Odaban Anti-Transpiratie Spray 30ml

van Odaban

Zeer effectief en biedt een 24 uurs bescherming voor transpiratieproblemen.

(37)
Aan mijn Favorieten toevoegen
15,95 
*
-25%
Online korting
**
11,95 
(
3,98 
/ 10 ml
)
+2.01% oftewel 0.24 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 5 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Overmatig zweten ofwel hyperhidrosis is een onderschat probleem wat kan leiden tot huidproblemen, geurproblemen en blijvende zweetplekken in kleding, en niet te vergeten de sociale stress welke elke dag weer terug komt.

Odaban-Spray is zeer effectief en biedt een 24 uurs bescherming voor transpiratieproblemen. Odaban biedt u weer vertrouwen ook tijdens het geven van een presentatie of andere stressvolle momenten. Odaban-Spray is de oplossing tegen transpiratieproblemen en rekent u voorgoed af met transpiratieproblemen zoals zweetplekken en zweetgeur.

Gebruiksaanwijzing:

Behandeling met Odaban is eenvoudig en bijna altijd effectief. Odaban uitsluitend aanbrengen voor het slapen gaan op de zeer droge huid. Het is belangrijk dat de huid droog is, vocht reageert met Odaban en kan huidirritatie veroorzaken. Gebruik evt een haardroger of een beetje talkpoeder om de huid te drogen. Indien u een gevoelige huid heeft ook na gebruik een beetje talkpoeder op de huid aanbrengen om overdosering te voorkomen.
Odaban-Spray dient u zuinig aan te brengen op de huid, 1 a 2 Sprays is voldoende. Vrouwen en personen met een gevoelige huid dienen Odaban aan te brengen met een wattenschijfje deppend op de huid ipv te sprayen. Voor gebruik oksels geldt dat u odaban aanbrengt in het centrum van de oksel, dit is de plaats waar de meeste zweetkliertjes zich bevinden.

De behandelde huid de volgende morgen wassen, ander producten zijn niet nodig om te gebruiken, u kunt echter gerust een deodorant gecombineerd gebruiken.

De huid van mannen is doorgaans dikker en de aanwezigheid van okselhaar voorkomt overdosering. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksel ( afstand spray ongeveer 10 cm) is voldoende, Indien teveel vloeistof aangebracht kunt u dit met een tissue verwijderen.

De meeste gebruikers van Odaban hebben hun zweetprobleem binnen enkele dagen onder controle en bouwen gebruik daarna af na enkele malen per week. Odaban brengt u dagelijks aan totdat gewenst resultaat is bereikt daarna afbouwen na enkele malen per week, onthoudt dat het beter is om meerder dagen achter elkaar een beetje aan te brengen dan eenmaal teveel. Odaban dient u dus zuinig te gebruiken. Indien u overmatig veel Odaban aan zou brengen blokkeert u teveel zweetkanaaltjes waardoor spanning te hoog op kan lopen waardoor u juist weer meer zou gaan zweten. Odaban uitsluitend aanbrengen op intacte huid en niet aanbrengen op grote lichaamsoppervlakken of op kapotte huid.
Leder mens is anders, neem u tijd om de frequentie van gebruik uit te zoeken, gemiddeld zijn 2 applicaties per week voldoende.

Odaban is ook zeer geschikt voor personen die niet leiden aan overmatig zweten. Sporters zullen zich verbazen hoe Odaban blaren, kapotte huid en voetschimmels voorkomt. Ook personen die een geschikte antitransparant zoeken zullen na het aanbrengen van 1 maal per week Odaban volledig droog blijven.

Inhoud:

Spray 30ml
Kenmerken:
Merk Odaban
Categorie Hygiëne, Deodorants, Spray
Prijs 11,95 
Reviews 4.3/5 (37 reviews)
Gewicht 52 gr
4,3
37 reviews
5 sterren
(16)
4 sterren
(17)
3 sterren
(4)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Odaban Anti-Transpiratie Spray 30ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Vera
26/08/2020
helpt bij overmatig zweten, is goed verdraagbaar door de huid
  0 0   Gemeld!
Dave
18/08/2020
Product doet wat het veloofd, ik gebruik dit al geruime tijd
  0 0   Gemeld!
Elly
20/10/2019
Werkt zeer goed tegen het zweten, dit is al veel minder sinds gebrui
  1 0   Gemeld!
annie
28/07/2019
is efficiënt tegen overdadig zweten op bepaalde plaatsen.
  1 0   Gemeld!
Ellen
13/06/2019
Goede hulp voor aan de voeten zeker tijdens het warmere weer
  1 0   Gemeld!
David
11/05/2019
Het product is erg effectief!
  0 0   Gemeld!
Elina
08/09/2018
Redelijk duur voor een klein flesje, maar werkt wel goed. Zweten verminderd aanzienlijk.
  0 0   Gemeld!
Hu
12/08/2018
zeer goed
  0 0   Gemeld!
Bernice
30/07/2018
Werkt goed!
  0 0   Gemeld!
annie
28/06/2018
helpt bij overmatig zweten, in mijn geval het gelaat. Ben tevreden, het resultaat is opmerkelijk. In het begin prikte het wel op sommige plaatsen, nu veel minder.
  1 0   Gemeld!