Noproten Broodmix 1kg (5591)

van Noproten
Noproten Broodmix 1kg (5591)
Klantenbonus
0,06  €
12,85 
(
12,85 
/Kg
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,8/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Bakmengeling, glutenvrij en eiwitarm

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Bakmengeling, glutenvrij (< 20 ppm)
Verrijkt met ijzer en vitamine B-complex
Vetarm en eiwitarm

Samenstelling:
Tarwezetmeel, sucrose, stabilisator: guargom, pectine, rijsmiddel: glucono-delta-lactone, natriumbicarbonaat, ijzer, vitaminen: B1, B2, B6 en niacine
5 mg Phe/ 100 g

Nutritionele analyse:
/100g    GDA of ADH
Energie kJ  1.529
Kcal  360
Phe (g) 5
Vetten (g) 1
- Verzadigde vetzuren (g) 0,40
Koolhydraten (g) 87
- Suikers (g) 7
Vezels (g) 1
Eiwitten (g) 0,3
Zout (g) 0,375
Natrium(g) 0,15
Kalium (mg) 30
Calcium (mg) 15
Fosfor (mg) 40
IJzer (mg) 6,5 45%
Vitamine B1 (mg)  0,4 25%
Vitamine B2 (mg)  0,4 25%
Vitamine B3 (mg)  4 20%
Vitamine B6 (mg)  0,35 15%
Foliumzuur (g) 40

Gebruiksaanwijzing:
Dosering: 500 g meel - 50 g vetstof - 7 g gedroogde gist of 25 g verse gist - 4 dl water op kamertemperatuur - 1 snuifje zout
Noproten, de zachte vetstof, de gist (verse gist eerst oplossen in een weinig lauw water), het water en het zout in een beslagkom doen.
Met een handmixer voorzien van een goede garde (dus geen deeghaak) in de laagste stand mixen tot er geen klonters meer in voorkomen.
De bakvorm (handvorm) met inhoud 1 l, invetten en vullen met het deeg.
Het deeg afdekken met een warme vochtige handdoek en gedurende 30 minuten laten rijzen op een warme plaats.
Bak het deeg 30 minuten bij 220 graden in een voorverwarmde oven.
Na het bakken het brood uit het bakblik halen en op een rooster laten uitdampen.

Inhoud:
1 kg

Kenmerken:
Merk Noproten
Categorie Eiwitarm, Glutenvrij
Reviews 3/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

3,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
0%
100%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans