• Home
  • Over Newpharma

Neem contact op met ons

Newpharma (Apotheek Newpharma bv)
Rue Basse-Wez 315
4020 Luik
België
BTW BE 0838.666.156 RPR Luik
Ap. A. Légipont (BIG 59917913817)

Help
U hebt een vraag en u bent op zoek naar een specifiek antwoord? Om het u gemakkelijk te maken, werden de antwoorden op de meest gestelde vragen samengebracht in onze afdeling Help.

Indien u het antwoord op uw vraag niet vindt, aarzel niet om via e-mail contact met ons op te nemen (zie verder). Het Newpharma-team zal u zo snel mogelijk een antwoord sturen.
Neem contact met ons op via het contactformulier
Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk.
Contactformulier  
Help: De velden aangeduid met * zijn verplicht.
Uw vraag heeft betrekking op*
Aanspreektitel*
Mevr. Juffr. Dhr
Voornaam*
Naam*
Bedrijf
Land*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bestelnummer
Bericht/Vraag/...*
Ja, ik profiteer graag van gepersonaliseerde aanbiedingen van Newpharma zoals beschrevenstaat in het privacybeleid.
Keuze
bewaard!
Fout
 
Neem contact met ons op per e-mail
Neem contact met ons op per post
Newpharma
Rue Basse-Wez 315
4020 Luik
België
Secretariaat - Opvolging van de colli - Commerciële vragen
(van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)
Met uitzondering van dringende vragen verzoeken wij u de voorkeur te geven aan email om met ons contact op te nemen. Om veiligheidsredenen kan onze telefoondienst geen advies of farmaceutische informatie verstrekken.
Vanuit Nederland:  020-8084044
Vanuit het buitenland:  00 31 20 8084044
Homepage van uw online apotheek

Wie zijn wij?

Waarom kunt u ons vertrouwen?

Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied!

Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

Newpharma is het online gedeelte van Newpharma bv, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheek-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.

De site is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheeken moet controleren.
U vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bv - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheeken die vergund zijn.

Keuze en gedetailleerde informatie!

Om u een uiterst ruim assortiment aan te bieden (meer dan 39.000 producten, leverbaar in 24u), respecteren we uw persoonlijke behoeften. We dringen u onze keuze niet op, maar we adviseren u volgens uw specifieke behoeften: dat is fundamenteel voor Newpharma.

Daarom kunt u alle geneesmiddelen die in België zonder voorschrift te verkrijgen zijn, op de site terugvinden. En om u de beste dienstverlening te bieden, geeft Newpharma u voor elk product zo veel mogelijk informatie. U kunt bijvoorbeeld de bijsluiter van elk geneesmiddel online raadplegen.

U adviseren zonder u iets op te dringen, daar streeft Newpharma naar: de producten met het label 'Onze Selectie' zijn hiervan een goed voorbeeld.

De niet-geneeskundige producten met het APB-label worden geanalyseerd door de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) die hun samenstelling waarborgt.

De prijs!

Bent u op zoek naar de beste prijs? Raadpleeg dan onze rubriek promoties: deze bevat alle promoties die beschikbaar zijn op de site. Wilt u weten wat het goedkoopste product is binnen elke categorie of subcategorie? Na uw opzoeking kunt u ze rangschikken volgens prijs door bovenaan op de prijskolom te klikken! Eenvoudig, efficiënt en zeer praktisch!

Snelheid en efficiëntie!

Om zo snel mogelijk aan de verwachtingen van onze patiënten te voldoen, is Newpharma als volgt gestructureerd:

  • Een team van apothekers en apothekersassistenten bereidt uw bestellingen voor en controleert hun inhoud
  • De klantendienst beantwoordt al uw vragen via telefoon of e-mail binnen 24u op werkdagen

Wilt u contact met ons opnemen? Raadpleeg de rubriek "Neem contact op met ons".

Homepage van uw online apotheek