
De Medela Harmony Enkele Handkolf is bedoeld voor moeders die voornamelijk borstvoeding geven en is ideaal op reis of als back-up voor je elektrische borstkolf.

Discreet, comfortabel en zacht:
Voor moeders die altijd borstvoeding willen geven, lijkt een kleine handkolf misschien overbodig, maar het is toch een goed idee om een lichte en compacte borstkolf bij de hand te hebben. Elke moeder bevindt zich weleens in een situatie waarin ze voor haar eigen comfort melk moet afkolven. Deze borstkolf is bijzonder geschikt voor moeders die op pad zijn: als back-up voor een dubbele elektrische borstkolf of als je niet vaak afkolft.

Licht en discreet:
Medela Harmony is een handkolf en heeft dus geen elektriciteit of batterijen nodig en werkt vrijwel geluidloos. Je zult aangenaam verrast zijn door zijn vlotte bediening wanneer je begint te kolven. De bijzonder lichte borstkolf neemt maar weinig ruimte in een handtas in.

Eenvoudige en elegante vormgeving:
De ergonomische vormgeving van de Medela Harmony is intuïtief en heel gebruiksvriendelijk. De handmatige borstkolf kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald voor reiniging. De handgreep op de Medela Harmony handkolf is draaibaar. Zo kun je altijd in de beste hoek en de meest comfortabele positie melk afkolven, zodat je geen last van je armen krijgt. De hendel heeft een zachte, rubberen bekleding, waardoor het afkolven minder vermoeiend en de borstkolf stiller is.

2-Phase Expression technologie:
Medela Harmony is een van de weinige handkolven ter wereld die met de 2-Phase Expression technologie is uitgerust. De Harmony borstkolf simuleert het natuurlijke zuiggedrag van de baby aan de borst.
2-Phase betekent dat je start met afkolven met de korte zijde van de handgreep om de toeschietreflex te stimuleren (als de melk begint te stromen). Zo simuleer je een sneller zuigpatroon, vergelijkbaar met dat van een hongerige baby. Zodra de melk begint te stromen, ga je verder met de lange zijde van de handgreep om de melk in een trager patroon af te kolven.
Deze borstkolf is een van de weinige handkolven ter wereld die is uitgerust met de 2-Phase Expression technologie. Hij is klein, licht en gemakkelijk mee te nemen.Indicaties:
Vrouwen
Voor de borstvoeding

Gebruiksaanwijzing:
1. Reiniging
Haal de borstkolf uit elkaar en maak alle onderdelen die in aanraking komen met de borst en moedermelk onmiddellijk na het gebruik schoon, om te voorkomen dat melkresten opdrogen en om de vorming van bacteriën tegen te gaan.
Gebruik voor het reinigen alleen water van drinkkwaliteit.
Voorafgaand aan het eerste gebruik en na elk gebruik:
Haal de afkolfset tot losse onderdelen uit elkaar.Spoel alle onderdelen in koud, schoon water van circa 20°C. Controleer de onderdelen en gooi ze weg bij de eerste tekenen van beschadiging of verzwakking.Maak alle delen schoon in ruim warm zeepwater (circa 30°C).

Img/notices/Medela-Tire-Lait-Manuel-Harmony-1-Piece3.jp

Spoel alle onderdelen 10 - 15 seconden in koud, schoon water van circa 20°C.Droog ze af met een schone doek of leg ze op een schone doek om te drogen.Als u de afzonderlijke onderdelen van de afkolfset in de vaatwasser reinigt, leg ze dan in het bovenste rek of in de bestekmand.Voorafgaand aan het eerste gebruik en daarna eenmaal per dag:
Haal de afkolfset tot losse onderdelen uit elkaar.Zorg dat alle delen onder water staan en laat vijf minuten koken. Als u de onderdelen van de afkolfset in kokend water reinigt, kunt u een theelepel citroenzuur toevoegen om kalkaanslag te voorkomen. Bij het gebruik van citroenzuur kunnen er minieme sporen op de onderdelen van de afkolfset achterblijven. Gebruik drinkwater om deze sporen af te spoelen.Droog ze af met een schone doek of leg ze op een schone doek om te drogen. Bewaar de schone onderdelen tot het volgende gebruik in een luchtdoorlatende, schone tas/verpakking of in een luchtdoorlatende, schone papieren zak/doek.2. Voorbereidingen voor het afkolven
De handgreep in elkaar zetten:
Breng de steel (met de O-ring) in de opening aan de bovenkant van het diafragma. De steel en het diafragma zijn onderdelen van de handgreep van de kolf.Zorg ervoor dat de ovaalvormige basis van de steel zich in de juiste positie in het diafragma bevindt.Plaats het diafragma in de handgreep van de kolf Druk rondom de rand stevig aan om een juiste afsluiting te bewerkstelligen.De afkolfset in elkaar zetten:
Plaats het borstschild voorzichtig in de opening aan de bovenkant van de connector.Plaats het membraan van de vacuümklep horizontaal op de vacuümklep. Druk de knop aan de achterkant van het membraan voorzichtig in de kleinste opening van de vacuümklep tot deze vastklikt. Het membraan moet plat op de vacuümklep liggen.Druk de vacuümklep op de binnenring van de connector.
De vacuümklep moet zijdelings gepositioneerd zijn.Vervolg:
Schroef de fles op de connector.Plaats de steel van de handgreepset in de opening aan de bovenkant van de connector. Druk aan tot de steel vastklikt.Het borstschild plaatsen:
Veeg uw borst af met een warme doek (gebruik geen alcohol). Plaats het borstschild op uw borst met de tepel in het midden van de schacht.Houd het borstschild met uw duim en wijsvinger op de borst. Ondersteun uw borst met de palm van uw hand.3. Afkolven
Start het afkolven met stimuleren: druk het kleinste deel van de handgreep naar beneden. Dit is het onderdeel waarop melkdruppels zijn afgebeeld. Druk en laat snel weer los, herhalen tot de melkstroom op gang komt.Als de melk gaat stromen, schakel dan over op afkolven: druk het onderste, lange deel van de handgreep omlaag. Hierdoor wordt een vacuüm gecreëerd waardoor het stromen van de melk wordt bevorderd. Door de snelheid waarmee de handgreep wordt ingeknepen en de druk die wordt gecreëerd, regelt u het vacuümniveau. Beslis zelf welk kolfritme voor u optimaal is.Stop het afkolven als u merkt dat de melk niet meer stroomt of als de fles vol is. Gebruik de flesstandaard om te voorkomen dat de fles omvalt.Draai de fles los van de connector. Sluit de fles af met het multi deksel. Bewaar de moedermelk.Voorzorgsmaatregelen:
De Harmony borstkolf is niet hittebestendig: weghouden van radiatoren en open vuur.
Plaats de Harmony borstkolf niet in direct zonlicht.
Controleer de componenten van de borstkolf op slijtage en beschadiging.
Gebruik nooit een defect apparaat. Gooi onder delen weg bij de eerste tekenen van beschadiging of verzwakking.
Er is toezicht vereist als u de Harmony borstkolf in de buurt van kinderen gebruikt. Houd alle delen die niet worden gebruikt buiten het bereik van kinderen.
Consulteer uw lactatiekundige of arts in geval van problemen of pijn.
Dit product is bestemd voor gebruik door één persoon. Gebruik door meer dan één persoon kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
Raak de binnenkant van de onderdelen na reiniging niet meer aan om verontreiniging te voorkomen.
Reinig de afkolfset niet met een scherp voorwerp (zoals een tandenstoker).

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Medela
Categorie Manuele Borstkolf, Handkolf Medela, Zuigfles Medela, Medela borstschild, Medela zuigfles
Prijs 33,75 €
Reviews 4.6/5 (22 reviews)
Gewicht 369 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,6
22 reviews
5 sterren
(15)
4 sterren
(6)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Medela Harmony Enkele Handkolf 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
veerle

18/04/2019
praktische en compacte handkolf, handig om mee te nemen
  0 0   Gemeld!
yasmina

16/08/2017
Top,heel aangenaam
  0 0   Gemeld!
Shannah

17/02/2017
Kwaliteit
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
helene

16/10/2019
Perso op een veilige gok in de wereld van borstvoeding
  0 0   Gemeld!
LIGITA

29/08/2019
gemakkelijk in gebruik, comfortabel. het enige wat je niet kunt kiezen voor de grootte.
  0 0   Gemeld!
CORALIE

03/05/2019
TB als je scheuren hebt en de trek van de elektrische melk doet pijn, handig om te wandelen. 2 stukken zijn kwetsbaar en raken gemakkelijk vast (de witte korrel en het stuk dat de druk moet verdragen denk ik)
  0 0   Gemeld!
AURELIE

14/08/2018
Een essentieel product voor vakantie-vertrek om melk te trekken tijdens de reis zonder te zoeken naar een sigarettenaanstekeradapter voor de elektrische melkpomp
  0 0   Gemeld!
CAROLINE

18/04/2018
Ik had nog nooit een manuele borstkolf gebruikt. Ik vond het heel gemakkelijk te gebruiken en effectief.
  0 0   Gemeld!
Julie

18/12/2017
Zeer handig handboek trekt melk
  0 0   Gemeld!
Pauline

11/12/2017
Goede praktijken trekt melk, maar mist kleinere speen (mini 21mm)
  0 0   Gemeld!
Kelly

06/12/2017
Goede trekt af en toe melk, omdat de handmatige tekening is langer en minder efficiënt dan elektrische, maar het systeem van de dubbele uitdrukking is echt goed doordacht
  0 0   Gemeld!
Simon

03/12/2017
Minder efficiënt dan elektrische pomp van hetzelfde merk.
  0 1   Gemeld!
Stéphanie

01/12/2017
Product van zeer goede kwaliteit. Gemakkelijk te gebruiken, compact. Ideaal voor het oplossen van problemen.
  0 0   Gemeld!
Leonie

29/11/2017
Zeer praktisch en eenvoudig te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
estelle

15/11/2017
trekt melk stil, en het werkt geweldig.
  0 0   Gemeld!
Mariam

08/09/2017
Het werkt heel goed wat borstkolf, en eventuele gering.
  0 0   Gemeld!
Marie-Thérèse

15/02/2017
Zeer eenvoudig in gebruik en onderhoud. RAS. Doet zijn werk.
  1 0   Gemeld!
amandine

06/02/2017
Eenvoudig te gebruiken en zeer effectief (bijna als de elektrische trekt melk). Lichtgewicht en compact. De 2-speed functie is handig (om zaad).
  1 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren