Medisana TM762 Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk

van Medisana
Medisana TM762 Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk
Klantenbonus
0,46  €
47,90
-5%
Voordeel
45,50 
(
45,50 
/stuk
)
+
Nog maar 3 in voorraad!
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Voor nauwkeurige contactloze temperatuurmeting.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Met de Medisana multifunctionele infraroodthermometer kan de lichaamstemperatuur nauwkeurig en contactloos (ca. 2,5 cm afstand) worden gemeten. De meting wordt boven de wenkbrauwen, van het voorhoofd richting de slaap uitgevoerd. Daarbijwordt de waarde van de daar uitgestraalde energie gemeten en omgezet in een temperatuurwaarde. Het meetresultaat wordtbinnen ca. 3 seconden weergegeven. Zo kan bijv. de temperatuur van baby’s worden gemeten zonder ze wakker te maken.
Behalve voor de meting van de lichaamstemperatuur, kan de infrarood multifunctionele thermometer ook voorde meting van een objecttemperatuur (bijv. omgevingstemperatuur, vloeistoffen, oppervlakken) worden gebruikt. Een meting indeze functie is binnen het bereik van 0° tot 100°C (32°F - 212°F) mogelijk.

De kit bevat:
- 1 x Medisana Infrarood multifunctionele thermometer TM 760/ TM 762
- 1 x Opbergtas
- 1 x Batterij 3V (type CR2032)
- 1 x Gebruiksaanwijzing

Thermometer en bedieningselementen:
1. Verlichting
2. Sensor
3. Batterijvak
4. Verlicht LCD-display
5. Start knop
6. Aan-/ uitknop

Indicaties:
- Voor contactloze temperatuurmeting

Gebruiksaanwijzing:
Lichaamstemperatuur meten:
1. Druk op de aan-/ uitknop (6) om de thermometer aan te zetten. Er verschijnt kort „On“, vervolgens wordt een zelftest uitgevoerd waarbij alle elementen van het LCD-display (4) gedurende ca. 1 seconde worden weergegeven.
2. Nu verschijnt de laatst gemeten temperatuur samen met het symbool, de tijd en de datum van de meting. Na ca. 3 seconden klinkt er een korte pieptoon en is de thermometer klaarvoor de meting.
3. Richt voor de meting de sensor (2) met een afstand van maximaal 2,5 cm op het midden van het voorhoofd. Verwijder evt. haren, zweet of vuil van het voorhoofd voor u gaat meten voor een optimale meetnauwkeurigheid.
4. Druk op de Start knop (5). Het blauwe lampje gaat branden om het gebied te verlichten.
5. Beweeg nu de thermometer ca. 1 cm boven de wenkbrauwen gelijkmatig van het voorhoofd tot de slaap om de hoogstetemperatuur vast te stellen. Na ca. 3 seconden klinkt er een lange pieptoon die aangeeft dat de meting klaar is. Herhaal demeting als de slaap nog niet is bereikt voor de pieptoon te horen isen voer de beweging iets sneller uit. Tijdens de meting worden er ophet display eerst 3 streepjes, daarna 2 en vervolgens nog 1 streepjeweergegeven.
6. Na ca. 3 seconden wordt de gemeten temperatuur weergegeven. Haal de thermometer weg bij het hoofd. Als het meetresultaat tussen 32°C en 37,5°C is, klinkt er een lange pieptoon en brandt de groene achtergrondverlichting gedurende ca. 3seconden. Wanneer de temperatuur 37,5°C of hoger is (tot max. 43°C), geeft de thermometer 10 korte pieptonen en brandtde rode achtergrondverlichting gedurende ca. 3 seconden. Temperaturen boven 43°C of onder 32°C kunnen niet wordengemeten. In dat geval geeft de thermometer 3 korte pieptonen en een foutmelding en brandt de rode achtergrondverlichtinggedurende ca. 3 seconden.Objecttemperatuur meten:
1. Houd de aan-/ uitknop (6) gedurende ca. 3 seconden ingedrukt tot op het display „On“ en het symbool voor de objecttemperatuurmeting wordt weergegeven. Laat de knop los. Er wordt een zelftest uitgevoerd waarbij alle elementen van het LCD-display (4) gedurende ca. 1 seconde worden weergegeven.
2. Nu verschijnt de laatst gemeten temperatuur samen met het symbool, de tijd en de datum van de meting. Na ca. 3 seconden klinkt er een korte pieptoon en is de thermometer klaarvoor de meting.
3. Richt voor de meting de sensor (2) met een afstand van niet meer dan 2,5 cm op het midden van het object. Verwijder evt. water, stof of vuil van het object voor u gaat meten voor een optimale meetnauwkeurigheid.
4. Druk op de Start knop (5). Het blauwe lampje gaat branden om het gebied te verlichten.
5. Tijdens de meting worden er op het display eerst 3 streepjes, daarna 2 en vervolgens nog 1 streepje weergegeven.
6. Na ca. 3 seconden wordt de gemeten temperatuur weergegeven. Haal de thermometer weg bij het object. Als het meetresultaat tussen 0,1°C en 99,9°C is, klinkt er een lange pieptoon enbrandt de groene achtergrondverlichting gedurende ca. 3 seconden. Temperaturen boven 99,9°C of onder 0,1°C kunnen nietworden gemeten. In dat geval geeft de thermometer 3 korte pieptonen en een foutmelding en brandt de rode achtergrond-verlichting gedurende ca. 3 seconden.

Voorzorgsmaatregelen:
Het gebruik van deze thermometer vervangt geen raadpleging bij de arts.
Personen en thermometers moeten zich gedurende minstens 30 minuten in gelijk blijvende omgeving bevinden, alvorens eenmeting wordt uitgevoerd.
Dit apparaat is niet bedoeld om te worden gebruikt door personen (inclusief kinderen) met beperkte fysieke, sensorische ofmentale capaciteiten of met een gebrek aan ervaring en/ of onvoldoende kennis, tenzij ze worden begeleid door iemand dieverantwoordelijk is voor hun veiligheid of die hen helpt bij het juiste gebruik van dit product.
Houd kinderen in de gaten en laat ze niet met het apparaat spelen.
Het huidoppervlak van baby‘s reageert zeer snel op de omgevingstemperatuur. Voer daarom geen meting met de thermo-meter uit tijdens of na het borstvoeding geven omdat de huidtemperatuur dan lager dan de lichaamstemperatuur kan zijn.
Verander en/ of open het apparaat niet. Het bevat kleine onderdelen die door kinderen zouden kunnen worden ingeslikt.
Een beschadigd apparaat mag niet worden gebruikt.
Gebruik de thermometer niet in vochtige omgeving. Leg de thermometer niet in water of in een andere vloeistof. Hij is nietwaterdicht.
Deze thermometer bestaat uit kwetsbare onderdelen en er moet voorzichtig mee worden omgegaan. Lees de bewaar- engebruiksinstructies die beschreven staan bij Technische gegevens goed door.
Gebruik de thermometer niet in de buurt van sterke elektromagnetische velden, zoals mobiele telefoons of draadloze zen-ders. Blijf tenminste 3,3 m van dergelijk apparaten verwijderd als u deze thermometer gebruikt.
Schud de thermometer niet en sla er niet op. Laat hem niet vallen.
Bescherm de thermometer tegen direct zonlicht, extreem hoge of lage temperaturen, vuil en stof.
Verwijder de batterij als u van plan bent de thermometer gedurende langere tijd niet te gebruiken.

Inhoud:
1 Stuk

Kenmerken:
Merk Medisana
Categorie Baby, 3-6 jaar, 6-12 jaar
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen