Geneesmiddelen

Waarom kan ik niet meer dan 3 eenheden voor een geneesmiddel bestellen?

Bij Newpharma passen we een principe van medische voorzorg toe. Daarom verkopen we niet meer dan 3 eenheden van hetzelfde geneesmiddel per bestelling.

Top van pagina

Waarom wordt dit geneesmiddel niet naar Nederland uitgevoerd?

Geneesmiddelen worden onderworpen aan een zeer strikte Europese en nationale wetgeving. Wegens de juridische complexiteit van deze regels voeren we geen geneesmiddelen uit naar uw land.

Top van pagina

Waarom wordt dit geneesmiddel niet online verkocht?

In België verbiedt de wetgeving formeel de online verkoop van geneesmiddelen op medisch voorschrift. Wij kunnen u dus niet helpen.

De aankoop van op medisch voorschrift verkrijgbare geneesmiddelen via het internet is overigens erg risicovol. Er zijn namelijk steeds meer valse geneesmiddelen in omloop.

Wij raden u aan u tot uw gewoonlijke apotheek te wenden.

Top van pagina

Ik vind het geneesmiddel dat ik gewoonlijk gebruik niet terug

Indien uw zoekopdracht betrekking heeft op een geneesmiddel waarvoor u een medisch voorschrift nodig hebt, zal uw zoektocht geen resultaat opleveren.

In België verbiedt de wetgeving formeel de online verkoop van geneesmiddelen op medisch voorschrift. De aankoop van op medisch voorschrift verkrijgbare geneesmiddelen via het internet is overigens erg risicovol. Er zijn namelijk steeds meer valse geneesmiddelen in omloop.

Wij raden u aan u tot uw gewoonlijke apotheek te wenden.

Indien het geneesmiddel zonder medisch voorschrift wordt afgeleverd, is het mogelijk dat het momenteel niet in voorraad is.

Ook interessant om lezen:

Top van pagina

« Teruggaan naar algemene hulp

Homepage van uw online apotheek