Medisana UHW Luchtbevochtiger 1 Stuk

van Medisana
Medisana UHW Luchtbevochtiger 1 Stuk
Klantenbonus
0,57  €
75,90 
(
75,90 
/stuk
)
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 1 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Voor een betere luchtkwaliteit.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Een te droge lucht in de ruimte verhoogt de vatbaarheid voor infecties en aandoeningen aan de ademwegen en leidt tot vermoeidheid en concentratiemoeilijkheden. Gezonde lucht dient een relatieve luchtvochtigheid van 40 à 55% te hebben. De geluidsarme en energiebesparende ultrasone technologie van de luchtbevochtiger verandert door trillingen water in zeer fijne nevel, die het vochtigheidsgehalte van de lucht verhoogt. Dit verbetert de luchtkwaliteit en voorkomt het uitdrogen van de slijmvliezen en de huid. De capaciteit van het apparaat is berekend op een ruimte met een oppervlakte van max. 30 m2. Met de draairegelaar voor de nevelintensiteit (3) past u de mate van bevochtiging aan de grootte van de ruimte aan.

De levering omvat:
- 1 x Medisana luchtbevochtiger UHW
- 1 x Reinigingsborstel
- 1 x Handleiding1. Watertank
2. Waternevelafvoer
3. Aan/ Uit-schakelaar en draairegelaar voor vernevelintensiteit
4. Eaan/ Uit-toets voor nachtverlichtingIndicaties:
- Om de ademlucht te verbeteren

Gebruiksaanwijzing:
Haal de watertank (1) van het apparaat en draai hem om. Draai de afsluitdop eruit. Spoel de watertank uit en vul deze vervolgens met max. 4,5 l drinkwater. Sluit de tank weer door de afsluitdop er weer in te draaien. Draai de watertank om en plaats hem weer op het apparaat, zodat hij hoorbaar vastklikt. Transporteer het instrument niet, als de watertank gevuld is. Gooit u het resterende water na gebruik weg en spoelt u de tank met vers drinkwater uit. Voor hernieuwd gebruik vult u de tank met vers drinkwater. Als het uitgeschakelde instrument voor een langere periode buiten gebruik zal zijn, verwijder dan de watertank van het instrument en leeg deze.

Steek de stekker in een goed geïnstalleerde wandcontactdoos. Schakel de luchtbevochtiger in, door de Aan/ Uit-schakelaar en de draairegelaar voor de nevelintensiteit (3) eerst van OFF op ON te draaien. Het geïntegreerde controlelampje (LED) onder de watertank brandt groen. Als de watertank leeg is, brandt deze rood.
Stel vervolgens het toestel in, afhankelijk van de behoefte in de ruimte, traploos van de positie (laagste ventilatorintensiteit) tot de maximale positie (hoogste ventilatorintensiteit). Na enkele seconden wordt de uitstromende nevel via de uitlaat (2) zichtbaar. Schakel het apparaat, wanneer u het niet meer wilt gebruiken of wanneer er bijna geen water meer in de tank is (het controlelampje brandt rood) uit, door de Aan/ Uit-schakelaar en draairegelaar voor vernevelintensiteit (3) op OFF (UIT) tezetten. Het apparaat schakelt de verneveling bij een lege watertank automatisch uit. Het toestel is met een blauw nachtverlichting uitgerust. Druk bij uitgeschakeld toestel op de Aan/ Uit-toets voor de nachtverlichting (4). Druk nog een keer op de toets (4), om de nachtverlichting uit te schakelen.
Bij maximale instelling (bij 230 ml/ h) en gevuld met 4500 ml water bedraagt de gebruiksduur ca. 20 uur.

Voorzorgsmaatregelen:
Dit toestel is niet bestemd om door personen (inclusief kinderen) met beperkte fysieke, sensorische of geestelijke capaciteiten of een gebrek aan ervaring en/ of kennis gebruikt te worden, tenzij ze door een voor hun veiligheid bevoegde persoon gecontroleerd worden of tenzij ze van deze persoon instructies kregen hoe het toestel gebruikt moet worden.
Kinderen moeten in het oog gehouden worden om er zeker van te zijn dat ze niet met het toestel spelen.
In geval van een allergische aandoening van de luchtwegen dient u vóór gebruik van het apparaat ruggespraak te houden met uw huisarts.
Neem contact op met uw arts, wanneer er zich tijdens gebruik gezondheidsproblemen voordoen. Staak in dat geval onmiddellijk het gebruik van het instrument.
Het instrument is niet voor commercieel gebruik bestemd.
Gebruik het apparaat niet als het apparaat of het snoer beschadigd is, als het niet overtuigend functioneert, als het naar beneden of in het water gevallen is.
Houdt het apparaat en het snoer zover mogelijk uit de buurt van hete oppervlakten.
Zet het apparaat voor het gebruik op een stabiele ondergrond zodat het niet kan omvallen.
Raakt nooit een apparaat aan dat in het water gevallen is. Trek meteen de stekker uit het stopcontact.
Gebruik het apparaat niet, wanneer de watertank geen of te weinig vloeistof bevat.
Gebruik geen etherische olies (bijv. eucalyptus of menthol) deze kunnen het apparaat beschadigen.
Zorg ervoor dat de ventielatieopeningen aan de onderzijde van het instrument niet verstopt raken door pluis en verontreinigingen.
Schakel alle functies na het gebruik uit en trek de stekker uit het stopcontact.

Inhoud:
1 Stuk

Kenmerken:
Merk Medisana
Categorie Luchtbevochtigers
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen