1.600.000 tevreden klanten
Home > Hygiëne - Intieme hygiëne - Seksualiteit > Intieme hygiëne en seksualiteit > Glijmiddelen > Prefert Vaginal Glijmiddel Kinderwens Met Applicator 4x6ml

Prefert Vaginal Glijmiddel Kinderwens Met Applicator 4x6ml

Prefert Vaginal Glijmiddel Kinderwens Met Applicator 4x6ml
Eerste vruchtbaarheidsvriendelijke Vaginale Glijmiddel voor paren met een kinderwens
27,16 

Tijdelijk niet beschikbaar
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Beschrijving

Prefert Vaginal Glijmiddel Kinderwens Met Applicator 4x6ml

Eigenschappen:
Memidis Pharma introduceert met trots Prefert het eerste vruchtbaarheidsvriendelijke Vaginale Glijmiddel voor paren met een kinderwens.
Vaginale droogheid tijdens de geslachtsgemeenschap neemt toe naarmate de wens naar zwangerschap groter wordt en de tot standkoming daarvan uitblijft. Veel paren grijpen dan ook naar een van de populaire vaginale glijmiddelen die overal te koop zijn.
Veel van deze Vaginale Glijmiddelen hebben namelijk een negatief effect op de motiliteit en vitaliteit van het sperma en daarmee een direct effect op de kans om zwanger te worden.
Vooral vrouwen die voor hun vruchtbaarheid behandeld worden met Clomid melden een verhoogde prevalentie van vaginale droogheid.
Het nuttige effect van het hormoonpreparaat zou teniet gedaan worden door de keuze van een niet vruchtbaarheidsvriendelijk Vaginaal Glijmiddel.

Kenmerken van het product:
- Prefert creëert een ideale omgeving voor het sperma
- Klinisch getest en wereldwijd aanbevolen door artsen
- Ph-waarde 7,3

Indicaties:
Voor een ideale omgeving voor het sperma

Gebruiksaanwijzing:
- Neem de applicator uit de verzegelde foliezak. De sluitdop van de tube nog niet verwijderen.
- Pak de applicator aan het onderste einde (bus), houdt hem met de punt naar beneden en schudt applicator zoals een koortsthermometer, zodat de inbrenghuls met Prefert wordt gevuld.
- Draai de hoekige sluitdop van de applicator volledig af. Prefert kan in een tijdsbestek van maximaal 15 minuten voor het geslachtsverkeer in de schede worden ingebracht. Door tijdig gebruik kan Prefert zich gelijkmatig in de schede verdelen en vereist geen verdere onderbreking bij het liefdesspel.
- Breng de Applicator voor het inbrengen zo ver mogelijk in de schede in. Dit kan naar eigen voorkeur staande, liggend of zittend gebeuren.
- Na het invoeren drukt u de applicator grondig uit, zodat Prefert zich volledig in de vaginale ruimte kan verdelen. Bij het eruit trekken houdt u de Applicator samengedrukt, zodat hij geen werkzame stof terug kan zuigen. De lege Applicator bij het huishoudelijk afval weggooien.
- Om overtollig Glijmiddel te verwijderen, buigt u zich na het inbrengen een keer naar voren. Daardoor wordt de vaginale ruimte samengedrukt en overtollig glijmiddel eruit gedrukt.

Voorzorgsmaatregelen:
- Als de sluitdop geopend of beschadigd is, het product niet gebruiken, maar zo volledig mogelijk daar teruggeven waar het is gekocht.
- Als u de applicator niet volledig heeft geleegd, dient u de rest weg te gooien. Het is niet aan te raden, het aangebroken product verder te gebruiken of te bewaren.
- Prefert is geen voorbehoedsmiddel. Het biedt spermatozoön een optimale omgeving en bevordert hun werking.
- Prefert is erg glibberig. Per ongeluk gemorst materiaal daarom meteen afvegen, gevaar voor uitglijden.
- Als zich bij het gebruik van Prefert irritaties of een onaangenaam gevoel mochten voordoen, het product niet verder gebruiken.
- Buiten bereik van kinderen bewaren.
- Ongeopende verpakking(en) bewaren bij kamertemperatuur.
- Bij een infectie of verwondingen van de schede mag het product niet worden gebruikt. Na operatieve ingrepen voor gebruik uw arts consulteren.

Inhoud:
4 x 6 ml
Kenmerken:
Merk MEMIDIS PHARMA B.V
Categorie Gleitmittel, Spuit, Ondeugende Cadeaus
Prijs 27,16 €
Reviews 4.3/5 (7 reviews)
Gewicht 117 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,3
7 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(5)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Prefert Vaginal Glijmiddel Kinderwens Met Applicator 4x6ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Monica

01/11/2018
Eenvoudig aan te brengen, zeer goed smeermiddel.
  0 0   Gemeld!
Olivier

01/08/2018
Product aangepast aan onze verwachtingen
  0 0   Gemeld!
Cathi

29/11/2017
Product daadwerkelijk steun
  0 0   Gemeld!
FLORENCE
  0 0   Gemeld!
LAILA
  0 0   Gemeld!
Kamil

01/07/2016
Gemakkelijk te gebruiken. heel erg glad.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren