Kortingsfestival


De kortingen worden automatisch toegepast op de doorstreepte prijzen van de deelnemende producten en zijn geldig tot maandag 28 september om 23.59 uur.​

De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label KORTING.

Opgelet: de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​

Goed om te weten: de actie is cumuleerbaar met een promocode.

Carbobel Mono 150mg/g Granulaat 70g

8,41 

Tijdelijk niet beschikbaar
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Beschrijving

Carbobel Mono 150mg/g Granulaat 70g

Eigenschappen:
Geneesmiddel op basis van planten

Indicaties:
Bij de symptomatische behandeling van moeilijke spijsvertering gepaard gaande met lucht in het maag-darmkanaal en lichte diarree, nadat elke ernstige ziekte werd uitgesloten

Contra-indicaties:
U mag dit middel niet innemen:
- Als u allergisch bent voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten
- Na gebruik van ipeca of in geval van intoxicaties met cyaniden, sterke zuren, sterke basen, ijzersulfaat, lithium, carbophos en DDT, organische oplossingen zoals methanol, ethyleenglycol
- Bij kinderen jonger dan 3 jaar
- Niet samen met andere geneesmiddelen gebruiken. Door zijn niet selectieve adsorberende werking kan geactiveerde kool de opname van verschillende geneesmiddelen verminderen.

Samenstelling:
Suiker

Actieve samenstelling:
Geactiveerde kool

Gebruiksaanwijzing:
De aanbevolen dosering is voor volwassenen bij diarree en lucht in het maagdarmkanaal 1 tot 2 koffielepels granulaat per keer (dit komt overeen met 600 tot 1200 mg geactiveerde kool), driemaal per dag. Dit betekent een maximale dagelijkse dosering van 6 koffielepels* (= 24 g granulaat).
Het granulaat met voldoende vloeistof, bijvoorbeeld een glas water, inslikken.
Het granulaat wordt bij voorkeur na het eten ingenomen.
*1 koffielepel granulaat = 4 g

Gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar: 2 g tot 6 g granulaat per keer (dit komt overeen met 300 tot 900 mg geactiveerde kool), driemaal per dag. Dit betekent een maximale dagelijkse dosering van 18 g granulaat.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar indien dit niet door uw arts werd voorgeschreven.
Bijzondere voorzorgen worden aanbevolen bij het gebruik van een oraal voorbehoedmiddel, een antistollingmiddel, antibiotica. Bij gelijktijdig gebruik van geactiveerde kool en orale contraceptiva ("de pil") is een aanvullende methode van geboortebeperking noodzakelijk.
Het is aangewezen om tussen de inname van Carbobel Mono Granulaat en de inname van een ander geneesmiddel een periode van 2 tot 4 uur in acht te nemen.
Het inademen van geactiveerde kool moet vermeden worden.
Tijdens de behandeling van diarree, moet u voldoende drinken. Elke diarree veroorzaakt vochtverlies en verlies aan minerale zouten. Dit verlies moet gecompenseerd worden.
Het is aangewezen om tussen de inname van Carbobel Mono Granulaat en de inname van een ander geneesmiddel een periode van 2 tot 4 uur in acht te nemen.
Zeer hoge doses, gedurende langere tijd ingenomen, kunnen door opname van spijsverteringsenzymen en vitaminen, spijsverteringsmoeilijkheden en vitaminegebrek veroorzaken.
Carbobel Mono Granulaat bevat suiker. 1 koffielepel (= 4 g) granulaat bevat 3,4 g suiker. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met diabetes mellitus.
Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.
Na gebruik van Carbobel Mono Granulaat kan de stoelgang zwart gekleurd zijn.
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Inhoud:
70 g
Kenmerken:
Merk MEDGENIX DISTRI
Categorie Diarree
Prijs 8,41 
Gewicht 188 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.